Sorduğun soru hakkında bilgim yok ama ev almanıza çok sevindim hayırlı olsun güle güle oturun.
Biz evimize koctasin kendi boyalarindan yaptirip boyadik cok guzel bir boya biraz pahaliya cikti ama yaklasik 4 yil kullandik boyamasak daha istemezdi metalik kattirmistik icine onunda verdigi bir arti olabilir. Hatta yasadigim bolge rutubetli nano vs hepsini denedik bir koctasin boyasi zarar gormedi diyebilirim.
tşk. silenebilen birkaç yıl rahat kullanılacak birşey olsun istiyoruz
kızlar ev aldıkYarabbim herkese nasip eylesin.... Allah ım nasip ederse kiracılar çıkınca hemen taşınacağız
silinebilen şöyle bizi birkaç yıl en azından götürebilecek boya tavsiye edebilir misiniz??????
silinebilir mi canım bilmiyorum ama hiç merakta etmedim bende yeni evimi bundan boyattım marshallın güz gülü rengi çok güzel bi renk ferahlatıyo evin içini tavsiye edrim bide foto ekleyeyim açık pembe olanEki Görüntüle 300260 Eki Görüntüle 300261
kızlar bu boyalarda subazlı, silikon falan bunlar hakkında bilgisi olan var mı
sizce hangisi (başka çeşidide varsa o da olabilir) daha iyi olur ve çok kısa da olsa nedeni
kızlar yeni bir konu açmak istemedim inş.burdan da cvb larsanız
silinebilir mi canım bilmiyorum ama hiç merakta etmedim bende yeni evimi bundan boyattım marshallın güz gülü rengi çok güzel bi renk ferahlatıyo evin içini tavsiye edrim bide foto ekleyeyim açık pembe olanEki Görüntüle 300260 Eki Görüntüle 300261
2 yıl önce evimi su bazlı silikonlu özel mat plastik boya ile boyattım..ayrıca küf önleyen ve antibaktiriyelmiş.çok rahat siliniyor,hatta geçen hafta bazı kirli yerleri sildim.Çok kolay çıktı.
Markada önemli tabi,ben marsh. kullandım.Boyacımız aldırmıştı,iyikide ona danışmışız diyorum.Bu arada ben duvarlarımı arap sabunu ile siliyorum,diğer deterjanlar rengini bozuyor,arap sabunu hem zararsız da.Bu sene hatta seneye de yapmam duruma göre leke yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?