kızlar yorum ve yardımlarınız bekliyorum. intikam vaktine ne kaldı şunun şurasında :D

Özgürlukleri dışında başka ne ayakları var ki yaylarin ?

Onun dışında alabileceğiniz en güzel intikam sessiz kalmaktır..Size ulasamasin.. Yüzyüze geldiğinizde bence durum sizin yapmak istediğiniz gibi olmayacak. İntikam düşüncesine girdiyseniz seviyorsunuz ya da sevmeye başladınız..

Ben de yay burcuyum.Biz sanırım pek naza niyaza gelemiyoruz.Ben de öyleyim.Annem bile naz yaptığında bana sinirleniyorum.Sanırım erkekleri de böyle .Ve siz zaten olmaz filan demişsiniz.Size hesap vermek zorunda değil ki.İntikam filan gülünç bence.Çünkü ortada intikamlık bir şey yok.
Ve bir yay burcu olarak söyleyeyim;akşam "seni bırakıyorum." falan diyeceksiniz sanırım,ama birazcık bile olsa takacağını sanmıyorum.

15 yılı 15 güne sigdirmissiniz yahu...Başım döndü okurken bu ne hız...cık olmaz bu iş...

seni swarmdan silmiş birini sen niye sonra tekrar ekliyosun ki?

Acikcasi seni eger boyle yaparak sallamiyorsa intikamini da sallamaz. Hatta belki gülünç bile bulabilir. Ugrasip kendini yormaya kafa patlatmaya bile degmez. Hrm oyle aksam pat pat söylediğin de de umursamaz olmicaksin bunlara taktigini belli etmis olacaksın. Zaten hayatından cikaricaksin her turlu birak hic bisey yapma o kuruntu yapsin arayip sormadi diyr.oylece hayatindan cikar bence

bana en basta senin bu adami salak yerine koydugun gozuktu hatta koymaya calismissin adam zeki cikmis...olmaz dedigin halde olur gibi davranman.

Tam bir yaymis hi umursamaz yedekleri çoktur aynı zamanda yuzsuzdurler. Hic canını sikamazsin . Benden demesi sen yinede sonucu yaz buraya

O bir yay
Uzulecegını pek sanmam
Hayatına almak ıcın değil gönül eğlendirmek için takılmış sanırım sana
Bu gece gider bara
Kafa dağıtır.

Senin ardından aglayacagını ve büyük biri ders alacağını sanmam.

Ben de bir yayım.
İki oğlum var onlar da yay.
Yoksa onlar da mı özgür ve hovarda olacak dedim yazını okurken.

Ben yazinin en cok sonunu begendim sinirlenmedeN gulerek dalga gecerek bitirip kalkmak ve dersini vermek iste budur..bi cacik olmaz bu yiplerden zaten
ama cok rahat cok umursamaz ti 'ye alarak konus egosu yere cakilsin hahaha

Ayyyyy herkes benzer yorum yapmış.
Dikkate alman dileğiyle konu sahibi.

Yay burcu ile evli olanlar tırsnayın hemen yahu.

Özgür bırakın yeter.

Bu kadar oyuna ne gerek var anlamadim direk muhabbeti bitirmek varken. Net. Soyle yapicam boyle yapicam a gerek yok. Direk sessiz sedasiz her yerden herseyden silip hayata devam etmek en mantiklisi.

Uğraşmaya değmez bence. Yüzyüze görüşmek yerine onu kendi silahı ile vururdum ben olsam. Özgürlüğüne düşkün ve umursamaz mı, kendi hayatıma devam edip umursamadığımda zaten en güzel cevap bu olurdu ona.

adama telefon edip beni neden sildikten sonra yapacağın her konuşma (nasıl bir tavır takınırsan takın) "sinirden kuduruyorum" mesajı verecektir karşı tarafa.. o da gülerek "sen bilirsin" derse ne yapacaksınız mesela?

Aynı yapıda olan bir kocam var ve sakin arkana bakma kaç.

Karşınızdakine sırf burcundan bile ön yargı yapmışsınız, etkilendim diyorsunuz masadan kalkarken olmaz diyorsunuz ama görüşüyorsunuz olmaz diyorsunuz,nereye gittiğini soruyorsunuz hesap soruyorsunuz, siz bunları 15 günde nasıl başarıyorsunuz? Bence sizin başta başlattığınız hatayı o tamamlamış. Neyin intikamı madem istemiyorsunuz anlamadım ama ikinizinde hareketleri ve düşünce tarzı biraz çocukça. Bence intikam filan boşverin. Görüşmekten vazgeçtim zaten seninle olmazdı derken haklıymışım en azından keşke demeyeceğim diye mesaj atıp heryerden silip engelleyin o zaman kudurur asıl.

Naptin kiz naptin naptin naptin
Bence basla pembe panjurlu evinizle.
Bende senden hoslanmaya basladim seniden haber alamayinca farkettim bunu.
Seni her saniye ozluyorm.
Sana asik oldum. Ben seni cok seviyorm ya.
Biliyorum sen basit erkeklerden degilsin. Ciddi dusunuyosun.
Bence hemen nkah islemlerine baslayalim.
Sana ulasamadigim vakit plan yaptim.
Okulm var ama yakinda tatile giriyorz .
Soyle satafatli bi nisan yapsak diyorum sende cok seversjn dimi? Ben seni cok seviyorum yaa.
Bir omurluk yolda ilk adimimizi atmis oluruz.
Ben seni cok seviyorm ya. Cok ozledim seni bugun. Sana olan hislerimi farkettim.
Nisandn snrada en fazla 6 aya dugun yapariz dimi?
Cok uzamasin sana kavusmak istiyorm sende bana dimi?
Ha seni cok sevdigimi soylemismiydim?

Ee sustun kaldin birazda sen konus..

Bir yay kadını olarak onu iyi anlıyorum. Kızı erkeği farketmiyor hepimiz aynıyız sanırım, ulaşana kadar sürüyor ilgimiz,ama bir yay ilgisizliğe ve vur kaç meselelerine katiyen katlanamaz. Onu bu şekilde deliye döndürebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…