Yaa kızlar aşılama yaptım 13. Gün test negatif çıktı ama bu gün yani ertesi gün kahverengi leke geldi sizce neden hamile olabilirmiyim yaşayan var mıAa hayırlı olsun darısı başıma o zamanbenim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa kızlar aşılama yaptım 13. Gün test negatif çıktı ama bu gün yani ertesi gün kahverengi leke geldi sizce neden hamile olabilirmiyim yaşayan var mıAa hayırlı olsun darısı başıma o zamanbenim test negatif çıktı sizin nasıl silik mi çıktı
Merhaba yerleşme kanamanız nasıldı aynı durumu yaşıyorum çamur gibi çarşamba günü öğlen 3 gibi çay kaşığı kadar geldi sonra 2-3 kere daha aynı miktarda geldi şuanda peçeteyle temizledikçe geliyor 6 gün var regli günüme test yaptım negatif çıktıOlabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
Birkaç gün 2 3 damla şeklinde geldi benimki de. Erken gebelik testi miydi yaptığınızMerhaba yerleşme kanamanız nasıldı aynı durumu yaşıyorum çamur gibi çarşamba günü öğlen 3 gibi çay kaşığı kadar geldi sonra 2-3 kere daha aynı miktarda geldi şuanda peçeteyle temizledikçe geliyor 6 gün var regli günüme test yaptım negatif çıktı
Evet erken gebelik testi yaptım ovülasyondan sonra 8. Gün de leke gelmeye başladıBirkaç gün 2 3 damla şeklinde geldi benimki de. Erken gebelik testi miydi yaptığınız
Adet gününüzü bekleyin bence öyle tekrarlayın testiEvet erken gebelik testi yaptım ovülasyondan sonra 8. Gün de leke gelmeye başladı
Tamam teşekkür ederimAdet gününüzü bekleyin bence öyle tekrarlayın testi
Hayırlı olsun cnm sizin yerleşme kanaması adet gununuzden kaç gün önce veya sonra oldu benim adetime 6 gün flan vardı 2 gün lekelenme gördüm aşırı derecede değil ama sonra gelmedi devamı akıntım var ama çok olmasada teste yapmadım ama adette olmadım 3 gün var günüme takvime göre.Adet gününüzü bekleyin bence öyle tekrarlayın testi
Benim adet günümde olmuştu ama öncesinde de olabiliyor hatta genellikle öyle oluyorHayırlı olsun cnm sizin yerleşme kanaması adet gununuzden kaç gün önce veya sonra oldu benim adetime 6 gün flan vardı 2 gün lekelenme gördüm aşırı derecede değil ama sonra gelmedi devamı akıntım var ama çok olmasada teste yapmadım ama adette olmadım 3 gün var günüme takvime göre.
Teşekkürler canım inşaallah ya bir umud bakalım hayırlısı ise olsun...Benim adet günümde olmuştu ama öncesinde de olabiliyor hatta genellikle öyle oluyor
Merhaba, ya benimde gecen ay mart 30adet bitimim den sonranisan 8 de yumurtlama günüm oldu uyguladan takip ettiğim için yumurtlama döngüsünü değerlendirdim sonradan nisan 13 de adedime 9 gün kala kahverengi damla akıntım olmuş tabi bu durymuilk defa yasadıgum için gözlenlrdim 3 gün falan devam etti arada yine ediyo adetime 7 gün var şuandada yni bu hamilelik belirtsi derler yerleşme vs de anlamıyorum bu durumlardan nezaman erken gbl içinOlabilir kızlar benimde ilk belirtim kahverengi lekelenmeydi tabi ben adetim sökülecek sandım ama hamileymisim
Yerleşme kanaması olabilir yoğun değilseMerhaba, ya benimde gecen ay mart 30adet bitimim den sonranisan 8 de yumurtlama günüm oldu uyguladan takip ettiğim için yumurtlama döngüsünü değerlendirdim sonradan nisan 13 de adedime 9 gün kala kahverengi damla akıntım olmuş tabi bu durymuilk defa yasadıgum için gözlenlrdim 3 gün falan devam etti arada yine ediyo adetime 7 gün var şuandada yni bu hamilelik belirtsi derler yerleşme vs de anlamıyorum bu durumlardan nezaman erken gbl için
Yerleşme olabilir kanama bitince test yapın şu an yeni hcg salgılandığı için varsa bile çıkmaz zatenMerhaba, ya benimde gecen ay mart 30adet bitimim den sonranisan 8 de yumurtlama günüm oldu uyguladan takip ettiğim için yumurtlama döngüsünü değerlendirdim sonradan nisan 13 de adedime 9 gün kala kahverengi damla akıntım olmuş tabi bu durymuilk defa yasadıgum için gözlenlrdim 3 gün falan devam etti arada yine ediyo adetime 7 gün var şuandada yni bu hamilelik belirtsi derler yerleşme vs de anlamıyorum bu durumlardan nezaman erken gbl için
Aynj benimde sizin gibi oldu durumunuz nedir 4gun var adete erkende gelmez bel ve kasik agrisi devam ediyor 8gun kala adet olcakmisim gibi ara ara sancilanmistim sadece peceteye geldi kahvemsireglime 3-4 gün kaldı 2 gündür ara ara kasık ağrım oluyor bugün çok çok az kahverengi leke geldi bu yerleşme kanaması olabilir mi sanki yerleşme kanaması daha erken olması gerekiyor diye biliyorum. Ovülasyon ile takip ettiğim için biliyorum yumurtlama 13 gün önceydi çatlama ise 12 gün önce . Erken gebelik testi yaptım negatif çıkıyor
Merhaba benim bat tarihim 16nisandı. O gün lekelenmem oldu pede çok az geldi. Akaşma kesildi ve o gğnden ber de adet olcam diye bekliyorum. Dün dayanamadım kan berdim beta hcg 160 çıktı. Yani bat günü de olanilir yerleşmeAy inşallah canm önceden geldi bi umut sevindim ama bat günü yerleşme olmaz heralde regl oluyorum diye düşündüm inşallah gebeyimdir![]()
Merhaba adete 3 kala bu sabah kahve akinti peceteye gelen sonra pembe kana donustu sildikce acaba yerlesme olabilirmi 3gun once erken gelmezdi kasik ve bel agrisi var 6gun kala agrilarim baslamisti dun gece test yaptim negatif erken mi test yaptim acaba hamile olabilirmiyim yadaMerhaba benim bat tarihim 16nisandı. O gün lekelenmem oldu pede çok az geldi. Akaşma kesildi ve o gğnden ber de adet olcam diye bekliyorum. Dün dayanamadım kan berdim beta hcg 160 çıktı. Yani bat günü de olanilir yerleşme
Zaten kahve ya da pembe olması lazımmış. Kırmızı adet olurmuş. Döllenmeden 10 gün sonra falan oluyomuş ya bence adet öncesi de gelebilir . İdrarda görebilmek için betanın belli bi seviyeye gelmesi lazımmış. Bence gecikme bekleyin sonra kan verinMerhaba adete 3 kala bu sabah kahve akinti peceteye gelen sonra pembe kana donustu sildikce acaba yerlesme olabilirmi 3gun once erken gelmezdi kasik ve bel agrisi var 6gun kala agrilarim baslamisti dun gece test yaptim negatif erken mi test yaptim acaba hamile olabilirmiyim yada
Cok tsekkur ederim sizede hayirli olsun umarim pozitifi gorurum bende pek umudum yok amaZaten kahve ya da pembe olması lazımmış. Kırmızı adet olurmuş. Döllenmeden 10 gün sonra falan oluyomuş ya bence adet öncesi de gelebilir . İdrarda görebilmek için betanın belli bi seviyeye gelmesi lazımmış. Bence gecikme bekleyin sonra kan verin
Benimkide sizinkiyle çok benzer bat 13 nisandı 12 Nisan'da peçeteye silince gelen kanama oldu kahverengi pembe 3 gün sürdü ama devamlı değil günde iki kere gibi düşünün. Çarşamba silik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı. Belirtiler hala devam ediyor doktor biraz daha bekleyelim geç döllenme durumu olabilir yerleşme kanaması sonucu benziyor durumun dedi bekliyorum bendeBenim reglim 13 nisanda 7 gün geçti hâlâ regli olmadım regli tarihimden gün önce açık pembe şeklinde çok az kanamam oldu regli oluyorum sandım ped taktım sonra kahverengiye döndü ama toplasan 5 6 damla kadar regli gecikmem oldu daha önce kimyasal yaşadım ve hiç böyle bir durum olmadı yerleşme kanamasımı anlamadım göğüslerimde ağrı var ve durmadan karnıma belime sancı giriyor regli sancısı gibide değil ani haraket ettiğimde sert ve kısa süren bir sancı sağ kasığımda da var aynı şekilde test yaptığımda yanılmamak için bekliyorum şuanlık yerleşme kanaması bu şekildemi olur nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olurmusunuz ?