kızlar ya bende pazartesi ameliyat oldum , bende de tıkanıklık var ama mukuslanmadan dolayı herhalde , burnum akıp duruyo ayy ! Kulak pamuğuyla hafiften temizlesem sorun olmaz değil mi ? dayanamıyorum ağzımdan nefes almayaa
lalola, gecmis olsun cok. su an tampon yok mu burnunda? tampon varsa temizlemen cok zor olur zaten fazla oynama, sikinti yapma ama cok normal tikanmasi simdi. okyanus suyu filan yazmadi mi doktor? onu bi fis sikinca rahatliyosun :)
kızlar ya bende pazartesi ameliyat oldum , bende de tıkanıklık var ama mukuslanmadan dolayı herhalde , burnum akıp duruyo ayy ! Kulak pamuğuyla hafiften temizlesem sorun olmaz değil mi ? dayanamıyorum ağzımdan nefes almayaa
canım bence seni bu siteye ortak yapmaları gerekli:)herkezi çok rahatlatıyosun ve bilgilendiriyosun olumunekankayizsmile duyarlılığında dolayı tekrar teşekkürlera.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim kızlar , tamponu zaten benden salı günü aldı doktorum ama bu burnumun akıntısını anlayamadım bir türlü, nezle falan da değilim . Serum suyu , oksijenli su ve otrivine ile temizliyorum şuan
çarşamba alçlarım alıncak inşallah güzel sonuç alırım ya
aslında benimde bir topiiğim vardı ama nereye gitti bilmiyorum bilmiyorumkismile
canım bence seni bu siteye ortak yapmaları gerekli:)herkezi çok rahatlatıyosun ve bilgilendiriyosun olumunekankayizsmile duyarlılığında dolayı tekrar teşekkürlera.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim kızlar , tamponu zaten benden salı günü aldı doktorum ama bu burnumun akıntısını anlayamadım bir türlü, nezle falan da değilim . Serum suyu , oksijenli su ve otrivine ile temizliyorum şuan
çarşamba alçlarım alıncak inşallah güzel sonuç alırım ya
aslında benimde bir topiiğim vardı ama nereye gitti bilmiyorum bilmiyorumkismile
hısterık burnun cok hoş olmuş gule gule kullan cnm:) kavısınde harıka...zaten benım ılk dıkkatımı ceken kavıs oluyor:)
di mi venus kavis harika :) ben de bayildim ona.
öle gercekten :) ne varsa kavıste var:sm_cool:
hısterık burnun cok hoş olmuş gule gule kullan cnm:) kavısınde harıka...zaten benım ılk dıkkatımı ceken kavıs oluyor:)
di mi venus kavis harika :) ben de bayildim ona.
ya venus sana bundan bi onceki attigim mesaj, mesaj kutusu dolulugundan arada kaynayip sana ulasamamis olabilir haberin olsun :)
venüs canım sen yaptırdın mı burnunu? hiç bir bilgi yok.
teşekkür ettim canım ben okadar istememiştim açıkcası ama ineceğini söyledi doktor zamana bıraktım artık:)
sen hiç konuşma senin kavisin süper görünüyo bende senin burnunu çok beğendim ne yalan söyliyim:):)hem böyle kalır inşallah ilerde hiç birimiz bir sorun yaşamayız:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?