- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi runarse renat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsn Ins canm kanda mi baktirdin degerin kactiBir haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ewet kanda baktık dün öğrendim.. Değerim 165 ama nasıl oluyor bilmiyorum ilk hamileliğim we çok tedirginim.Hayirli olsn Ins canm kanda mi baktirdin degerin kacti
Ins saglicakla kucagina alirsn canm strese gerek yok iyi bir doktora git arastir bakalm.benim bu konuda pek tecrubem yok olan arkadaslar yazar zaten ama kendine dikkat et agir isler yapma[/QUOTE][QUOTE="runarse renat, post: 46788035, member: 7641731]Ewet kanda baktık dün öğrendim.. Değerim 165 ama nasıl oluyor bilmiyorum ilk hamileliğim we çok tedirginim.
Amin, inş tatlım yaa hayırlısı olsunHayırlı olsun cnm benimde deger 307 cikti bugun :) bebislerimizi saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin Allahim
Amin inşallah canım.. Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayirli ugurlu olsun kucaginda gormekte nasip olur insallah.
Amin isteyen herkese insallah. Dualarini esirgeme hamisleri. Dualari kabul olurmus :) Rabbim bebisini sag salim hayirlisiyla sagliklisiyla kucagina almayi nasip eylesinBir haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Inş canım çok Tşk ederim iyi dilekleriniz içinAmin isteyen herkese insallah. Dualarini esirgeme hamisleri. Dualari kabul olurmus :) Rabbim bebisini sag salim hayirlisiyla sagliklisiyla kucagina almayi nasip eylesin