kızlar yarın sabah ameliyatım var çok heyecanlıyım deneyimliler yardım

AyShE GuL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
1.383
15
158
Kayseri
inanamıyorum buraya konu açtığıma ne zamandır istiyordum kısmet yarınaymış

ameliyat öncesi ile ilgili pek korkum yok ama doktor seni tanınmaz yapcam
deyince koktum açıkçası :18:

ameliyat öncesinde sırasında sonrasında ne yapmam gerekiyor

ameliyat sonrasında nasıl yemek yediniz, konuşabildiniz mi
ameliyat sırasında neler giyebiliyoruz

hepsini anlatın lütfen

kızlar çevremde hep olumsuz örnekleri gösterip durdu bazıları
kimininki eğri olmuş falan bu halini ararsın diyenler var
motive edici şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten
yaptıranlar herşeye rağmen eskisinden daha iyi oluyor dimi ?

umarım ameliyatınız güzel geçmiştir ve istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz.. çok kötü bir burna sahip olanlar elbette burunları eskisinden daha da iyi oluyo.

sanırım geç kaldım cevap yazmakta. tarihe bakınca olmuşsundur. bende dün ameliyat oldum bu gün eve geldim canım. biraz sancılı bir süreç inşallah kolay atlatırız.

sanırım geç kaldım cevap yazmakta. tarihe bakınca olmuşsundur. bende dün ameliyat oldum bu gün eve geldim canım. biraz sancılı bir süreç inşallah kolay atlatırız.

Gecmis olsun. Zorluk cekeceginiz max 10 gun. 3-4-5. Gunler biraz zor geciyor ama sonrasinda hizli bir iyilesme sureci sizleri bekliyor. Tekrar gecmis olsun. Tek tavsiyem doktorunuzun soyledillerini harfiyen yerine getirmeniz. Gerisi sabir.

Gecmis olsun. Zorluk cekeceginiz max 10 gun. 3-4-5. Gunler biraz zor geciyor ama sonrasinda hizli bir iyilesme sureci sizleri bekliyor. Tekrar gecmis olsun. Tek tavsiyem doktorunuzun soyledillerini harfiyen yerine getirmeniz. Gerisi sabir.

teşekkür ederim canım bu gün üçüncü günüm bende tampon yok sadece burun ucu oldum ona rağmen burnumdan nefes alamıyorum. doktorum dikişler için hiç bişey önermedi krem merhem falan kullanılıyormu? çok sızlıyor çünkü((

Burun ici icin sadece damla kullanman gerekiyor. Ucundaki dikisin gerilip canini yakmamasi icin terramicyn gibi bi krem kullanmistim ben. Nemli tutup iyilesmesini hizlandiriuor sanirim

umarım ameliyatınız güzel geçmiştir ve istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz.. çok kötü bir burna sahip olanlar elbette burunları eskisinden daha da iyi oluyo.

çok teşekkür ederim kızlar bugün alçım alındı kendisi düştü daha doğrusu :) bende kemer vardı artı deviasyon oldum çok rahatım şuan rahat nefes almak gibisi yokmuş yalnız yan profilden bakınca burnumun ucu bir garip alçıdan galiba doktor çok şiş şuan inecek o dedi inş öyle olur

teşkr ederim cnm bir hafta oldu ameliyatın ilk 5 günü felaketti abartmıyorum burnun kapalı olması nefes alamamak bir yana dilim ve boğazım çok fena tahriş olmuş hiçbir şey yiyip içemedim şu an tam bir hafta oldu ve yeni yeni kendime geliyorum morluk şişlik falan da kalmadı sadece burnumun ucunu kafama taktım biraz sivri duruyor şu an ama şişlikten dediler umarım öyledir onun dışında kemerden vs iz yok o konuda rahatım

alçın nasıl düştü :)) benimkini doktor zor çıkarmıştı:) daha bu günlerde rahat nefes alabiliyorsan süper canım. benim nefes sorunum yoktu burnumun içi okadar şişki daha yeni yeni nefes alamaya başladım oda tısıl tısıl :)) benim doktorumda burun ucumun şiş olduğunu söylüyor. zamanla inecekmiş:)

bir de masaj verdi doktorum bugün burun köküne çok fena bastırdı sen de yapcaksın dedi ama ben dokunamıyorum bile sen yapmazsan ben yaparım ama canın çok yanar dedi napcm bilemiyorum

birkaç gün önceden gevşemeye başlamıştı alçı zaten burnumda çok şişti sıkıyordu burnumu alçı ama şişlikler inince kendiliğinden düştü bugün sabah bir baktım alçı yok yastığımın yanına düşüvermiş nefes konusuna gelince tamponlar çıktığında çok daha rahat nefes alıyordum ben bu ana kadar hiç nefes almamışım dedim ki benim sol tarafım neredeyse tamamen kapalıydı şimdi biraz tıkandı içindekiler kuruduğu için tabi ama yine de eskisinden çok çok iyi bir de ben deniz suyu kullanıyorum onun da faydası oluyor burnumun ucu da şiş ama alçı düşünce baktım şok geçirdim çok sivriydi ucu ameliyattan öncede öyleydi çünkü ama şişliktenmiş umarım çabuk iner

istek gönderdim canım kabul edersen bende albüm var bakabilirsin.seninde varsa bende görmek isterim:)

cnm burnun çok güzel olmuş güle güle kullan gülemeye de başlamısın ne güzel ben üst dudağımı oynatamıyorum bile
benim bandajlı şuan ama seninkinden çok daha büyük duruyor ucu inş iner zamanla bandajlar çıkınca inş memnun olduğum bir görüntüyle karşılaşırım da bende foto koyarım :)

canım güldüğüm fotoğraflarım eski burnum:))) nerde şimdi daha gülemiyorum ki. bak şimdi yaa üzüldüm fark yokmu yani eskisiyle ((

canım güldüğüm fotoğraflarım eski burnum:))) nerde şimdi daha gülemiyorum ki. bak şimdi yaa üzüldüm fark yokmu yani eskisiyle ((

eski haliyle de güzelmiş o zmn cnm fark yok diyemem tabiiki çok belirgin bir kemer ve tümseklik vardı burnumun üstünde şimdi tam istediğim gibi dümdüz görünüyor tek sıkıntım burun ucu biraz fazla uzun geldi bana umarım şişliktendir onun dışında eskisinden çok daha güzel tabi ki :)

şişliklerin enson indiği ve burnun küçüldüğü yer ucu canım. mutlaka daha güzel olacaktır.

evet öyle cnm ama ben çok sabırsızım hemen son şeklini görmek istiyorum :) ucu çok ağrıyor şuan şişliklermi iniyor bilemiyorum inş herkesin burnuşu istediği gibi olur çok zormuş yaaa bu süreç

bende hftya olcm nasl gecti amelyatnz cnm

cnm ben ameliyata giderken çok tecrübesizdim ama hemşireler doktorlar yönlendiriyor zaten sen sadece ameliyathaneye gidip yatıyorsun sonraasını hatırlamıyorum zaten biraz başın dönüyor o kadar ama sonrasındaki ilk bir hafta sancılı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…