Kizlar yine esim

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Simdi benmi abartiyorum bu adam tam bir .küz mu?

Bu ay cok odeme var.
Ay sonu nasil gelcek dedi.
Benim maasima goz koyma dedim.

Maasina s.cayim dedi.

3 gundur konusmuyorum.
Abartiyormuyum.
Aklinca maasimi kucumsuyor.
Ayip mi ya esinden az maas almak .
Evet hakli benimkinin 10 misli aliyor ama napiyim yani
Cok snirimi bozuyor bu adam

Daha onceki konularinizi bilmiyorum ama evlilik hayati paylasmaktir odemenin cok oldugunun bilincindesiniz niye yardim etmek zor geliyo butun yuk erkekte mi olmali hayat standartlarinizi dusurse sikayet edersiniz belki ama destek olmak gerektigini dusunuyorum

İyi de ödemeler neyin ödemesi?
Ev mi fatura mı giderler mi?
Sonuçta ev arkadaşı değilsiniz hayat arkadaşısınız hayat müşterek onun yetişemediği yerde siz ödeyeceksiniz elbette.
Maaşıma dokunma lafı saçma olmuş onun da cevabı zaten rezalet.
Mutlu yaşam değil de ticaret gibi bir evlilik sanırım.

Ödemeler neleri kapsıyor
Siz neden katkı yapmak istemiyorsunuz?

Haksızsın bu ay ki o çok ödemeyi adam tek başına mı yaptı siz birlikte harcıyor birlikte yiyor içiyor aynı evde aynı elektrik suyu kullanmıyor musunuz ev arkadaşları bile bu harcamaları ikiye bölüyor kaldıki siz hayat arkadaşısınız ne demek maasıma göz koyma haksızsın net

Tabiki destek olmalısınız da onun da öyle davranması hoş değil. Senin maaşına ne demek. Terbiyesiz.

Siz de niye yardımcı olmak istemiyorsunuz?

Ya kizlar is yeri

Ya kizlar isyerinden yaziyorum acele eksik yazdim.
Sadece saka yaptim.
Ki verecegimi bilir.
Ki zaten masrafsiz yasayan elimdeki avucumdakini arkaya atan biriyim.
Yanlis anlasildim
Ki oda biliyor saka yaptigi

Tabiki destek olmalısınız da onun da öyle davranması hoş değil. Senin maaşına ne demek. Terbiyesiz.

Siz de niye yardımcı olmak istemiyorsunuz?

Ya kizlar isyerinden yaziyorum acele eksik yazdim.
Sadece saka yaptim.
Ki verecegimi bilir.
Ki zaten masrafsiz yasayan elimdeki avucumdakini arkaya atan biriyim.
Yanlis anlasildim
Ki oda biliyor saka yaptigi

Biri bana maaşıma göz koyma diyecek ki bu kişi de eşim olacak yerin dibine sokar çıkarırım al maaşını çık git o zaman derim evlenmişsiniz bu nasıl kaf göz koyma falan

Eşiniz genel olarak nasıl bilmiyorum ama sizin çalışmanıza rağmen eşiniz nasıl gelecek ay sonu diye sıkıntı ediyosa kendinizi bi sorgulayın derim.

Ayrıca maaşınızı küçümsediğini sanmıyorum burda kendinizi haklı çıkarmak için farklı algı oluşturmaya çalışıyosunuz.

Kullandığı kelime doğru değil ama siz de öküz diyorsunuz zaten

Adam ay sonu gelmiyor deyince benim maaşıma göz koyma gibi çirkin bir cevap verirseniz bu ya da benzer cevabı hak edersiniz

Adam maaşınızı küçümsememiş ki tavrınıza kızmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…