Kızlar yine ben bişey paylaşmak istiyorum fikir verin lütfen

ays1205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
111
46
28
Arkadaşlar geçen gece benimle konuşanlar özellikle de eşim ertesi gün eve geldi ve bana kafamı toplamam gerek işten güçten çok yoruldum demişti neyse belli ki toplamış kafasını bundan sonra evinde olacağını bizi kesinlikle kaybetmek istemediğini iletti önceleri çünkü ben bu şekilde giderse biter diyordum nitekim evindeydi pazar ve pazartesi saat 23.30 bir telefon geldi ve bi tanıdıgi kaza yapmıştı apar topar çıktı o gece cok bekledim gelmedi telin satji bitmiş ve sabaha doğru beni aradı başka bi telden kaza yapmış tabi ben yine aynı şeyi yapıyo söz verdiği halde falan diye kafamda kurdum da kurdum kazayı duyana kadar neyse araba kullanılmayacak halde Allah dan ona bişey olmamış neyse benim dicem şu ki asıl olarak bu beni bırakıp gece evde olmadığı zamanlar işte dua ediyodum hep birşey olsun da aklı başına gelsin falan diye ve kazadan sonra beni aradığında ağlayarak artık arabamizda yok diğer yaptığı işleride bıraktığını evimizde huzurrumuz olsun oğlumla senle başka birşey istemiyorum Allah beni size bagisladi dedi ben çok kötü oldum sanki kazayı ben çağırmış im gibi sizin fikirleriniz de önemli benim için vicdan yaptım çünkü

Yok ya öyle kotu düşünme. Kazayı çağırmak değil de ahin tutmuş diyelim. Allah korumuş eşini boşver belki de dersini almıştır. Merak ettiğim hep gezmeye vs mi giderdi sizi bırakıp neden ah ettiniz?

Yok ya öyle kotu düşünme. Kazayı çağırmak değil de ahin tutmuş diyelim. Allah korumuş eşini boşver belki de dersini almıştır. Merak ettiğim hep gezmeye vs mi giderdi sizi bırakıp neden ah ettiniz?
Yok gezmek değil kendi mesleği dışında ek işler de yapardı 2 buçuk yıllık evliyiz ilk 1 buçuk yıl boyunca hep evindeydi işten eve evden işe fakat hamile olduğum anda itibaren ek iş arayışları falan bi geçinemme telaşı ama bu durumu fazla abartmisti artık sürekli gecelere kadar eve gelmemeler bazen alkol almalar bu sebepten çok kavgalarimiz oldu bi şekilde bizi kaybedebileceigini düşünmesini çok istedim bunu bize yapmamasini sonuç bu oldu işte

Demek ki neymiis Allahin sopasi yokmus cana gelecegine mala gelsin ders olmus iste insallah cok daha mutlu olursunuz esinizle

Demek ki neymiis Allahin sopasi yokmus cana gelecegine mala gelsin ders olmus iste insallah cok daha mutlu olursunuz esinizle
Kesinlikle buna inanıyorum zaten o kadar içten gelerek istiyodum ki yani bu sebepten kendimi kötü hissediyorum yalnız bu durun bi tarafdanda korkutmuyor değil şimdi arabada yok biz bide dediğim gibi bir ilin ilcesindeyiz araba bizim için ihtiyaç ciddi anlamda bu sebepten şimdi dahada ise güce asılmasin araba almak için falan

Arkadaşlar geçen gece benimle konuşanlar özellikle de eşim ertesi gün eve geldi ve bana kafamı toplamam gerek işten güçten çok yoruldum demişti neyse belli ki toplamış kafasını bundan sonra evinde olacağını bizi kesinlikle kaybetmek istemediğini iletti önceleri çünkü ben bu şekilde giderse biter diyordum nitekim evindeydi pazar ve pazartesi saat 23.30 bir telefon geldi ve bi tanıdıgi kaza yapmıştı apar topar çıktı o gece cok bekledim gelmedi telin satji bitmiş ve sabaha doğru beni aradı başka bi telden kaza yapmış tabi ben yine aynı şeyi yapıyo söz verdiği halde falan diye kafamda kurdum da kurdum kazayı duyana kadar neyse araba kullanılmayacak halde Allah dan ona bişey olmamış neyse benim dicem şu ki asıl olarak bu beni bırakıp gece evde olmadığı zamanlar işte dua ediyodum hep birşey olsun da aklı başına gelsin falan diye ve kazadan sonra beni aradığında ağlayarak artık arabamizda yok diğer yaptığı işleride bıraktığını evimizde huzurrumuz olsun oğlumla senle başka birşey istemiyorum Allah beni size bagisladi dedi ben çok kötü oldum sanki kazayı ben çağırmış im gibi sizin fikirleriniz de önemli benim için vicdan yaptım çünkü

isabet olmus dogru yola girmesine vesile olacaksa

isabet olmus dogru yola girmesine vesile olacaksa
Aslında bir gün önce zaten artık evinde olacağına söz vermişti çünkü sizsiz olamam ben anladım ki huzurumuz herşeyde daha önemli demişti fakat bir gün sonra işte kaza yapmasından ötürü kendimi kötü hissettim zaten telefon geldi gece ve bende duydum arkadaşı kaza yapmıştı ona yardıma gitti ve eve geç kalmım artık söz veatmis diye basmış biraz bu sebepten de kaza yapmış bi an kamyon gelmiş falan ya altına girecektim ya da yatiracaktim arabayi dedi ve sonuç 2 takla atmış yinede böyle olması üzdü beni tabi zaten dank etmişti birşeyler

Ben hep diyorum allahim kaza bela verme ama iyibir akillandir diyorum dua ederken cunku biliyirum insan birseyi isterken olcülü istemesi lazim diye cunku vicdan sonra bize ugruyor iste,sizin icin allahtan hep mutlu huzurlu hayat dileirm huzursuzluk nedir iyi bilirim allahim daim etsin:KK25:

Bir musibet bin nasihatten iyiymiş derler geçmiş olsun bu arada birak huzurun olsun araban olmasin önemli değil dönmüş yolundan ya ona dua et hemde birşey olmamis

Beddua etmek ne demek ya çocuğunun babasına?
Adam kaza geçirmiş aramış ağlamış Allah beni size bağışladı diye
Sen Ada'm akıllansın diye beddua etmişsin
Çok acıdım kocana senin gibi bi karısı war Allah senin şerrinden korusun bence

Ben hep diyorum allahim kaza bela verme ama iyibir akillandir diyorum dua ederken cunku biliyirum insan birseyi isterken olcülü istemesi lazim diye cunku vicdan sonra bize ugruyor iste,sizin icin allahtan hep mutlu huzurlu hayat dileirm huzursuzluk nedir iyi bilirim allahim daim etsin:KK25:
Teşekkür ederim canim inşallah bu şekilde devam eder huzurumuz çünkü evinde şu an uzanmış tv izliyo :)

Beddua değil canım yalni anlasın heralde tabikide kocama beddua etmem sadece o zarar görmeden bi şekilde bizim huzurumuzun daha önemli olduğunu anlamasını diledim Allah dan gitsin kaza yapsın doye değil Allah im içimi biliyo benim yaptığın yorum çok saçma kusura bakma da

Beddua etmemiş dua etmiş
Kadıncagız çaresiz dua etmiş
Aklı basına gelsin diye

Yani bu kadar kişi nasıl niyeden dua ettiğimi anliyo arkadaşa şaştım kaldım doğrusu

Yok söylemedim tabiki o iyi ya ona şükrediyorum ben
Boşver her konuda farklı yerlere çekenler olacaktır:)
Bazi insanların bi silkelenmesi gerekiyor birseylerin farkina varması için

Beddua değil canım yalni anlasın heralde tabikide kocama beddua etmem sadece o zarar görmeden bi şekilde bizim huzurumuzun daha önemli olduğunu anlamasını diledim Allah dan gitsin kaza yapsın doye değil Allah im içimi biliyo benim yaptığın yorum çok saçma kusura bakma da
Siz içimden gelerek dua ettim aklı başına gelsin diye deyince, başınada böyle bişey gelince kendimi suçladım diyince beddua olarak anladım ben.
İçinizi tabiki bilemem demek ki ben yanlış anladım kusura bakmayın o Zaman

Boşver her konuda farklı yerlere çekenler olacaktır:)
Bazi insanların bi silkelenmesi gerekiyor birseylerin farkina varması için
Kesinlikle öyle yaşanması gereken neyse onu yaşıyoruz zaten olacağı vardi ki oldu bazen kötü şeyler iyi şeyler yaşanmasına vesile olabiliyor şükür ki sağlıklı yanimiz da gerisi çokda Önemli değil

Back
X