kızlar yaşadıklarım normal mi?

oho ekime daha çok var görürsün kademe kademe burnumu:)canlı örneklerini görmek istiyosan orhan beyin hastane personelinin bir çoğu ona yaptırdı göstersin saha hastalarını:)ben çok canlı örneğini gördüm o yüzden gözü kapalı yaatım ameliyat masasına:)nefes problemin varsa estetik cerraha değil kbb ciye ameliyat olacaksın estetik cerrahlar sadece işin estetik ksımının eğitimini alıyorlar.ben şuan ameliyat olmadan önceki burnumdaki nefes alış verişlerime sahibim herşey yolunda:)canım önceki hali şuan yanımda yok ama benim burnum estetik isteyen bir burun değildi görsen nie yaptırdın harikaymış dersin eminim ben sadece kalkıklık isediğim için yaptırdım biraz lükstü anlıyacağın:)

nasılsın histerik şişliklerin indi mi ? nefes problemlerin geçti mi ?
benim ameliyat olayı ertelendi.havaların serinlemesini bekliyorum.yeni fotograflarını merakla bekliyorum.
sevgiler.

nasılsın histerik şişliklerin indi mi ? nefes problemlerin geçti mi ?
benim ameliyat olayı ertelendi.havaların serinlemesini bekliyorum.yeni fotograflarını merakla bekliyorum.
sevgiler.

canım şişliklerim maalesef henüz geçmedi.yüzümdekiler bi ebze indi sanırım 2 aya kadar yüzüm tamamen iner.ama burnum için bi altı aya ihtiyacım var bunu kabullendim artık:)nefes problemim geçti şuan iyiyim sadece şişlerin inmesini bekliyorum enteresan bi şey oldu ilk günki kavislikte indi hala kavisli ama bu fotolardaki kadar değil şuan:)

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/381137-histerik-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…