buradaki kadınların bırbırıne destek vermesı ınanılmaz hosuma gıdıyor
Öncekı ıkı konumda esımden sıddet dolayısı ıle ne yapmam gerektıgı konusunda sızlerden destek aldım
Cok tesekker ederım
Yorumlarınız bana guc ve akıl verdı
Bır hafta oldu evden gıdelı
Hıc aramadı, sormadı. Ben mağdurum ama benım ıcım yanıyor uzuluyrm.
Onca yıl uzerıne hıc mı degerım yoktu, hıc mı sevılmedım. Onca emegım, fedakarlıgımm
Gecen yıllarımm....
Uzuluyrm
Benı sogutun kızlar :)
Cocuklar ve kadınlar hep gulmelı bu dunya da
Yeter artık yaaa
Yeter
Harıka ıfade etmısıan cnm bırebırKadınlığınızın hiçe sayılmasının uzüntüsü bu.
Onca işve, cilve, onca güzel görünme hoş tutma çabaları, yatakta geçen tatlı anlar, o kadar yemek, temizlik, onca kırıtmalar, gülüsmeler ve daha ne hoş anların hiç mi anlamı yoktu diyorsunuz di mi?
Hastayken bakmanin, kizsaniz da susmanin, o da yesin diye en sevdiginiz yemegi ayirmanin, gelecek diye kapida bekleyip, ozlemenin hic mi hatiri yok?
Konularinizi bilmiyorum ama siddet varmis baska sey bilmeye de gerek kalmiyor.
Insan kadinligimi ona sundum hic mi degeri yoktu diye uzuluyor.
Tamam bitsin, dayak atan adam sonsuza kadar hayatinizdan ciksin gitsin ama ya olay soguduktan sonra bari bi veda konusmasi olsun di mi.
Tesekkur eden, senle gecen guzel gunler icin minnet duyan, olmadi diye uzulen bir son konusma ve hatta ihtiyacin olursa her zaman yanindayim dese.
Fakat filmlerde oluyo bunlar biliyorsun :)
Zaten adamda bu kapasite olsa siddet uygulamaz konusarak cozmeye calisir sorunlari.
Bacim kurtulduysan ve bi daha donmeyeceksen hic dusunme gecmisi onune bak.
Bu yazi beni hıckıra hıckira aglattı söyleyemedigim bi cok seyi okuyunca tutamadim kendimi.Kadınlığınızın hiçe sayılmasının uzüntüsü bu.
Onca işve, cilve, onca güzel görünme hoş tutma çabaları, yatakta geçen tatlı anlar, o kadar yemek, temizlik, onca kırıtmalar, gülüsmeler ve daha ne hoş anların hiç mi anlamı yoktu diyorsunuz di mi?
Hastayken bakmanin, kizsaniz da susmanin, o da yesin diye en sevdiginiz yemegi ayirmanin, gelecek diye kapida bekleyip, ozlemenin hic mi hatiri yok?
Konularinizi bilmiyorum ama siddet varmis baska sey bilmeye de gerek kalmiyor.
Insan kadinligimi ona sundum hic mi degeri yoktu diye uzuluyor.
Tamam bitsin, dayak atan adam sonsuza kadar hayatinizdan ciksin gitsin ama ya olay soguduktan sonra bari bi veda konusmasi olsun di mi.
Tesekkur eden, senle gecen guzel gunler icin minnet duyan, olmadi diye uzulen bir son konusma ve hatta ihtiyacin olursa her zaman yanindayim dese.
Fakat filmlerde oluyo bunlar biliyorsun :)
Zaten adamda bu kapasite olsa siddet uygulamaz konusarak cozmeye calisir sorunlari.
Bacim kurtulduysan ve bi daha donmeyeceksen hic dusunme gecmisi onune bak.
Sen boyle diyince ben de bi fena oldum :) Yasadiklarim aklima geldi. Bizde fiziksel siddet yoktu ama ağir duygusal siddet vardi insan zamanla bu tanimlamayi yapabiliyor tabii.Bu yazi beni hıckıra hıckira aglattı söyleyemedigim bi cok seyi okuyunca tutamadim kendimi.
Bizde de fiziksel siddet yoktu ama geri kalan hersey vardi.Sen boyle diyince ben de bi fena oldum :) Yasadiklarim aklima geldi. Bizde fiziksel siddet yoktu ama ağir duygusal siddet vardi insan zamanla bu tanimlamayi yapabiliyor tabii.
Bayagi zaman oldu ben bosanali hala da düzenimi kuramadim, ekonomik zorluklar falan, karsima da duzgün biri cikmiyor ha ama mutlu musun dersen valla mutluyum, kotu bir iliskiyi bitirme cesaretini gosterdigim icin mutluyum ki zor bosandim ve hala evlenelim diyor ama benim hayallerim var, artik ona yer yok benim dunyamda.
Aglamak bana iyi gelir, acilirim ama sonra da hayallere dalarim. Insaalah daha da guzel olacak hersey. Allah yardimcimiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?