- Konu Sahibi eftelya5434
slm kızlar benim açtıgım konuları bılen vardır belkı ama kısaca soyle ozetlıyeyım bzım borcumuz vardı 15 bın lıra annem kredı cekıp bıze verdı evını ıpotek edıp yoksa ıcra gelcektı neyse asıl konu su esım bana bunu odemekte cok zorlancaz en ıyısı annemlerle beraber yasayalım evde annesı bırde ablasının kızı var kızı allah dusmanınım basına vermesın nefret edıyorum ondan annesı zaten baska bı alem neyse ben olmaz ıstemem dedım o benı dınlemedı tabı annesıyle konusmus durumu yıgenı ıstememıs tabı annesıde abısıde dedıkı bıze gelırsınız ozaman dedı esımde tabı balıklama atladı bana sormadan bıle kızlar ev ustune ve olmaz bu cok dogru ben hıc ıstemıyorum kırası daha uygun bır eve cıkalım dedım yok dedı ılla onun dedıgı olacak ya ya ben hiç ıstemıyorum onlarla yasamayı bıde tam 2 sene az da deıl sonucta onların evı onların duzenı onlara tabı kalcaz herzaman bı sure sonra batamaya baslıcak yaptıklarımız ben emınım tamam ıyı ınsanlar ama olmaz yanı ve ben hıcte ıstemıyorum bır sure sonra mutlaka evlılıgıme yansıcak bence bıde hayvan sevenler bılır benım kedım var ve ona cok baglıyım oda bana abısı sız gelın ama kedıyı verın gıtsın demıs nasıl verırım ben oglumu bunuda onlar anlamaz tabı esım herseye tamam dıyo ben dedım bak gel adapazarına gıdelım ben adapazarlıyım orda cevremızde var ıs de ev de buluruz orda hayat cok daha ucuz burdan dedım onada yanasmıyo delırcem kızlar ya bıde malum yenı evlıyım butun esyalarım yenı hepsı harab olacak esyalarıda koyarız herhengı bı yere durur dıyorlar oyle sığıntı gıbı gıdıp orda kalaca cok zoruma gıdıyor sızce ben haksızmıyım...
bide bunu daha anneme soylemedım annem cok uzulur kadın benım rahatım ıcın evını bıle ıpotek ettı nasıl derım sımdı ona ben
bıde esımın abısının hanımın ailesi cok kalabalık ve genelde her aksam ordalar ben buna nasıl dayancam bıde o var tabıı... allah aşkına yardım edın ne yapcam ben..??? çok mutsuzum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bide bunu daha anneme soylemedım annem cok uzulur kadın benım rahatım ıcın evını bıle ıpotek ettı nasıl derım sımdı ona ben
bıde esımın abısının hanımın ailesi cok kalabalık ve genelde her aksam ordalar ben buna nasıl dayancam bıde o var tabıı... allah aşkına yardım edın ne yapcam ben..??? çok mutsuzum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: