kizlar

elifffrosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
8
0
1
31
Kizlar ben hamileligimin 5.ayindayim erkek annesi olucam bişey sormak istiyorum ilk çocukta endiseniz oldumu sizin durumlar nasıldı anlatın bana yol gösterin ben simdiden doğum konusunda kaygılanmaya başladım

Kizlar ben hamileligimin 5.ayindayim erkek annesi olucam bişey sormak istiyorum ilk çocukta endiseniz oldumu sizin durumlar nasıldı anlatın bana yol gösterin ben simdiden doğum konusunda kaygılanmaya başladım
Valla canim benim gebelik tansiyonum vardi dogum korkusuda vardi gebelik tansiyonum 5 aydan snra cikti daha sonra tek derdim bebegimi saga saglim kucahima almakti dogumdanda cok korkmaya baslamistim ama doguma girerken tek dusuncem simdi dogum yapicam bebehimi kucagima alacam hep bunu dusundum sezeryanla dogum yaptim simdi 2 bucuk yasinda oglum var annesinin kuzusu gayet iyiyiz ins sende saglikla dogum yaparsin simdi tekrar hamileyim

Saglikli bir sekilde oglunuzu kucaginiza almaniz dilegi ile... ♥♥♥
Benim oglum 6 aylik su an ....
Dogumdan son aylarimda korkar gibiydim fakat benim yaramaz beklenmedik bir zamanda 35. Haftasinda merhaba dedi dunyaya...
Kalp atislarinda yavaslama ve suyumun bitmesi sebebiyle zorunlu sezeryan oldum bacim ....
3-5 gune toparladim...
Ogluma tek basima baktim inan Rabb'im yardim ediyor...
Bence endiselenmedense ogluna kavusacagin gunun sabirsizligini cekmen en iyisi...
Dogumun her ne sekil olursa olsun kucagina alip mis kokusunu icine cektigin an yepyeni bir hayat seni bekliyor olacak....
Bu duyguyu tattigin icin sukredip duracaksin daha ne olsun ♥♥♥

Sen yavrunu kucagina alinca tum herseyini unutacaksin onun herseyi sana sevinc mutluluk verecek canim

Kadin resmen supurgesiz cadı kızlar size söyle örnek vereyim hamileyim yorgunum dinleniyorum kapı çalıyor kim bilin bakalım kaynanam bide bana kahve yap der ya ben 3 tane dogurdum senin gibi yatmadim demeler ve akşam olur kocanla romantik bişey yapmak istersin tam ortasında kaynanam arayıp beni oğluna şikayet eder Eşim allahtan dünyalar iyisi biri annesiyle benim arada kalıyor kızlar kisacasi ben bu kaynanadan nasıl kurtulucam her gün böyle 2 apartman ileride oturuyor kaynanam bana bir yol gösterin hergün böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…