Arkadaşlar geçen gece benimle konuşanlar özellikle de eşim ertesi gün eve geldi ve bana kafamı toplamam gerek işten güçten çok yoruldum demişti neyse belli ki toplamış kafasını bundan sonra evinde olacağını bizi kesinlikle kaybetmek istemediğini iletti önceleri çünkü ben bu şekilde giderse biter diyordum nitekim evindeydi pazar ve pazartesi saat 23.30 bir telefon geldi ve bi tanıdıgi kaza yapmıştı apar topar çıktı o gece cok bekledim gelmedi telin satji bitmiş ve sabaha doğru beni aradı başka bi telden kaza yapmış tabi ben yine aynı şeyi yapıyo söz verdiği halde falan diye kafamda kurdum da kurdum kazayı duyana kadar neyse araba kullanılmayacak halde Allah dan ona bişey olmamış neyse benim dicem şu ki asıl olarak bu beni bırakıp gece evde olmadığı zamanlar işte dua ediyodum hep birşey olsun da aklı başına gelsin falan diye ve kazadan sonra beni aradığında ağlayarak artık arabamizda yok diğer yaptığı işleride bıraktığını evimizde huzurrumuz olsun oğlumla senle başka birşey istemiyorum Allah beni size bagisladi dedi ben çok kötü oldum sanki kazayı ben çağırmış im gibi sizin fikirleriniz de önemli benim için vicdan yaptım çünkü