kizlar

Elenora004

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
265
63
18
bayanlar su belirtilerden kasik agrisi karin agrisi bel agrisi vs nasil oluyor bi ayrintili anlatin hele tarif edin her ay her ay belirti yasamaktan biktim gaari.bekle bekle gecmiyo gunlerr buraya sariyorum bende

bayanlar su belirtilerden kasik agrisi karin agrisi bel agrisi vs nasil oluyor bi ayrintili anlatin hele tarif edin her ay her ay belirti yasamaktan biktim gaari.bekle bekle gecmiyo gunlerr buraya sariyorum bende
Kasık ağrısı bende regl ağrısı gibiydi aynı. Hatta regl olcam sandım. Bide sol kasığıma kramp giriyordu. Bıçak saplanır gibi

yaaa benm bata 10 gun kadr var ama cok asiri belim agriyo fitik falan diye dusunmeye basladim artik.yataktan kalkarken ozellikle.3 -4 gundur bacaklarim adet olcak gbi agriyor.belirti uydurmaya basladim malesef

Canm velirtilere kanma pek benimde agryrdu sol kask batmalari nldu adet oldum belirtlere inanmyrm artk

Adet gününden 2 gün önce kasik ağrım oldu aynı adet ağrısı gibi ama daha şiddetliydi yatmistim akşama kadar.
adet öncesi tek belirtim kasik agrisiydi diğerleri gecikmeden sonra başladı bel ağrısı yemeklerden tiksinme hafif baş dönmesi yaşamıştım
Sana ve isteyen herkese nasib etsin Rabbim inşallah canım

Canım bende kendimi dinlerdim.kesin hamileyim derdim.sonuc yine negatif.ilk olarak.sunu belirtmekte fayda var.belirtiler herkeste farklılık gösteriyor.ve hamilelik belirtileriyle aynı genelde.zaten adet gecikmesinden sonra belirtileri hissetmeye başlıyorsun.canim benim adet belirtileri dışında iki belirtin oldu ve onun üzerine test yaptım çıkmıştı.birincisi ütü yapıyordum sol kasigimin ağrısından yapamadım utuyu.nefes aldırmadı bana agri.ikincisi şuydu.adete üç gün kala sabah çok şiddetli karın ve kasık ağrısıyla uyandım canım.ne adet ağrısına ne karin sancisina benziyordu.tuvalete zor yürüdüm ölüyorum zannettim.20 dkk sürdü. Bebisim yerlesiyormus meğer.hemen test yaptım çıktı canım.cok.sukur 10 haftalik olduk
Darısı sana olsun inşallah....

canim insallah dua edin biz olmayanlarada..tesekkurler bilgiler icin.
benjmki klasik agrilar yaa kendimi kandrmayaym :)

insallah canim benim belirtiler fazlaa erken..aminn szde hayrlsyla kucagnza alin bebisleri sagliklaa..

Aynı benm gbi bende oleym cnm dusun reglimin yarn son gunu ama sol kask agrm var umitlenyrm halen dusun ya nasl hallerdym cnm
yaa evet dusundukce iyice kotu oluyoruz Rabbim bu stresten kurtarsin ins.cok yorucu beklemek.bende adetim gecen ay az olmustu ondan umitlenmistim ama testte cikmadi..zamani gelicsk ins o cift cizgilerinde

yaa evet dusundukce iyice kotu oluyoruz Rabbim bu stresten kurtarsin ins.cok yorucu beklemek.bende adetim gecen ay az olmustu ondan umitlenmistim ama testte cikmadi..zamani gelicsk ins o cift cizgilerinde
Kız dusun o cift cizgyi hic goremedm artk gorcem dye ümidimde kalmadı ya ruyamda goryrm ama gercek hayatta goremyrm

ooff bendee bendeeee.anca ruyamizda goriciiiz galibaa Ne kadr guzel bseydir kim bilir
Aynen katlyrm ben o duyguyu hic yasamadm hep negatif ya 7 ay olcak daha ben hamile kalamadm meryem suresone baslcm cnm sende oku burda cogu arkdasa diyrm hamile kalmk isteyenlere bana da bir arkds soledi cnm onu okuyup hamile kalan vok olms kalpten okursan tüm dualar kabul olur bence :)

benimde bat 4 gun gecti bekliyorum hala olmadim. mesela bugun iliski sonrasi kasik agrim cok oldu adet oluyorum sandim ayaklarimin altina sicak su koydum yine yok yine yok eee agri neyin nesi

benimde bat 4 gun gecti bekliyorum hala olmadim. mesela bugun iliski sonrasi kasik agrim cok oldu adet oluyorum sandim ayaklarimin altina sicak su koydum yine yok yine yok eee agri neyin nesi
Arkdsm ben 4 gun duramazdm hamile olma ihtimaln var test yap bence kan testi cnm ogren

evet bende baslayim diyorum insallah bu ay.baksana gecenin su saatinde bebislerle ilgilenmek varken forumlarda fink atiyoz :) bu rahatliktan skldik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…