Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var...Yanlış mı yaptım !!

Seviyorum sizi :) Haklisin demek ki iyi degilmisim,demek ki zamani degilmis,demek ki hala unutmamisim...
Silkelenmem lazimm bir an once...

İşarettir ya da değildir onu bilemem ama şu br gerçek ki, duygularınız tükenmeden , eski eşinizi severken, başka biriyle birşeye başlamamanız ve evlenmemeniz iyi olmuş.

evet canım karşına seveceğin biri çıkana kadar bu girgeller olucaktır mutlaka o mesajın yanlış gelemediği kesin belliki oda merak ediyordur belki neler yaptığını boş ver ama ben maile ne cvp geleceğinide merak etmiyor değilim hani:roflol::roflol:

canım sana şöyle söyleyeyim;

annemin bir arkadaşı vardı. kocası onu aldattı. yani çok kötü bir sebeple ayrıldılar. kadının ilk aşkıydı. okul yıllarında tanışıp, bitince evlenmişlerdi. kadın dayanamadı ve boşandı. ama kocasını atamadı bir türlü aklından. başka insanlar girdi hayatına. denedi ama yapamadı. sürekli kocasını düşünüyordu, her şeye rağmen onu seviyordu. bir kızı da vardı ondan. yıllar sonra kocasının çok pişman olduğunu, onu hala sevdiğini öğrendi bir şekilde. araya girenler oldu. kadın çok çelişkideydi. aynısını ya yaparsa diye, ama bir yandan da deli gibi seviyordu. affetti sonunda ve şu an çok mutlular.

kaldıki böyle rezil bir sebep varken bile kalbini dinledi, ızdırabını devam ettirmektense mutlu olmayı seçti. sizde böyle bir sebep de yok. bence olmaz diye birşey yok, sadece sorunu ortadan kaldırabilir olmanız gerekli. eğer bir şans daha vermezsen belki hep aklında olacak, ömrün boyunca acaba denesemiydim diye düşüneceksin. ama denersen, denedim olmadı dersin, belki sonrası için atlatmak daha kolay olur.

belki de hata olur. ama insan zaman zaman bazı şeyleri kendi deneyimlemek istiyor. "hata olabilir" demektense "evet hata oldu" demek istiyor.

karar senin. nasıl mutlu olacağına karar vermen gerek önce. onunla mı onsuz mu? tabii onun da ne düşündüğü önemli. gururunu bırakabilecek mi, yoksa aynı yolunda devam mı edecek?

Benim cevremde de bu tur ornekler haklisin ama eski esimin bana soyledigi bisey vardi,hala dun gibi aklimda...Ben seni sevdim,ailemi karsima aldim evlendim ama sen o gun (ayrilacagimiz gun icin diyor ) babamlari cagirdin,o an hersey bitti...Onlara o firsati verdin ben de daha donmem dedi...İlla ki bunlar da buyuk sebepler degil bilmiyorum ama sevgi varsa hala hersey olur...Tabi o kendine yeni hayat kurmadıysa :tomato:

İzabelle bir de bana sorrr,nasil merak ediyorum.Dusunsenize 1,5 yil sonra mail atiyorumm ona,umarim mailde bagirip cagirmaz banaaaaaa akannehir

arkadasım ayrılmıssınız daha ne olsun vazgecmıŞ senden..
eĞer ayrılık korkusu bıle deĞıŞtırememıŞse onu cok ÜzÜlerek sÖylÜyorum hıÇbırsey deĞıŞtırmez..
kaldıkı sıze tekrar ulasmaya bıle calısmamıs..
onunla barısmanız ıÇın peŞınızden yalvarmamıs..
ne yapmıs yut dısına gıtmıŞ..
yanı yenı bır baslangız yapmıs..
bunları senı Üzmek ıÇın deĞıl gerceklerı gÖrÜp bıranÖnce sındırıp kendıne ona gÖre bır yol Çızmen ıÇın sÖylÜyorum..
elbettekı zordur..
allah yardımcın olsun

yok artık canım neden bağırıp çağırsın o karakterde biriyse zaten ohhhh bırak boşver sende dersin 2yıl aradan sonra neden aradın bende merak ettiğim için mail attım dersin sonrada hadi güle güle canımm yaa inş herşey isstediğin gibi olur:Saruboceq::Saruboceq:

Onunla barismam icin evet son kararimda yalvarmadi,ancak bundan once aldigim 3 ayrilik kararinda yalvarmisti...
Ben aslinda baskasinin bakis acisiyla hayatima bakan biriyimdir,hep soyledim bunu,eger beni cok sevseydi mucadele ederdi diye...İnan ki o donemlerde yasadiklarimizi ben hala unutamiyorum.Ben de onu cok sevdim hala da seviyorum ama evliyken o yasadigimiz ev bize zindan gibiydi.Denedik basbasa kalip cok agladik,geceleri kabuslar gorduk,birbirimize sarilip sabahlara kadar oturup planlar yaptik kacaklar gibi...Olmadi arkadasim,ya sevgimiz guclu degildi, ya da biz...Basaramadik!!Yurt disina ben gidecektim eve geldigi birgun evraklari gordu,benden once o gitti...Bilmiyorum sonucta tabi ki bitti,eski defterleri bir sabah uyandim ve actim,belki sadece sizlerle duygularimi paylasmak bile yeterli gelecek bana...Su maili gondermeseydim tabi :1shok:

Peki herşey olumlu gitti diyelim, eski sıkıntılar neyse artık, tekrar aynı sıkıntıları yaşamayacak mısınız? Değişen ne olmuş olabilir.

Peki herşey olumlu gitti diyelim, eski sıkıntılar neyse artık, tekrar aynı sıkıntıları yaşamayacak mısınız? Değişen ne olmuş olabilir.

Ben degilsem bile eski esim kesin boyle dusunuyor olacak kesin o nedenle tekrar barismamiz olmayacak bizim...Bunu biliyorum degisen bisey yokk,ayni tas ayni hamamm :1no2:

Ben degilsem bile eski esim kesin boyle dusunuyor olacak kesin o nedenle tekrar barismamiz olmayacak bizim...Bunu biliyorum degisen bisey yokk,ayni tas ayni hamamm :1no2:

Bence bu konuda üzülmenize gerek yok. Bir çok kadının kolay kolay alamayacağı bir karar alıp ayrılmışsınız. Eminim çok zordur. Bu zorluğada iten önemli nedenler olmalı. Bu kadar zorluğa katlanmış iken, geriye çok kolay bakmamalısınız. Ama tabi ortada sevgi ve pişmanlıklar varsa, birşeyler tekrar olmaz diye birşeyde yok.

Öncelikle siz duygularınızdan ve sıkıntıların çözüleceğine ne kadar inanıyorsunuz, sonra da karşıdaki nasıl bakıyor önemli tabi. Eğer oda çok sıkı ellerinize sarılırsa, neden olmasın, hayatta olmaz diye birşey yok.

Tam tersi olursa da yine üzülecek birşey yok. Dediğim gibi siz üzülecek ve zor zamanları atlatmışsınız.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yuregine saglik arkadasim,o zor zamanlari hergun aglayarak ve her acimi burada paylasarak atlattim...Ortada olan sadece sevgi onun disinda baska bisey yok.Pismanlik duyuyor muyum duydum pismanlik su sadece,ailesine keske bu sevinci yasatmasaydim.Ama bu olmasaydi ya ben hastanede olacaktim ya da kendimi oldurecektim o nedenle aldigim kararin hala arkasindayim.Keske esim biraz daha guclu ayaklari yere basan bir erkek olsaydi keske bana sahip ciksaydi,olmadi.Bundan sonrasi icin bir plan yapmiyorum artik,Allah'im nasil istiyorsa oyle yapsin,tabi gonlum her zaman sevdigimden yana...

eski eşiniz oyun oynuyor sizinle. hayatınızda birinin olabileceği ihtimali bile onu rahatsız edebilir sevseler de sevmeseler de erkekler böyle. size ciddi yaklaşan birini reddedip eski eşinizin peşine düşmeniz hata olur. zaten olsaydı boşanmazdınız.

denenmişi tekrar denemekle elinize bir şey geçmez. üzüntüden başka...

Fiyonk arkadasim,haklisin inan ki kalbim hep tekrar olmasini ister ama aklim tekrar da olsa yurumeyecegini soyluyor...Ama sende sanirim bana katiliyorsun bu msj olayinin tesaduf olmadigina...Ki aramalarda cabasi/ Cok haklisin tekrar denemekle uzuntuden baska bisey gecmez elime,su askindan da bir kurtulsam iste o zaman rahatlayacam.

maille ilgili gelişmeleri yazarsan sevinirim.
senin için en iyisi hangisi olacaksa o olur umarım.
yarım kalan aşklara hep üzülmüşümdür...
ama gerçekten kıymetini anlasaydı bunca zamandır mutlaka bi girişimde bulunurdu diye düşünüyorum.
içinde durduğun boşluk seni rahatsız ettiği için onu düşünmeye, özlemeye zorluyor da olabilirsin kendini.
ailesi istemediği halde senden vazgeçmeyip evlenen insan, neden ailesi tepkili diye vazgeçer ki eşinden?
belli ki evliliği deneme tahtası gibi gören biri.
üzgünüm ama en olması gereken yerde sana sahip çıkmayıp giden adamdan ne eş olur ne baba.
hiç kimse vazgeçilmez değil.
kaldı ki ayrı olduğunuz süre içinde bir şekilde onsuz yaşamayı başarabildiysen, bundan sonrasını da başarabilirsin.
ayrıca birbirinize dönseniz bile bu ayrılık süresince ikinizin de yaşadığı ilişkiler gölge düşürmeyecek mi yeniden başlama sevincinize?
sen onun, o senin yaşadıklarını merak edecek, belki birbirinize soracak, extra yaralanacaksınız.
olduğun yerde kalmalısın bence.
daha "acabasız" bir aşk elbet bulacaksın eminim.
sen de buna inan.
böyle şeyler çağır hayattan...

Umarim arkadasim dedigin gibi olur ve oyle bir ask karsima cikar.Cunku cok yara aldim eger tekrar olursa yine yara alacagimi biliyorum zaten,bu defa gucumde kalmadi...Hayat her gecen gun cikmaza surukluyor,beyin denilen sey resmen benimle oyun oynuyor ama bunu da atlatacagim...
Maile bakiyorum arada bir ama cevap yok simdilik, belki sok olup hesabini kapatmistir :1closedeyes: ama cevap gelir gelmez sizlerle paylasacam...Bu kadar zaman sonra neden mail attim ki :1shok:

Ben şunu anladım konudan ilkler unutlmuyor
Ne yaşamış olursanız olun, sonuçta herşeyi onunla yaşadınız.
Onunla bir evi paylaştınız aynı eşyaları ne bilim ne sever yer alışıyorsunuz.
Sizin parçanız oluyor eşiniz..
Kaybettimmide yarımınız gitmiş gibi oluyor..
Gelen gideni aratır lafına ben çok inanırım..
Keşke bitmseydi arkadaşım ilşkin zorlasaydın sabretseydin hangimiz çekmiyoruz ki hangimiz dört dörtlük ki
Gerçi olan olmuş bitmiş geriye bakmanın bir anlamı yok bence artık resmen boşanmışsınız sonuçta önüne bak derim..

aslında evet, keşke atmasaydın ama ok yaydan çıkmış artık.
canını sıkacak bir cevaba hazırla kendini.
umarım yanılırım ama duygu yüklü bir karşılık görmeyeceğini düşünüyorum.
çünkü rengini bu kadar zaman buz gibi uzak durarak göstermiş.
yani kendini olumsuza hazırla ki, tam tersi içerikli bir mesaj güzel bir sürpriz olsun egoların için.
belki de sen aslında sadece "hala unutulmadığını" hissetmek istiyorsun ki son derece insani bir beklenti.
sonuna kadar anlarım.
kadınlarda bu tür duygular daha baskındır aşktan.
mail hesabını kapatacağını sanmam.
böyle olsa bile yolunu netleştirmen için aslında iyi de bir fırsat olur ama hiç sanmam.
onun da gururu okşanacaktır çünkü.
yara almış bir ilişki asla eski tadı vermiyor.
hep o tadı ararken de kendi kendini zedeleyip ömrünü dolduruyor bence.
böyle bir ilişkinin içinde mutlu olmaya çalışan biri olarak yazıyorum bunları, afaki konuşmuyorum yani.
daha önünde gelmesini bekleyeceğin güzel ve temiz bir ilişki ve annelikle tanışmak var.
hemen değil belki ama böyle yaşlanacak değilsin ya.
yükünü bırak, kurtul ondan.
sonra bak neler gelip bulacak seni :)
bak sana bir sır veriim.
umut çok güçlü bir sihirdir.
direk bedenini renklendirip, kokuna yansır.
ve seni daha seksi kılar.
sonra peşindekiler yüzünden saklanacak delik ararsın :))
içinin kapılarını hep açık bırak.
bırak evrenin yapabilecekleri içeri girsin...

bak sana bir sır veriim.
umut çok güçlü bir sihirdir.
direk bedenini renklendirip, kokuna yansır.
ve seni daha seksi kılar.
sonra peşindekiler yüzünden saklanacak delik ararsın :))
içinin kapılarını hep açık bırak.
bırak evrenin yapabilecekleri içeri girsin...

süper bir yazı.... tebrik ederim arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…