...yoksa çok iyiydim!!!! bir dengesiz mesaj bile evlenme teklif edene cvabını hayır olarak söyeletebildiğine göre !! hala iyi değildin bence ! çok iyi düşün öyle karar ver ve asla pişman olma cnm! bu sefer daha çok üzülebilirsin!
evet canım karşına seveceğin biri çıkana kadar bu girgeller olucaktır mutlaka o mesajın yanlış gelemediği kesin belliki oda merak ediyordur belki neler yaptığını boş ver ama ben maile ne cvp geleceğinide merak etmiyor değilim hani:roflol::roflol:Sanirim oyle İzabelle,baska birini sevene kadar ara ara boyle hissedecem anladigim kadariyla...ama su da bir gercek ki o mesaj yanlis gelmedi bana bir oyun var ama asla cikartamamm bunu,tesaduf gibi degildi yazilanlar dediklerinin hicbiri birbirini tutmuyordu.Beni 2 gun once ariyor,2 gun sonra mesaj atiyor ve yanlis diyor.İnanmiyorum arkadaslar.
canım sana şöyle söyleyeyim;
annemin bir arkadaşı vardı. kocası onu aldattı. yani çok kötü bir sebeple ayrıldılar. kadının ilk aşkıydı. okul yıllarında tanışıp, bitince evlenmişlerdi. kadın dayanamadı ve boşandı. ama kocasını atamadı bir türlü aklından. başka insanlar girdi hayatına. denedi ama yapamadı. sürekli kocasını düşünüyordu, her şeye rağmen onu seviyordu. bir kızı da vardı ondan. yıllar sonra kocasının çok pişman olduğunu, onu hala sevdiğini öğrendi bir şekilde. araya girenler oldu. kadın çok çelişkideydi. aynısını ya yaparsa diye, ama bir yandan da deli gibi seviyordu. affetti sonunda ve şu an çok mutlular.
kaldıki böyle rezil bir sebep varken bile kalbini dinledi, ızdırabını devam ettirmektense mutlu olmayı seçti. sizde böyle bir sebep de yok. bence olmaz diye birşey yok, sadece sorunu ortadan kaldırabilir olmanız gerekli. eğer bir şans daha vermezsen belki hep aklında olacak, ömrün boyunca acaba denesemiydim diye düşüneceksin. ama denersen, denedim olmadı dersin, belki sonrası için atlatmak daha kolay olur.
belki de hata olur. ama insan zaman zaman bazı şeyleri kendi deneyimlemek istiyor. "hata olabilir" demektense "evet hata oldu" demek istiyor.
karar senin. nasıl mutlu olacağına karar vermen gerek önce. onunla mı onsuz mu? tabii onun da ne düşündüğü önemli. gururunu bırakabilecek mi, yoksa aynı yolunda devam mı edecek?
yok artık canım neden bağırıp çağırsın o karakterde biriyse zaten ohhhh bırak boşver sende dersin 2yıl aradan sonra neden aradın bende merak ettiğim için mail attım dersin sonrada hadi güle güle canımm yaa inş herşey isstediğin gibi olur:Saruboceq::Saruboceq:Benim cevremde de bu tur ornekler haklisin ama eski esimin bana soyledigi bisey vardi,hala dun gibi aklimda...Ben seni sevdim,ailemi karsima aldim evlendim ama sen o gun (ayrilacagimiz gun icin diyor ) babamlari cagirdin,o an hersey bitti...Onlara o firsati verdin ben de daha donmem dedi...İlla ki bunlar da buyuk sebepler degil bilmiyorum ama sevgi varsa hala hersey olur...Tabi o kendine yeni hayat kurmadıysa :tomato:
İzabelle bir de bana sorrr,nasil merak ediyorum.Dusunsenize 1,5 yil sonra mail atiyorumm ona,umarim mailde bagirip cagirmaz banaaaaaa akannehir
arkadasım ayrılmıssınız daha ne olsun vazgecmİŞ senden..
eĞer ayrılık korkusu bİle deĞİŞtİrememİŞse onu cok ÜzÜlerek sÖylÜyorum hİÇbİrsey deĞİŞtİrmez..
kaldıkİ sİze tekrar ulasmaya bİle calısmamıs..
onunla barısmanız İÇİn peŞİnİzden yalvarmamıs..
ne yapmıs yut dısına gİtmİŞ..
yanİ yenİ bİr baslangız yapmıs..
bunları senİ Üzmek İÇİn deĞİl gerceklerİ gÖrÜp bİranÖnce sİndİrİp kendİne ona gÖre bİr yol Çİzmen İÇİn sÖylÜyorum..
elbettekİ zordur..
allah yardımcın olsun
Onunla barismam icin evet son kararimda yalvarmadi,ancak bundan once aldigim 3 ayrilik kararinda yalvarmisti...
Ben aslinda baskasinin bakis acisiyla hayatima bakan biriyimdir,hep soyledim bunu,eger beni cok sevseydi mucadele ederdi diye...İnan ki o donemlerde yasadiklarimizi ben hala unutamiyorum.Ben de onu cok sevdim hala da seviyorum ama evliyken o yasadigimiz ev bize zindan gibiydi.Denedik basbasa kalip cok agladik,geceleri kabuslar gorduk,birbirimize sarilip sabahlara kadar oturup planlar yaptik kacaklar gibi...Olmadi arkadasim,ya sevgimiz guclu degildi, ya da biz...Basaramadik!!Yurt disina ben gidecektim eve geldigi birgun evraklari gordu,benden once o gitti...Bilmiyorum sonucta tabi ki bitti,eski defterleri bir sabah uyandim ve actim,belki sadece sizlerle duygularimi paylasmak bile yeterli gelecek bana...Su maili gondermeseydim tabi :1shok:
Peki herşey olumlu gitti diyelim, eski sıkıntılar neyse artık, tekrar aynı sıkıntıları yaşamayacak mısınız? Değişen ne olmuş olabilir.
Ben degilsem bile eski esim kesin boyle dusunuyor olacak kesin o nedenle tekrar barismamiz olmayacak bizim...Bunu biliyorum degisen bisey yokk,ayni tas ayni hamamm :1no2:
Bence bu konuda üzülmenize gerek yok. Bir çok kadının kolay kolay alamayacağı bir karar alıp ayrılmışsınız. Eminim çok zordur. Bu zorluğada iten önemli nedenler olmalı. Bu kadar zorluğa katlanmış iken, geriye çok kolay bakmamalısınız. Ama tabi ortada sevgi ve pişmanlıklar varsa, birşeyler tekrar olmaz diye birşeyde yok.
Öncelikle siz duygularınızdan ve sıkıntıların çözüleceğine ne kadar inanıyorsunuz, sonra da karşıdaki nasıl bakıyor önemli tabi. Eğer oda çok sıkı ellerinize sarılırsa, neden olmasın, hayatta olmaz diye birşey yok.
Tam tersi olursa da yine üzülecek birşey yok. Dediğim gibi siz üzülecek ve zor zamanları atlatmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
MonaPisa o numarayi tanimiyorum,mesaj yazan kisiye sordum Umut benim amcam diyor,amcaniza ismiyle mi hitap edersiniz dedim.Arkasindan iste ozur diledigini herzaman dertlesebilecegimi yazmis.Ama dedigim gibi biri benimle dalga mi geciyor,yoksa gercekten tesaduf mu? Kafam karisti cokkk.Eski esim yurt disinda diye biliyorum burada olmadigi icin ona aittir diyemiyorum.
maille ilgili gelişmeleri yazarsan sevinirim.
senin için en iyisi hangisi olacaksa o olur umarım.
yarım kalan aşklara hep üzülmüşümdür...
ama gerçekten kıymetini anlasaydı bunca zamandır mutlaka bi girişimde bulunurdu diye düşünüyorum.
içinde durduğun boşluk seni rahatsız ettiği için onu düşünmeye, özlemeye zorluyor da olabilirsin kendini.
ailesi istemediği halde senden vazgeçmeyip evlenen insan, neden ailesi tepkili diye vazgeçer ki eşinden?
belli ki evliliği deneme tahtası gibi gören biri.
üzgünüm ama en olması gereken yerde sana sahip çıkmayıp giden adamdan ne eş olur ne baba.
hiç kimse vazgeçilmez değil.
kaldı ki ayrı olduğunuz süre içinde bir şekilde onsuz yaşamayı başarabildiysen, bundan sonrasını da başarabilirsin.
ayrıca birbirinize dönseniz bile bu ayrılık süresince ikinizin de yaşadığı ilişkiler gölge düşürmeyecek mi yeniden başlama sevincinize?
sen onun, o senin yaşadıklarını merak edecek, belki birbirinize soracak, extra yaralanacaksınız.
olduğun yerde kalmalısın bence.
daha "acabasız" bir aşk elbet bulacaksın eminim.
sen de buna inan.
böyle şeyler çağır hayattan...
Ben şunu anladım konudan ilkler unutlmuyor
Ne yaşamış olursanız olun, sonuçta herşeyi onunla yaşadınız.
Onunla bir evi paylaştınız aynı eşyaları ne bilim ne sever yer alışıyorsunuz.
Sizin parçanız oluyor eşiniz..
Kaybettimmide yarımınız gitmiş gibi oluyor..
Gelen gideni aratır lafına ben çok inanırım..
Keşke bitmseydi arkadaşım ilşkin zorlasaydın sabretseydin hangimiz çekmiyoruz ki hangimiz dört dörtlük ki
Gerçi olan olmuş bitmiş geriye bakmanın bir anlamı yok bence artık resmen boşanmışsınız sonuçta önüne bak derim..[/QUOTE
Sabrettim,soz,nisan,dugun ve evliligim boyunca sabrettim arkadasim.Gurur kalmadi artik bende sabirdan,beni sanki ogullari batakliktan cikartmis gibi davrandilar,unutamadim yaptiklarini.Esim keske evlene kadar ki mucadelesini evlendikten sonra da gosterseydi...Ona da bazen hak veriyorum,kizmiyorum,,,Ailesiyle benim aramda kaldi bizleri idare etmek icin neler yapti...Dogru olani yaptik lafim yok buna,evet dedigin gibi herseyin ilkini onunla yasadim,askinda sevgininde...Evim bazen aklima geliyor aksam is cikisi eve gelip evim evim guzel evim dedigi gunleri hatirliyorum bazen...Gelen gideni aratmadi cunku giden hic gitmedi benden,o diger insan da cok iyi biriydi ama ask bu her iyi olana gitmiyor iste...
Artik gelecek guzel seyler getirsin aski hic yasamamis dusunmek istiyorum,belki boylece yeni bir ask yasabilirim arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?