- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Şuan ben de kendimi mal gibi hissediyorum canımSözde cep telefonu almış bana ! Kargoya vermiş hemde Aras kargo hergun bekliyorum yok. Sormaya cekiniyorum ama o kadar maldım ki hiç şüphelenmedim ( 15-16) yaşındaydım. Acaba Caldilar mi , acaba kayboldu mu diye geçiştiriyordu böyle böyle aylar geçti.
Sözde cep telefonu almış bana ! Kargoya vermiş hemde Aras kargo hergun bekliyorum yok. Sormaya cekiniyorum ama o kadar maldım ki hiç şüphelenmedim ( 15-16) yaşındaydım. Acaba Caldilar mi , acaba kayboldu mu diye geçiştiriyordu böyle böyle aylar geçti.
Tabi canım. Üstünden 10 yıl geçti. EvliyimO kişiyle şuanda ayrı mısınız
Soramıyorum ki canım sanki hediyenin peşine düşmüş gibi olur diye ama ben göndersem neden ulaşmadı diye üzülür belli ederdim onda öle bişey yok
O sana hediye gönderdim kargoya verdim diyorsa sen de kargo gelmedi hâlâ diyebilmelisin bence. Sıkıntı yok yani.Beni bilir çok önemsemem ve her şeyi beğenirim canım
Ya biraz cimri canım ondan öle düşünüyorumHediye sana alınmış başkasının hediyesi değil sonuçta..
Kargocu hatasından şüphe ediyormuş gibi sor madem "bahsettiğin hediye gelmedi hata olmasın kazıklanma" diye söyle..
Şüphelenmen gereken bir şey mi oldu geçmişte? Ben bana böyle söyleyen kişiden şüphe etmezdim galiba. Çok mu safım acaba?
İş yerime canımLonelypoet Ev adresine mi yollamış
Kargolari ara bu adrese şu isme bi paket gelecekti su isimden diye sor en azından içinde kalmaz yalanmi gercek mi anlamış olursun
Aynen doğru söylüyorsun zaten önemsemediğimi bilir ama göndermedi demesin diye gönderdim diyip sıyrılmak istedi gibi geliyo nedense banaO sana hediye gönderdim kargoya verdim diyorsa sen de kargo gelmedi hâlâ diyebilmelisin bence. Sıkıntı yok yani.
Sonuçta hediye almaya da bilir durumu yoktur falan filan ama eğer yalan söylüyorsa bu hiç hoş değil. Ortaya çıkmalı
Aynen erkekler kaçırmazlar elinden bide hediye almişKesinlikle yalan söylüyordur bişey göndermiş olsa ve ortada olmasa peşine düşerdi dimi ama
Paraya önem verir parası kıymetlidir o yüzden şüphelendimAynen erkekler kaçırmazlar elinden bide hediye almiş
Gözüne sokar aldim diye
Bazıları yapmayabilir boyle
Ya biraz cimri canım ondan öle düşünüyorum
Sordum canım işte acaba başka yere mi gönderdim yanlışlıkla dedi daha da bişey söylemedi normal devam ediyor hiç peşine düşmüyorE sor ne var bunda
Hediye aldım demiştin gelmedi bir sorun mu oldu diye sor
Bu kadarcık samimiyet yok mu aranızda
Hmm anladımSordum canım işte acaba başka yere mi gönderdim yanlışlıkla dedi daha da bişey söylemedi normal devam ediyor hiç peşine düşmüyor
Böyle bi tanidigimin sevgilisi vardi aklima o geldiParaya önem verir parası kıymetlidir o yüzden şüphelendim
Bi bakayım canım ama birden bi soğukluk oldu. Normalde hiç önemsemem yani ama kafam karıştı böyle oluncaBiraz uyanık olun canım öğrenmesiii kolay
Canım o şey yok içimde konuşmalarından anladığım şey sanki doğru söylemiyorKız sor ne olacak sanki, hediyenin peşine düşmüş gibi falan olmaz. Sevgilin o senin, o kadar da samimiyetiniz yok mu?
Valla eşimle 5-6 aylık sevgiliyken o da bana hediye gönderdim demişti, kargoda takılmış sanırım. Yemin ederim hem onun başının etini yedim hem mng kargonun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?