Kızlar...

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.196
1.573
53
41
Kızlar iki gün önce bizim özel günümüzdü erkek arkadaşım sana hediye gönderdim geldi mi dedi. Hala yok.Sormak ta istemiyorum acaba yanlış yere mi gönderdim dedi o gün.Yani sonra konu kapandı bi daha açılmadı.Sanki yalan söylüyor gibi valla hediyesinde değilim ama cidden doğru söylemediğini düşünüyorum ya da bana öyle geliyor

Salakta ya benim hediye gelmedi, kargo takip numarası ver de kaybolmasın falan de sanki gönderdiğinden şüphe duyuyor gibi değil de kargoculara güvenmiyor gibi.
Canım hiç göndermedi gibi geliyo haftaya sevgililer günü ya o zaman da göndericekti sanırım bu da arada kaynadı biliyo zaten benim de önemsemediğimi ama yalan söylediyse acayip bozulurum hiç demese umrumda değildi zaten

Yok anladım zaten aslında göndermediğinden şüphelendiğini de anca kargo bahanesiyle sıkıştırabilirsin bence

Hangi kargoyla yada ppt ile gönderdiğini öğrenin sonra da kendi çapında araştırma yap gercek mi yalan mi anlarsın
Soramıyorum ki canım sanki hediyenin peşine düşmüş gibi olur diye ama ben göndersem neden ulaşmadı diye üzülür belli ederdim onda öle bişey yok

Benimde böyle bi sevgilim beni aylarca oyalamisti ha geldi ha gelecek. Sonra yalan söylediğini itiraf etti.

Tut ki gerçekten hediye gönderdi. O da kendince hediyeyi aldı da beğenmedi ondan birşey demedi diye kuruluyor olmasın. Kargo gelmedi diye özellikle söyle bence. Yalansa da çıksın ortaya
Beni bilir çok önemsemem ve her şeyi beğenirim canım

Merak ettim ne hediye aldın bana kargon gelmedi diye sor bence. Bu kargo şirketlerinden çok çekmiş biri olarak geldik evde bulamadık deyip geri gönderiyorlar. Ki kargo gelecek diye sürekli evde oldugumuz halde.

Bu arada ne kadardır birliktesiniz aslında rahatlıkla sorabilirsin bunu madem böyle birşey ortaya attı merak edip sorman gayet normal aranızdaki samimiyete bağlı.
Hediye para konularında konuşamıyorum çok kompleks yapıyor malesef

Merak ettim ne hediye aldın bana kargon gelmedi diye sor bence. Bu kargo şirketlerinden çok çekmiş biri olarak geldik evde bulamadık deyip geri gönderiyorlar. Ki kargo gelecek diye sürekli evde oldugumuz halde.
İş yerine gelse zaten ulaşırdı bana canım

Ben senin yerin de olsam arar derim kimyaa bitanemm beni ogün çok mutlu ettin beni düşünmüş olman çok güzel jestti ama kargo daha elime ulaşmadı şimdiye gelmiş olması lazımdı senden gelicek herşey bnm için çok özel ve değerli kaybolmasnı istemem o kadar ugrasmışsn:) bence kargoyu ara sana bi numara vermsdiler mii kargo takibi için bakalom kargo neredeymiş de bakalımmm ne dicekkk

Nasıl ya... Ne dedi
Sözde cep telefonu almış bana ! Kargoya vermiş hemde Aras kargo hergun bekliyorum yok. Sormaya cekiniyorum ama o kadar maldım ki hiç şüphelenmedim ( 15-16) yaşındaydım. Acaba Caldilar mi , acaba kayboldu mu diye geçiştiriyordu böyle böyle aylar geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…