• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.803
4.159
173
Konuyu buraya acmamda bir sakinca yoktur umarim yoksa mune yine kizacak. Benim sorunlarim dan biri az konusmak. Cekingenligimi azda olsa astim ama boyle bir sorunum var uzun uzun birseyler anlatamiyorum nasil duzeltebilirim bu durumu?

Hoşgeldin rainyy 🤭
Bu sefer uzun uzun yazmadan da iki satırdan çok yazmışsın tebrik ederim 😉
Bence senin derdin büyük burası senin için tam olmuş.
Konuşamamak derttir.cekingenlik ve utangaçlık da derttir.
Online dersler alabilirsin akıcı konuşma ve diksiyon için ne dersin.

Hoşgeldin rainyy 🤭
Bu sefer uzun uzun yazmadan da iki satırdan çok yazmışsın tebrik ederim 😉
Bence senin derdin büyük burası senin için tam olmuş.
Konuşamamak derttir.cekingenlik ve utangaçlık da derttir.
Online dersler alabilirsin akıcı konuşma ve diksiyon için ne dersin.
Sizin için yazdim dkdkdkd sagol canim olabilir :)

Konuyu buraya acmamda bir sakinca yoktur umarim yoksa mune yine kizacak. Benim sorunlarim dan biri az konusmak. Cekingenligimi azda olsa astim ama boyle bir sorunum var uzun uzun birseyler anlatamiyorum nasil duzeltebilirim bu durumu?
az konuşmak kötü değildir aslında. gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşmak önemli olan. meramınızı teklemeden anlatabiliyor musunuz mesela? hayırsa neden?

dikkatiniz mi dağılıyor? utanıyor musunuz? neden uzunca anlatamıyorsunuz mesela? nedeni bulup üzerine gitmek lazım.

bence psikoloğa gitmelisiniz. profesyonel yardım size iyi gelecektir.

Daha çok sosyal olmanızı tavsiye ederim 😊 .. hergün olmasa bile haftada 2-3 defa insanlar ile bir araya gelin .. onun dışında youtubede bir çok danışmanlar var bu konuda egitim veren 😊 yani egitim videoları var ..

Back
X