aslında evet, keşke atmasaydın ama ok yaydan çıkmış artık.
canını sıkacak bir cevaba hazırla kendini.
umarım yanılırım ama duygu yüklü bir karşılık görmeyeceğini düşünüyorum.
çünkü rengini bu kadar zaman buz gibi uzak durarak göstermiş.
yani kendini olumsuza hazırla ki, tam tersi içerikli bir mesaj güzel bir sürpriz olsun egoların için.
belki de sen aslında sadece "hala unutulmadığını" hissetmek istiyorsun ki son derece insani bir beklenti.
sonuna kadar anlarım.
kadınlarda bu tür duygular daha baskındır aşktan.
mail hesabını kapatacağını sanmam.
böyle olsa bile yolunu netleştirmen için aslında iyi de bir fırsat olur ama hiç sanmam.
onun da gururu okşanacaktır çünkü.
yara almış bir ilişki asla eski tadı vermiyor.
hep o tadı ararken de kendi kendini zedeleyip ömrünü dolduruyor bence.
böyle bir ilişkinin içinde mutlu olmaya çalışan biri olarak yazıyorum bunları, afaki konuşmuyorum yani.
daha önünde gelmesini bekleyeceğin güzel ve temiz bir ilişki ve annelikle tanışmak var.
hemen değil belki ama böyle yaşlanacak değilsin ya.
yükünü bırak, kurtul ondan.
sonra bak neler gelip bulacak seni :)
bak sana bir sır veriim.
umut çok güçlü bir sihirdir.
direk bedenini renklendirip, kokuna yansır.
ve seni daha seksi kılar.
sonra peşindekiler yüzünden saklanacak delik ararsın :))
içinin kapılarını hep açık bırak.
bırak evrenin yapabilecekleri içeri girsin...
Bazi arkadaslar biliyor 2 yil once esimden ailesi nedeniyle ayrildik,birkac defa tekrar denemeyi kafamizdan gecirmemize ragmen ister gurur deyin,ister baska seyler ama olmadi ve ayrilmaya karar verdik.Bu neticesinde esim ayrilmadan yurt disina gitti ve bosandik...Onu hala sevdigimi biliyorum,onun beni sevdiginden suphe duydum ozellikle yurt disina gidince ama arkadaslara mecbur oldugunu,bir gururunun oldugunu ancak ayrilmamiza pisman oldugunu soylemis.Olan oldu artik bunun uzerine tekrar gorusmedik hic haberlesmedik...Bende ona ulasmanin bir yolunu hic aramadim,1 yil sonra biriyle tanistim ve evlenme teklif etti...Benim size iste bu noktada ihtiyacim var...1 hafta once bilmedigim bir numara beni aradi cevap vermedim...1 saat sonra gizli numara aradi actim kapatti.Sonra bana o bilmedigim numaradan mesaj geldi beni aramissiniz diye,birisinin dalga gectigini dusunup cevap vermedim...Yine tam birgun sonra gece bu bilmedigim numara mesaj yazmis...Mesaji okuyunca kalbim duracak sandim...Mesaj esimin adina yazilmisti.Eski esimin adi Umut ve mesaj aynen soyle...Umut yarin evdemisin,kimseye soz vermeyin benim misafirim vb. devam ediyordu... Durdum ve cevap yazdim.Saka mi yapiyorsunuz diye,sonra bana yanlislik oldugunu ama her zaman arkadas olarak onu arayip dertlesebilecegimi yazmis.Boyle birsey istemedigimi belirtip gonderdim.Ama kafam karmakarisik oldu,eski esimi tekrar ne kadar cok sevdigimi hatirladim,gorustugum kisiye gidip butun duygularimi soyledim.Hala eski eski esimi sevdigimi ve bir daha gorusmek istemedigimi...Belki bu isim buyuk tesaduf oldu bilmiyorum ama ben bir isaret olarak algiladim..Yaniliyor da olabilirim bilmiyorum siz olsaydiniz ne dusunurdunuz?
inan ki oyle degil arkadasim bu benim 3. numaram dedigim gibi her ayrintiyi anlatamadim belki burada :) Bundan yaklasik 6 ay once esim beni aradi sirketten (hic aramadi demistim ama cok onemli degildi bu aramasi benim icin ) bende isyerinden beni bir daha aramamasini soyledim cunku konusmalar kayda aliniyor sirkette.Bunun uzerine arkadaslardan numarami almis beni cepten aradi birgun bana Digiturk kartini sordu bende nerdeyse 7 ay once ailesine teslim ettigimi soyledim cunku esim adina kayitliydi.Sonra bana nasil oldugumu falan sordu ben bu konusmalardan bile umutlanmadim arkadasim,ona iyi oldugumu yoluma devam ettigimi beni bir daha aramamasini soyledim.Hatta biraz kirici bile konustum.
Yani ben onun telefonlarini bekleyen her telefonda mesajda ondan bir haber geldigini hisseden biri degilim bu farkli hissettirdi sadece bana,bilmiyorum belki dedigim gibi cok ciddi bi karar alma aninda geldigi icin bu mesaj oyle hissettim.Yoksa size yemin ederim su ana kadar aklimin bir ucundan bile gecmedi tekrar barisirmiyiz,ya da beni ararmi diye,ben de bunukabullenmistim zaten...
inan ki oyle degil arkadasim bu benim 3. numaram dedigim gibi her ayrintiyi anlatamadim belki burada :) Bundan yaklasik 6 ay once esim beni aradi sirketten (hic aramadi demistim ama cok onemli degildi bu aramasi benim icin ) bende isyerinden beni bir daha aramamasini soyledim cunku konusmalar kayda aliniyor sirkette.Bunun uzerine arkadaslardan numarami almis beni cepten aradi birgun bana Digiturk kartini sordu bende nerdeyse 7 ay once ailesine teslim ettigimi soyledim cunku esim adina kayitliydi.Sonra bana nasil oldugumu falan sordu ben bu konusmalardan bile umutlanmadim arkadasim,ona iyi oldugumu yoluma devam ettigimi beni bir daha aramamasini soyledim.Hatta biraz kirici bile konustum.
Yani ben onun telefonlarini bekleyen her telefonda mesajda ondan bir haber geldigini hisseden biri degilim bu farkli hissettirdi sadece bana,bilmiyorum belki dedigim gibi cok ciddi bi karar alma aninda geldigi icin bu mesaj oyle hissettim.Yoksa size yemin ederim su ana kadar aklimin bir ucundan bile gecmedi tekrar barisirmiyiz,ya da beni ararmi diye,ben de bunukabullenmistim zaten...
"oyalama Beni veda et artık Baştan çıkarma veda et artık istersen hakimi ol tatmadığım duyguların dokunma artık Bana !!! " Bu şarkı çalıyor şuan.. eski konunda senin çaBaların karşısında ağladiğim günler oldu canım Benim.. sen çok mücadele ettin yuvan için. çok sevdin eşini. çok dua ettim insafa gelmesi için ama çok gurur yaptı eski eşin. Bi gitti Bi geldi.. tam sen kabullendin Bu ayriliği tekrar geldi.. hayatını tekrar altüst etti, tekrar gitti.. ama artık hayatının herhangi Bi yerinden çıkıp gene enkaza çevirmesine sakın izin verme... kendine Bi şans ver.. emin ol bu yürek sende olduğu sürece gene aşık olur gene doya doya yaşarsın aşkı.. sen yeter ki kendine o şansı ver.. sen de o yürek var çünkü..
mailine cevap geldi mi???
hayırdır sağlık problemin mi var?
ayrıca ailenle mi yaşıyorsun? belki yazmışsındır ama unuttum kusura bakma...
büyük geçmiş olsun.
yeni baktım buraya yoksa hemen yazardım.
neyse ki ciddi bir şey değilmiş ama bir kaç gün yaşam kaliteni etkiler tabii.
haklısın sorunlar bitmiyor.
ailenle uyum içinde olmana çok sevindim.
insanın yanında rahat edeceği birileri olmalı hayatta mutlaka.
ve tabii kesinlikle bu ilk olarak aile olmalı.
eee...
mailini kapatmış mı seninki :)) ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?