kızlar yaşadıklarım normal mi?

kızlar ya bende pazartesi ameliyat oldum , bende de tıkanıklık var ama mukuslanmadan dolayı herhalde , burnum akıp duruyo ayy ! Kulak pamuğuyla hafiften temizlesem sorun olmaz değil mi ? dayanamıyorum ağzımdan nefes almayaa

lalola, gecmis olsun cok. su an tampon yok mu burnunda? tampon varsa temizlemen cok zor olur zaten fazla oynama, sikinti yapma ama cok normal tikanmasi simdi. okyanus suyu filan yazmadi mi doktor? onu bi fis sikinca rahatliyosun :)

lalola, gecmis olsun cok. su an tampon yok mu burnunda? tampon varsa temizlemen cok zor olur zaten fazla oynama, sikinti yapma ama cok normal tikanmasi simdi. okyanus suyu filan yazmadi mi doktor? onu bi fis sikinca rahatliyosun :)

canım bence seni bu siteye ortak yapmaları gerekli:)herkezi çok rahatlatıyosun ve bilgilendiriyosun olumunekankayizsmile duyarlılığında dolayı tekrar teşekkürlera.s.a.s.a.s.

daha 7i günündesin canı bak ben 13.günümdeyim hala nefes problemleri yaşıyorum daha çok yolumuz var sabırlı ol..bu şikayetler birinci ayında geçmesse o zaman korkmaya başlıyalım.şimbi birazcık zaman.bende çok pimpirikliyim resmen 13 gündür burnuma endeksli yaşıyorum zor bir süreç anlıyorum seni..çok SABIRLI olmalıyız.evet okyanus suyu seni rahatlatacaktır..

teşekkür ederim kızlar , tamponu zaten benden salı günü aldı doktorum ama bu burnumun akıntısını anlayamadım bir türlü, nezle falan da değilim . Serum suyu , oksijenli su ve otrivine ile temizliyorum şuan
çarşamba alçlarım alıncak inşallah güzel sonuç alırım ya
aslında benimde bir topiiğim vardı ama nereye gitti bilmiyorum bilmiyorumkismile

canım bence seni bu siteye ortak yapmaları gerekli:)herkezi çok rahatlatıyosun ve bilgilendiriyosun olumunekankayizsmile duyarlılığında dolayı tekrar teşekkürlera.s.a.s.a.s.

oyh canim benim tesekkur ederim :) hepimizin atlattigi seyler, birbirimizin dilinden anliyoruz kaydirigubbakcemile5

lalola, tamponlar ciktiysa ve oksijenli su filan kullaniyorsan o zaman, onlari burnuna siktiginda kulak cubugla cok hafiften temizlemeye calisabilirsin ben oyle yapiyordum ve icinden inanilmaz seyler cikiyordu, ben de diyodum neden nefes alamiyorum:):))) icindeki canavarlardan dolayi alamiyormusum delikafadulden

bi de forumda bi ara teknik bi sorun olmustu, bikac gune ait ne varsa uctu gitti, albumlerdeki fotograflar da dahil olmak uzere :) senin topik de o sirada arada kaynamistir

katılıyorum sana hısterik.. eluard bu konuda donanımlı olmasından zıyade bıldıklerını cokguzel bı sekılde ifade edıyor ve bırcok ınsana yardımı dokunuyor:)

bir ara 3 günlğük herşey silindi senin başlıkta gitmiştir o arada canım yeniden açarsın

hısterık burnun cok hoş olmuş gule gule kullan cnm:) kavısınde harıka...zaten benım ılk dıkkatımı ceken kavıs oluyor:)

sen hiç konuşma senin kavisin süper görünüyo bende senin burnunu çok beğendim ne yalan söyliyim:):)hem böyle kalır inşallah ilerde hiç birimiz bir sorun yaşamayız:Saruboceq:

aa cok tesekkur ederim ama 2 gundur gunese fazlaca maruz kaldigim icin su an o kavis o kavis degil, o burun burunluktan cikti cok sisti, arada boyle sorunlar oluyor iste dedigin gibi baska sorunumuz olmasin insallah :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…