Kizlar yine esim

Benim maaşıma dokunma diyerek siz yanlış yapmışsınız bence abartan da yine sizsiniz diye düşünüyorum Küçümsediği için değil de siz öyle bir cümle kurunca eşiniz de öyle tepki vermiş o an şaka yaptığınızı nerden anlasın biz bile sonradan öğrendik şaka olduğunu

Valla eşinizle sorunlarınızı acikca halletmiyorsunuz sonra herşeye takıyorsunuz. Eski konularinizda da var adam nefes alsa altında mana arıyorsunuz. Saka yaptim derken ses tonunuz nedir ne değildir bilemeyiz ama basta açarken saka yaptim demediniz. Ben sizin konularina takılıyorum adamla ne derdiniz var cok merak ediyorum.

Eşinizden sizden destek almak umuduyla soru sormuş ama siz terslemşsinşz onunfa birden ağzından çıkmış sinirle ayıp etmişsiniz gerçekten.

Önceki konularına baktım eşin adına üzüldüm bence işi bırakıp üniversiteye hazırlanmalısın yoksa eziklik psikolojisinden kurtulman zor gibi görünüyor

Ne demek maasıma goz koyma.Ustelik cok odeme oldugunu bıle bıle. Ustelık sızden 10 katı fazla kazanan eşinizin yine de sizin maasınıza ıhtıyac duyacagı kadar borcu yanı borcunuz varken.İlginç dogrusu

Cok odeme ne odemesi o onemli baskalarina yediriyorsa tabiki vermeyin ama eve harciyorsa vermeniz lazim erkeklerde o maas begenmeme hastaligi var benim maas ex esten fazlaydi bana 3 kurus kazaniyosun diyodu takilmayin kafalari okadar caliisiyo

siz çok yorucu bir insansınız.

Ağzımdan aldınız lafı konusahibinin eski konuları hep böyle,bu çirkef tavrıyla hep delirtiyor adamı,ne aldığı evi ne arabayı ne düşünce tarzını beğenir,çemkire çemkire adamın üç kuruşluk özgüvenini de hiç eder sonra da bu adam çok cesaretsiz diye söylenir,çok geçimsizsiniz konusahibi çokk. @Malkero

Ben okul için İstanbul'a gitiğimde bir süre evdeki sorunlardan dolayı "bu ayın sonu nasıl gelecek? Param yetecek mi?" diye uykusuz kaldım. Ailemi ziyarete geldiğimde dedim ki "babacığım, sen yıllardır ne çekmişsin. Ne kadar zormuş ödeme düşünmek". Gerçekten o zaman anladım, para düşünmek insanı çok yoruyormuş. Ben de öyle sıkıntı içinde olsam, eşimle dertleşirken bana böyle şaka(!) yapsa aynısını ben de derim. Biraz ağzımı bozmuş olurum ama hak edileni de vermek lazım böyle durumlarda.
Bir de kadınlar büyük baş olarak nitelendirdikleri adamlarla nasıl aynı yatağa giriyor anlayamıyorm. Eşe .küz demek bu kadar kolay mı?
Saygı önemli!

Eşinizin kariyeri, maaşı sizi geriyor nedense.
Konu sonuna şaka yapmıştım yazmak yerine eşinizin maaşını yazıp, eleştirmeniz hiç de şaka yapmadığınızı düşündürdü.

Vallahi kusura bakmayın. ben de olsam aynı cevabı verirdim.
karı koca mısınız ev arkadaşı mı?

Şaka yaptığınızı da düşünmüyorum. kıvırma hamlesi bu. Allah bu adama sabır değil akıl fikir versin. zira sizinle çok zor geçer bu hayat.

''iki koldan çalışıyoruz hayatım, hallederiz bir şekilde ,canını sıkıcak bişey değil bunlar'' yada 'Senın maaşın benım maaşımın 10 katı ama azda olsa yardımcı olabilir sana' diyip şakakaşarak stresini alabilirdiniz. Belkide dokunmayacak bile maaşınıza.Orda eşiniz destek olmak yerine 'benım param-senin paran' tavrına girmişssiniz,belliki adam sıkıntıda ve size söylediğine göre lafta da olsa destek bekliyor.Biraz daha yapıcı davranmanızı tavsiye ederim.

Artık bu konunuzla eşinizi sevmediğiniz. Mantık evliliği yaptığınız o kadar belli ki..

Son derece terbiyesizmiş nasıl laf öyle....1 kuruş vermem ben olsam

Adam odemeler cok diyor
Siz de maasima goz koyma diyorsunuz
E ne desin? Maasina edem demis hakli olarak
Bu sekilde konusursaniz boyle de cevap alirsiniz
Hayat musterek,insan der ki bende su kadar lira var,vereyim de bir eksigi kapat.

evlenince kesede bir olur. bu demek değilki bütün paranızı verin ama eşiniz size dert yanmış belkide sizden bi teselli bulcaktı haketmişsiniz kusura bakmayın abartmşsınız. ayrıca fazla veya az almak mühim değil yardım gerekiyorsa iki tarafta yardımcı oolmalı. ikimizde çalışıyoruz ve ne kazanıyosak beraber ortaklaşa yardımlaşıyoruz sizde öyle düşünün

Nasıl bir evlilik bu ya senin maasın benim maaşım
Herkes kendi yedigini ödeyip faturayıda kişi bası sayac koyarak mı bölüşüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…