Kizlar yine esim

maaşıma göz koyma ne demek
o evde siz de yaşamıyor musunuz?

Yine sen haklısın bence.

Ağzı bozuk.

Sen hanım hanım bi teklifte bulunmuşsun.

Adam gibi hayatım bu ay maaşın bize lazım bu ay da yardım et diyebilirdi.

Terbiyesizlik yapmış

Adam okuz mokuz degil, ay sonu sıkısacak belliki, size acilmis..
Boyle sakaya oyle cevap vermis.
Iyide etmis

Eşinizle keseniz ayrı mı? Yani yine eşim diye konu açmışsınız daha önceki konularınızı bilmiyorum ama evlilik tüm gayatı paylaşmaktır bence, senin maaşın benim maaşım diye bir ayrım olmamalı bana göre.

eski konularınıza da şöyle bir göz gezdirdim de gerçekten eşiniz sabırlı bir insan bence

yahu sizin derdiniz mi yok, takmışsınız adamın üni mezunu olmasına sizden fazla kazanmasına madem takacaktınız neden böyle biriyle evlendiniz.

tuhaf tuhaf meselelerle sorun varmış gibi davranıyorsunuz ama asıl derdiniz eşinizin sizden daha iyi bi işi ve eğitimi olması

böyle saçma sorunlar çıkaracağınıza yapabiliyorsanız kendinizi geliştirin yada bu durumu kabullenin ve yaşamınıza öyle devam edin yoksa sadece kendinizi yormakla kalmaz eşinizi de bıktırırsınız

Kaç kere okudum maaşınızı küçümsediği anlamına gelecek bir şey bulamadım.

Ya kizlar isyerinden yaziyorum acele eksik yazdim.
Sadece saka yaptim.
Ki verecegimi bilir.
Ki zaten masrafsiz yasayan elimdeki avucumdakini arkaya atan biriyim.
Yanlis anlasildim
Ki oda biliyor saka yaptigi

Eksik yazdığını bile bile konu oluştur tuşuna basıp göndermek de ilginçmiş..

Evet çok abartmışsınız.
Hele ki şaka anlayışınız çok abartılı...

Sizinkisi af edersiniz ama biraz eşek şakası olmuş sanki eşiniz de hesap kitap yaparken kafasında bunalıp daraldıysa ve o haldeyken ay sonu nasıl gelecek dediyse karşılığında aldığı cevaba o cevabı vermesi biraz normal gibi geldi bana sadece kullandığın kelime kaba aranızda bir sorun varsa ve siz maaşınızı vermek istemiyorsanız orası ayrı ama onun haricinde siz haksızsınız ve özür dilemelisiniz fakat kendisinin tepkisinin de yanlış olduğunu çirkin kelimeleri bir daha işitmek istemediğinizi söyleyin çünkü bu çirkin kelimelere izin verirseniz ileride aranızda saygı da kalmaz

Öküz falan değil. Küfür ettiği için haksız ama sizin lafınız da az değil

Ya kizlar is yeri

Ya kizlar isyerinden yaziyorum acele eksik yazdim.
Sadece saka yaptim.
Ki verecegimi bilir.
Ki zaten masrafsiz yasayan elimdeki avucumdakini arkaya atan biriyim.
Yanlis anlasildim
Ki oda biliyor saka yaptigi
Şaka yapılacak zaman vardır zaman vardır... Anlata bildim mi? O an dertlenirken şaka yapılması patavatsız olmuş bence.

Benim maaşıma göz koyma sözünüz çok yanlış. O sizden bir ışık beklemiş olabilir ödemeleri söyleyerek. Size tepki olarak söylediği şey de küçümseme emaresi değil, daha çok siteme benziyor

Eşim bu ay çok ödemem var dese ben maaşımı veririm Benim maaşıma göz dikme ne demek eşinizin bu lafa ne demesini bekliyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…