Evet adetimi getirmisti ama bebek felan olmadiCanim dedigin seyleri yengem tup bebek oncesi kullandı yumurta gelisimi zayifti hatta bir kac sey daha vardi fiyat olarak cok uçuktu.Kur deneyebilirsin abartmamak kaydiyla .Sogan kuru denedin mi mesela
İğne olduğu halde 17. Gün olanları okudum canm ama sen 14 günün sonuna test yapabilirsin soğan kürü bal çörek otu mutlaka yap tıkanıklık için baktırmam gerek varsa olmaz kendini kötü hissetme ablamın yedi sene gelinimizin 11 sene olmadı suan ablamın iki gelini n bir evladı var çok şükür pkoluyum evlenmeden önce altı ayda bir olurdum ki ablam olacağı saati bilirdi 3,5 yıllık evliyim ikinci evladıma hamileyim çok şükür dicem o ki herşey nasip olmasa benm olmazdı sen duanı et kürlerini yap doktorunu dinle ve bekle rabbim tez zaman da kucağını doldursun inşallah
Saol canim allahim senden razi olsun bebisini bagislasin. Insallah benimde olur. Bakalim bu ay duyup okudugum seyleri uyguluycam.
Okadar sey yazdim bi saol kismi gelmisİğne olduğu halde 17. Gün olanları okudum canm ama sen 14 günün sonuna test yapabilirsin soğan kürü bal çörek otu mutlaka yap tıkanıklık için baktırmam gerek varsa olmaz kendini kötü hissetme ablamın yedi sene gelinimizin 11 sene olmadı suan ablamın iki gelini n bir evladı var çok şükür pkoluyum evlenmeden önce altı ayda bir olurdum ki ablam olacağı saati bilirdi 3,5 yıllık evliyim ikinci evladıma hamileyim çok şükür dicem o ki herşey nasip olmasa benm olmazdı sen duanı et kürlerini yap doktorunu dinle ve bekle rabbim tez zaman da kucağını doldursun inşallah
Damla akitip bakilacakmis narkozladıgerlerını bılmemde yakıyı ben denedım bı fayda etmedı canım sırtım hep sıvılce doldu alarjı yaptı tavsıye etmem, sgan kuru deneyebılırsın ama ıyı arastır. Tıkanıklık dedıgın tuplerdekı tıkanıklık mı ? Laparskpı mı yapmak ıstıyr dktrun ? rahım fılmıyle bakılıyr dıye bılıyrdum hatta bende cekıldım rahım fılmı
Canım merhaba nerde yaşıyorsun özel hastaneye gidiyorsun sanırım. Devlet hastanelerinde ücretsiz yapılıyor bu işlem. Ankarada gazi üniversitesi hastanesi mesela. Maddi olarak zorlayacaksa yaşadığın ilde üniversite hastanesine gidebilirsin bunun içinDamla akitip bakilacakmis narkozla
Bakalim artik herseyi deniycem olana kadar mecbur artik herseyi yapacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?