kızlar çevremde hep olumsuz örnekleri gösterip durdu bazıları
kimininki eğri olmuş falan bu halini ararsın diyenler var
motive edici şeyler duymaya ihtiyacım var gerçekten
yaptıranlar herşeye rağmen eskisinden daha iyi oluyor dimi ?
inanamıyorum buraya konu açtığıma ne zamandır istiyordum kısmet yarınaymış
ameliyat öncesi ile ilgili pek korkum yok ama doktor seni tanınmaz yapcam
deyince koktum açıkçası :18:
ameliyat öncesinde sırasında sonrasında ne yapmam gerekiyor
ameliyat sonrasında nasıl yemek yediniz, konuşabildiniz mi
ameliyat sırasında neler giyebiliyoruz
hepsini anlatın lütfen
sanırım geç kaldım cevap yazmakta. tarihe bakınca olmuşsundur. bende dün ameliyat oldum bu gün eve geldim canım. biraz sancılı bir süreç inşallah kolay atlatırız.
Gecmis olsun. Zorluk cekeceginiz max 10 gun. 3-4-5. Gunler biraz zor geciyor ama sonrasinda hizli bir iyilesme sureci sizleri bekliyor. Tekrar gecmis olsun. Tek tavsiyem doktorunuzun soyledillerini harfiyen yerine getirmeniz. Gerisi sabir.
teşekkür ederim canım bu gün üçüncü günüm bende tampon yok sadece burun ucu oldum ona rağmen burnumdan nefes alamıyorum. doktorum dikişler için hiç bişey önermedi krem merhem falan kullanılıyormu? çok sızlıyor çünkü((
umarım ameliyatınız güzel geçmiştir ve istediğiniz gibi bir sonuç elde edersiniz.. çok kötü bir burna sahip olanlar elbette burunları eskisinden daha da iyi oluyo.
sanırım geç kaldım cevap yazmakta. tarihe bakınca olmuşsundur. bende dün ameliyat oldum bu gün eve geldim canım. biraz sancılı bir süreç inşallah kolay atlatırız.
Gecmis olsun. Zorluk cekeceginiz max 10 gun. 3-4-5. Gunler biraz zor geciyor ama sonrasinda hizli bir iyilesme sureci sizleri bekliyor. Tekrar gecmis olsun. Tek tavsiyem doktorunuzun soyledillerini harfiyen yerine getirmeniz. Gerisi sabir.
çok teşekkür ederim kızlar bugün alçım alındı kendisi düştü daha doğrusu :) bende kemer vardı artı deviasyon oldum çok rahatım şuan rahat nefes almak gibisi yokmuş yalnız yan profilden bakınca burnumun ucu bir garip alçıdan galiba doktor çok şiş şuan inecek o dedi inş öyle olur
alçın nasıl düştü :)) benimkini doktor zor çıkarmıştı:) daha bu günlerde rahat nefes alabiliyorsan süper canım. benim nefes sorunum yoktu burnumun içi okadar şişki daha yeni yeni nefes alamaya başladım oda tısıl tısıl :)) benim doktorumda burun ucumun şiş olduğunu söylüyor. zamanla inecekmiş:)
istek gönderdim canım kabul edersen bende albüm var bakabilirsin.seninde varsa bende görmek isterim:)
cnm burnun çok güzel olmuş güle güle kullan gülemeye de başlamısın ne güzel ben üst dudağımı oynatamıyorum bile
benim bandajlı şuan ama seninkinden çok daha büyük duruyor ucu inş iner zamanlabandajlar çıkınca inş memnun olduğum bir görüntüyle karşılaşırım da bende foto koyarım :)
canım güldüğüm fotoğraflarım eski burnum:))) nerde şimdi daha gülemiyorum ki. bak şimdi yaa üzüldüm fark yokmu yani eskisiyle((
şişliklerin enson indiği ve burnun küçüldüğü yer ucu canım. mutlaka daha güzel olacaktır.
bende hftya olcm nasl gecti amelyatnz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?