• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yazdım ama cevap veren olmadığı için bır daha yazıyorum rica ediyorum yumurta takibi yapan doktor yazın lütfen

uzaksevda

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
481
76
13
28
Devlet hastanesi bilen yazsın lütfen kızlar
Sürekli dusuklerim.var ve bir buçuk senedir olmuyor yumurta takibi yapan doktor var ona randevu bulamadım İstanbul Anadolu yakasında yumurta takibi yapan doktor varmı gittiğiniz tavsiye edeceginiz bazen yumurtam catlamiyor lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Devlet hastanesi bilen yazsın lütfen kızlar
Sürekli dusuklerim.var ve bir buçuk senedir olmuyor yumurta takibi yapan doktor var ona randevu bulamadım İstanbul Anadolu yakasında yumurta takibi yapan doktor varmı gittiğiniz tavsiye edeceginiz bazen yumurtam catlamiyor lütfen yardımcı olun
canim sancaktepe ilhan varank devlet hastsnesinde oktay tosun var randevu bulabilirsen git cok ilgili bir doktor
Ben cok eskiden ona gidiyordum ama tayini cikti anadolu yakasina gitmis.

canim sancaktepe ilhan varank devlet hastsnesinde oktay tosun var randevu bulabilirsen git cok ilgili bir doktor
Ben cok eskiden ona gidiyordum ama tayini cikti anadolu yakasina gitmis.
Teşekkür ederim tavsiyen için yumurta takibi yapiyormu peki benim bazen sorun oluyorda

Back
X