2 yil once benim ayrilik kararimla ve bosanma surecimle ilgili cok tartisma yasanmisti,arkadaslar barisacagimiza bile inaniyorlardi.Neden ayrildik size elle tutlur bir sebep gosteremiyorum,esimin ailesi baska birini istedikleri icin beni hic bir zaman istemediler.Cok sevdik gercekten sevdik zorluklara karsin evlendik ancak evliligimiz daha ilk haftasinda ailesinin baskisi baslamisti,ikimiz de cok yiprandik.Ben uzulmeyeyim diye esim yalanlar soylemeye basladi.Cunku ailesi onu her yerde istiyorlar ama beni istemiyorlardi.Pasif bir yapisi vardi ama benim daha baskin bir yapim vardi.Beni ailesine karsi ezdirdi,yeri geldiginde sen cevap ver onlara beni karistirma diyordu.En son ayrilma sebebimiz ise tum bunlarin ustune,abisinin dugunune davet edilmedim ve esim benden habersiz gitmisti.Benim hic haberim olmadi.Bu hep boyle gidecekti ayrilmak istedim,itiraz etti,aileleri cagirdim,bana bizimkileri karistirmaycaktin dedi!!Ailesi destek olacagina kina yakti.Ayrilirken eski esimle gorusmelerimiz oldu,sacmalamistik cok,
kacip gitmeler,ayrilip tekrar evlenmek, ayrildik deyip ayrilmamak kafamizdan neler gecti neler...Ama artik yeter dedim,oyun degil bu tamam bitsin..Bunun uzerine gitti yurt disina.Kisaca ozet bu ama ayrintilar bi dunya sey barindiriyor.
Ben biten bitmistir diyorum ama o mesaj ve telefon olayi bilmiyorum bana kendimi farkli hissettirdi.İnanmadim sanki yanlis olduguna,yanlis da olsa tesaduf beni cok sasirtti.
işte buualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis doğru olanda bu değilmi ama suçsuz bir insanın günahına girmek çok daha kötü canımmm hiç üzülme bekar kalmazsın rabbim her şeyin hayırlısını nasip eylesin dediğim gibi zaman en iyi ilaç ben bunu çok iyi biliyorum belki 3 belki 5 yıl ama geçicek inan unutucaksın doğanın kanunu böyle çünkü :1hug:İste bu yuzden sizinle paylasimlari seviyorum,aslinda bende cevabimi buldum ama destek almak hosuma gidiyor.İnanin ki bunu yolun kenarindan donerek anladim :) sevgim ona bitmeden asla evlilik yok...Demek ki omur boyu bekar kalacam kızlar :)
İste bu yuzden sizinle paylasimlari seviyorum,aslinda bende cevabimi buldum ama destek almak hosuma gidiyor.İnanin ki bunu yolun kenarindan donerek anladim :) sevgim ona bitmeden asla evlilik yok...Demek ki omur boyu bekar kalacam kızlar :)
Evet Minik Kalimero o benim, o zamanlar bir nick degisikligi yasamistim...Ki o zamanlar da cok destek gordum sizlerden tesekkurler tekrar...Dedikleriniz benim cok cok onemli.Tesekkurler yorumlariniz icin arkadaslar.
Demek ki olmaz diyoruz kisaca denemeye bile gerek yok.Hos suan ortada oyle birsey de yok da sadece hislerim beni farkli yonlendirdi sanirim,bir de o sacma mesaj olaylari iste...
bu yeni nickini de değiştirebilirsin bence; sadece benay olsa mesela nasıl olur ; başındaki "hope" gitmeli sanki yerimseniben
bence seviyorsanız hiç durmayın. o da seviyorsa gururu bıraksın. kaldıki ailesi yüzünen ayrılmışsınız, sevginiz bittiği için değil. belki bu ayrılık ikinize de iyi gelmiştir. artık aileleri olabildiğince uzak tutup sevginize daha da sahip çıkacaksınız. sırf bir gurur yüzünden seven insanların birbirinden uzak olup mutsuz hayatlar sürmeleri ne kadar doğru? hayata bir kere geliniyor. nasıl mutlu olacaksanız onun için çabalayın bence olumunekankayizsmile
bence yaran kabuk bağlamaya başlamış tekrar o yarayı deşmenin bir anlamı yok bu seni daha da mutsuz edicektir inan çünkü eşin çok sevseydi senin için değişirdi biraz olsun seni bukadar ezdirmezdi ailesine tabikide için buruktur ona bişey diyemem ama yene başlamak yene üzülmek yene mutsuzluk olur senin içinBir tarafim boyle derken diger tarafim baska diyor.Aslinda bugune kadar hep gurur yaptik ama sevgi buyukse dedim biseyler olur ama o zamanlar olmadi arkadasim...Biz aglayarak ayrildik,ama ben evlilikler gordum neleri affeden...Bizim evliligimiz oyle olmadi,bi cirpida bitti.Cok uzuldum cunku sevdigim insanla evlenmistim nihayet daha evligi anlamadan ayrildik.Cekti gitti,bir daha gorusmedik,bugun ilk defa mail attim,bilmiyorum neden? Gelecek cevaba gore icim huzurunu bulacak.Cevabi olumsuzda olsa hazirim arkadaslar herseye,onsuzluga alistim kaybedecek bir askim daha yok.Bana iyiyim demesi bile yeterli...
Hayirlisini diliyorum sadece,ama icimde hep bir burukluk olacak.senağlama
bence yaran kabuk bağlamaya başlamış tekrar o yarayı deşmenin bir anlamı yok bu seni daha da mutsuz edicektir inan çünkü eşin çok sevseydi senin için değişirdi biraz olsun seni bukadar ezdirmezdi ailesine tabikide için buruktur ona bişey diyemem ama yene başlamak yene üzülmek yene mutsuzluk olur senin içinlmaz: lmaz:
Bence şuan sadece geçmişe(eski eşinize) özlem duyuyorsunuz.Sizin dışınızda gelişen nedenlerden dolayı ayrıldığınız için daha duygusal davranıyorsunuz.
Ortada birleşme gibi bişey söz konusu olmamış ama bence yaşananlar yaşandıklarıyla kalsın...
Bu saatten sonra aynı kişiyle yeni bir başlangıç olmaz.
Bunu kabullenmeniz lazım.
Bitti..
Hayat geri dönüşsüz çizgilerle aldığımız yoldur ve aynı nehirde iki kere yıkanılmaz
canım sen şimdi boşluktasın ve sevdiğin için böyle olman çok normal kolay değil 2yıl sonra bir msj ve herşey altüst oluyo hatayı tekrar mutsuz edersen kendini yaparsın mail içinde suçlama kendini ben olsam bende aynısını yapardım heralde yapma kendini bu kadar yıpratma zamana bırak zaman unutturucak ve karşına seveceğin biri mutlaka çıkacaktırkaydirigubbakcemile3İste diger tarafimda boyle diyor :) Yoruldum artik inanin ki yoruldum,2 yildir unutmak icin herseyi yaptim guclu olmaya calistim...Ama birdenbire hatirladim ve sacmaladim..Mail gonderdim,simdi de buna uzulurum ben...Yeter amaaa hep mi hata yapar bir insan...:1no2:
İnan ki arkadasim tekrar barisir miyiz diye dusunmedim,mesajlar o noktaya getirdi,bu topici acarken amacim bu degildi..Dedigin gibi zaten boyle birsey yok ortada...O dengesiz mesaj aklima dusurdu onu,yoksa cok iyiydim.
ınan ki arkadasim tekrar barisir miyiz diye dusunmedim,mesajlar o noktaya getirdi,bu topici acarken amacim bu degildi..Dedigin gibi zaten boyle birsey yok ortada...O dengesiz mesaj aklima dusurdu onu,yoksa cok iyiydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?