ameliyatımın 13 günü bu gün..evde iken nefes problemim fazla olmuyor sürekli burnumdan nefes alıp veriyorum çok küçük bir tıkanıklı oluyor rahatsızlık vermiyor fazla.yanlız dışarıya çıktığımda biraz tempolu yürümeye başladığım anda sanki burnuma tampon tıkamışlar gibi oluyorum tamamen burnum kapanıyor sadece ağızdan nefes alabiliyorum boğuluyorum resmen ve burnumun dikişli yerlerinde baskı hisssediyorum daha bir ağırlık yükleniyor sanki burnuma.bu durum fazasıyla canımı sıkıyor normal mi yoksa anormal giden birşeyler mi mevcut endişelenmemiyim:gitme: ..eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
histeri ya simdi bende aynı doktora ameliyat olcam sanırım bende de senin sorunlarından olcak ne zor iş bile bile sıkıntı cekmeye gidiyoruz böyle işte.cok istiyorum artık bende her alışverise cıktıgımda burnum olsun sonra alırım bunları diyorum mafoldumben
canım kime ameliyat olsun
evet bi an önce yatmalıyım bende sabırsızlanıyorum artık bende bilmiyorum bu kadar istekli oldugumu..zaten bu ameliyatı atlatsam uzun zaman kendim için bişe istemicem beş sene falan işte yeter heralde fazla bile yahu dimi .kaydirigubbakcemile3
:)sen öyle san sana en fazla 6 ay veriyorum sonra başka ne yaptırsam oluyosun:):)
histerikcim sen daha 12 gunluk burnunla disarilara cikip bi de tempolu mu yuruyorsun :)) gunesten koruyorsundur umarim kendini. valla ben 20 gun yatak dosek yattigim icin cok sasirdim simdi sana :)))delikafadulden
ama yasadiklarin cok cok normal ki daha 2 haftayi bile doldurmadin, bence onemli bir isin yoksa disari cikip tempolu yurume derimdinlen bol bol. ben disari cikip yorulunca burnum sisiyor cunku
histerikcim sen daha 12 gunluk burnunla disarilara cikip bi de tempolu mu yuruyorsun :)) gunesten koruyorsundur umarim kendini. valla ben 20 gun yatak dosek yattigim icin cok sasirdim simdi sana :)))delikafadulden
ama yasadiklarin cok cok normal ki daha 2 haftayi bile doldurmadin, bence onemli bir isin yoksa disari cikip tempolu yurume derimdinlen bol bol. ben disari cikip yorulunca burnum sisiyor cunku
aa burnum şiştiği için mi tıkanıyorum?evde hiç nefes problemim yok hızlı yürümeye başlayınca sanki burun deliklerimi dikmişlermiş gibi hiç nefes alamıyorum direk köpek gibi salya sümük ağzımdan soluyorum:Sartı burnumda kaskatı kesiliyo:S
Kızlar, peki ameliyattan kaç gün sonra saçınızı yıkayabiliyorsunuz? Benim saçlarım çok yağlı olduğu için gün aşırı yıkıyorum. 3 gün yıkamasam o yağla başıma bit düşer valla. Ben de ameliyat olacağım.
öncelikle evde nefes alabilmene şükret, benim o da yoktu.
dışarda tıkanması çok normal şu anda bol miktarda şişliğin vardır.
13 günlük burunla yaz günü dışarı çıkarsan geç iyileşirsin.
doktorun bunu sana söylemedi mi?
illa ki çıkmak zorundaysan güneşten koruyucu krem sürmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?