Kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Buradan bakınca pek öyle durmuyor. Fazlasıyla düşünüyor gibisiniz.
Antipatiniz varsa bir an önce görüşün bence sonrasında üzülmemeniz için yoksa bağlanacaksınız sonrası daha zor olacak.
Yok işte detaylı anlatabilmek adına herşeyi yazdım. İşe ayırdığım zaman dışında düşünüyorum biraz ama o da çok az bir süre Allahtan yoğun tempolu bir işim var :) yoksa belki dediğiniz gibi olurdu

Ben konuyu anlayamadım açıkçası

Adamı görmüşlüğünüz bile yok ama tartışıyorsunuz😶 ortada bir ilişki bile yokken neyi tartışıyorsunuz ki😶

Ben konuyu anlayamadım açıkçası

Adamı görmüşlüğünüz bile yok ama tartışıyorsunuz😶 ortada bir ilişki bile yokken neyi tartışıyorsunuz ki😶
Sizden gelen ve gelecek olan yorumları çok ciddiye alıyorum :) Haklısınız ben de salim düşününce bu konuya vardım artık o göz ile bakıyorum :) Görüşene kadar ilişki yokmuş gibi

Zaten sadece netten tanidigin adam ile birliktelik olmaz. Sicak davranmiyorsun adama, atisma pozisyonundasin. Henüz beraber bir kahve içmedigin bir insandan "niye aramadin beni, tatildeyim, niye merak etmedin beni" beklentilere giriyorsun,..

Bu sekilde elbette olmaz. Kendini dinlemen lazim. Gerçekten iliski istiyormusun? Ne istiyorsun? Neticede bir iliski için görüsmek lazim, biraz sicak davranmak lazim. Sizinki emeklemeden kosmak gibi olmus ve tabiki düsmek an meselesiydi.

Back
X