Erkek İnfertilitesi Kızlar yeni bi ilaç çıkmış cym plus!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asi38

rabbim duy sesiiiimii :((
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
8.205
2
156
Kayseri
kızlar cym plus diye bi ilaç çıkmış kapsüllü erkek sperm kalitesini ve hreketliliğini artırıyomuş...
hiç duydunuzmu yada aranızda bu ilacı kullananlar var mı lütfen yardımcı olurmusunuz?
bizde deneyelim diyoruz bilgilerinize ihtiyacım varrrr:5::5::5:

kızlar cym plus diye bi ilaç çıkmış kapsüllü erkek sperm kalitesini ve hreketliliğini artırıyomuş...
hiç duydunuzmu yada aranızda bu ilacı kullananlar var mı lütfen yardımcı olurmusunuz?
bizde deneyelim diyoruz bilgilerinize ihtiyacım varrrr:5::5::5:

canım bak sürekli yeni birşey ler icat ediyolar farkındamısınız bilmiyorum ama hepsi yurt dışından geliyor ne kadar güvenilr daha 15 gün proxeed plus diye millet onun peşine düştü şimdi bu dr sormadan kullanmayın kürler bile kişiden kişiye farklı sonuçlar veriyor bilmiyorum bu benim düşüncem

canım bak sürekli yeni birşey ler icat ediyolar farkındamısınız bilmiyorum ama hepsi yurt dışından geliyor ne kadar güvenilr daha 15 gün proxeed plus diye millet onun peşine düştü şimdi bu dr sormadan kullanmayın kürler bile kişiden kişiye farklı sonuçlar veriyor bilmiyorum bu benim düşüncem

çok tşkr ederim hayatım tmm dikkate alırım bu sölediğini doğru sölüyosun ama biz hala almdık eşimin bile haberi yok ben kendi kafama göre açtım bu topiği rabbim ol demeyince olmuyo inş.kurban olduğum rabbim bizede elbet ol diyicek ....:71:

ben büyüyk ihtimalle alıcam bu ilacı, sorunumuz azospermi inşallah 1 ay sonra tedaviye başlıcaz, çok şey kullandık bitkisel olarak, bir de bunu denicem, 1 ay da sonuç veriyor diyor, tabii ki körü körüne inanmıyorum 72 günde bir sperm oluşuyor ama niyeyse içimden bi ses almalısın diyor. İnşallah faydalı olur :)

ben büyüyk ihtimalle alıcam bu ilacı, sorunumuz azospermi inşallah 1 ay sonra tedaviye başlıcaz, çok şey kullandık bitkisel olarak, bir de bunu denicem, 1 ay da sonuç veriyor diyor, tabii ki körü körüne inanmıyorum 72 günde bir sperm oluşuyor ama niyeyse içimden bi ses almalısın diyor. İnşallah faydalı olur :)

canım kullandıktan sonrakı sonuclarınızı burda paylasırsanız sevınırız.işe yararsa bızede umut olur

eşim o kadar çok şey kullandı ki, :))) senelerdir kilo almayan kişilik kilo bile aldı:)) Ne bileyim içeriğine baktım hep erkek infertilitesi için faydalı şeyler. Zaten ben ayrı ayrı da çoğu şeyi kullandırtmıştım eşime. İnşallah faydası olur bi de test veriyomuşuz ve m.teseye gerek kalmıyormuş :))) Mutlaka ama mutlaka yazarım faydası olursa :)

arkadaşlar cym plus kullanan varmı aranız da sperm sayısı ve hareketliliğine etkisi olduğu söyleniyor ama olumlu sonuç alan varmıdır

kesinlikle tavsiye etmem biz 3 ay kullandık hiçbir etkisi olmadı tabi kişiden kişiye değişir ama tavsiyem tanınmış güvenilir firmaların ürünlerini kullanmanız biz şu anda gnc'nin men's arginmax tabletini kullanıyoruz ben inceledim içeriği daha güçlü ve gnc kalitesini kime sorsan söyler tabi bu benim fikrim umarım çabalarınız sonuçlanır ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kesinlikle tavsiye etmem biz 3 ay kullandık hiçbir etkisi olmadı tabi kişiden kişiye değişir ama tavsiyem tanınmış güvenilir firmaların ürünlerini kullanmanız biz şu anda gnc'nin men's arginmax tabletini kullanıyoruz ben inceledim içeriği daha güçlü ve gnc kalitesini kime sorsan söyler tabi bu benim fikrim umarım çabalarınız sonuçlanır ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar v plus spem attirmaz erkeklerin geç gediri yalan hepsi billin eşiniz onu içdigi zaman geç geliyordur degilmi

dogru ancak erkek geç geliyordur biraz uzun sure o ilaçla ilişki

Beyhan,bunun yerine proxed plus, arginmax men yada m-sure(bu bayağı pahalı 400 tl)
kullanabilirsin.
Bunlar daha çok tercih edilen vitaminler.

Back
X