Kızlar Yorumlarınız Harika

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
buradaki kadınların bırbırıne destek vermesı ınanılmaz hosuma gıdıyor

Öncekı ıkı konumda esımden sıddet dolayısı ıle ne yapmam gerektıgı konusunda sızlerden destek aldım

Cok tesekker ederım

Yorumlarınız bana guc ve akıl verdı

Bır hafta oldu evden gıdelı

Hıc aramadı, sormadı. Ben mağdurum ama benım ıcım yanıyor uzuluyrm.

Onca yıl uzerıne hıc mı degerım yoktu, hıc mı sevılmedım. Onca emegım, fedakarlıgımm

Gecen yıllarımm....

Uzuluyrm

Benı sogutun kızlar :)

Cocuklar ve kadınlar hep gulmelı bu dunya da

Yeter artık yaaa

Yeter

bence siddet varmis zaten bize hiç ihtiyacin yok sogumak hatta nefret edip ki.c.na tekme vuracagin günü saymak icin cok onemli sebeplerin var zaten mutlu ol önüne bak insallah kolay olur bu süreç

sizinki stockholm sendromu gibi olmuş. böyle zorbalıklar görenler o kişiye karşı baskıyla bir arada durmasını sevgi sanmaya başlıyor bir süre sonra.

bol bol kişisel gelişim kitabı okuyun derim marketlerde bile var. cidden iyi geliyor. nette bile bir ton yardımcı yazı var.

İnsanın fıtratında bu var. Hep elinde olmayan daha tatlı geliyor. Rahatsınız, huzurlu ve güvendesiniz ama kocam yok oluyor.

Kocanız varken hayatınızda ne dertleriniz vardı bunu tekrar tekrar hatırlatın kendinize. Niye ayrılmanız gerekti bu adamdan sesli söyleyin.

Bir de heba olan kaç yıl? Şimdi ondan vazgeçmeseydiniz, belki de 70'e kadar evli kalacaktınız; o zaman kurtardığınız kaç yıl ediyor?

Biraz üzüldüm kendi hakkını aradığına da sevindim.Haziran annelerinden tanıyorum seni,tüylerim ürperdi.şiddeti kendine reva görmemişsin tebrik ederim.

Eşine çok kızdım mumla arar inşallah seni,çocuklarınla mutlu bir hayatın olacağını umuyorum .

Kadınlığınızın hiçe sayılmasının uzüntüsü bu.

Onca işve, cilve, onca güzel görünme hoş tutma çabaları, yatakta geçen tatlı anlar, o kadar yemek, temizlik, onca kırıtmalar, gülüsmeler ve daha ne hoş anların hiç mi anlamı yoktu diyorsunuz di mi?

Hastayken bakmanin, kizsaniz da susmanin, o da yesin diye en sevdiginiz yemegi ayirmanin, gelecek diye kapida bekleyip, ozlemenin hic mi hatiri yok?

Konularinizi bilmiyorum ama siddet varmis baska sey bilmeye de gerek kalmiyor.

Insan kadinligimi ona sundum hic mi degeri yoktu diye uzuluyor.

Tamam bitsin, dayak atan adam sonsuza kadar hayatinizdan ciksin gitsin ama ya olay soguduktan sonra bari bi veda konusmasi olsun di mi.

Tesekkur eden, senle gecen guzel gunler icin minnet duyan, olmadi diye uzulen bir son konusma ve hatta ihtiyacin olursa her zaman yanindayim dese.

Fakat filmlerde oluyo bunlar biliyorsun :)

Zaten adamda bu kapasite olsa siddet uygulamaz konusarak cozmeye calisir sorunlari.

Bacim kurtulduysan ve bi daha donmeyeceksen hic dusunme gecmisi onune bak.

geçecek zor olacak ama geçecek Allah kolaylık versin

bu arada haspam hani alacaktı çocukları arayıp sormamış bile
hep boş tehdit

Harıka ıfade etmısıan cnm bırebır

Şiddeti hiç bir şey haklı gösteremez.
Dolayısı ile canım üzülmene gerek yok.

Ben şahsen erkek tarafından da bakmaya çalışırım olaya.
Mesela siz kadınlığınızın hiçe sayılmasına üzülüyorsunuz ama o da eminim yıllar yılı eve ekmek getirdiği güne üzülüyor derdim ama için işine şiddet girince bence bütün her şey alt üst oluyor. O yüzden hiç üzülmeye gerek yok. Mutlu olun

Kaybetmedin kaybedildin. Uzulmesi gereken biri warsa sen degil o.
Hele siddet warsa ohhh de yan gel yat, birde yas mi tutuyorsun Allah'indan bulsun...

Bu adamı seviyor olamazsın ama hali hazırdaki düzeni bozmak size zor gelen. Her kadın için geçerli bu kurulu düZeni boZmaya cesaret edemeyip şiddete hakarete maruz kalmayı kabul eden. Siz bunu göze alıp evden ayrılmışsınız bence büyük şey başarmışsınız. Düzen tekrar kurulur emin ol . Allah yardımcın olur.

Bu yazi beni hıckıra hıckira aglattı söyleyemedigim bi cok seyi okuyunca tutamadim kendimi.

Bu yazi beni hıckıra hıckira aglattı söyleyemedigim bi cok seyi okuyunca tutamadim kendimi.
Sen boyle diyince ben de bi fena oldum :) Yasadiklarim aklima geldi. Bizde fiziksel siddet yoktu ama ağir duygusal siddet vardi insan zamanla bu tanimlamayi yapabiliyor tabii.

Bayagi zaman oldu ben bosanali hala da düzenimi kuramadim, ekonomik zorluklar falan, karsima da duzgün biri cikmiyor ha ama mutlu musun dersen valla mutluyum, kotu bir iliskiyi bitirme cesaretini gosterdigim icin mutluyum ki zor bosandim ve hala evlenelim diyor ama benim hayallerim var, artik ona yer yok benim dunyamda.

Aglamak bana iyi gelir, acilirim ama sonra da hayallere dalarim. Insaalah daha da guzel olacak hersey. Allah yardimcimiz olsun.

Bizde de fiziksel siddet yoktu ama geri kalan hersey vardi.
2 hafta oldu ayrılalı ben istedim bosandım ama bi sızı var icimde belki yeni oldugu icindir.
Bi tarafımda kelebekler uçuşuyo bi tarafım 2 çocugumla zor bi hayat bizi bekliyo diyo
Alışacagız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…