- 31 Ekim 2015
- 265
- 63
- 18
- Konu Sahibi Elenora004
-
bencedee yoksa bile en azindan kafana takmamis olursun da belki adetn daha erken gelir.kesinlikle test yap yarinArkdsm ben 4 gun duramazdm hamile olma ihtimaln var test yap bence kan testi cnm ogren
Aynen cnm bende artk bebek takibi yapmak istyrm cinsiyet tahmini yapmak istyrm dusun mide bulantsi cekmeye bile razym yeterki o ufuaklik karnmda olsn cnm yA sende basla cnm bende baslcm pzrtsi gunu ins kabul olur dualarmz :)evet bende baslayim diyorum insallah bu ay.baksana gecenin su saatinde bebislerle ilgilenmek varken forumlarda fink atiyoz :) bu rahatliktan skldik artik
dimi dimi artik hamile kiyafetleri giymek istiyorum.gobek degil bebek demek istiyorum soranlraAynen cnm bende artk bebek takibi yapmak istyrm cinsiyet tahmini yapmak istyrm dusun mide bulantsi cekmeye bile razym yeterki o ufuaklik karnmda olsn cnm yA sende basla cnm bende baslcm pzrtsi gunu ins kabul olur dualarmz :)
Aynn cnm bizde olcaz ole ins ben baslyrm pazrtsi duaya ins kabul olurdimi dimi artik hamile kiyafetleri giymek istiyorum.gobek degil bebek demek istiyorum soranlragelicek ins bu zamanlarda az daha sabir bakalim.
yok canm daha var bata senin gecti mi?Aynn cnm bizde olcaz ole ins ben baslyrm pazrtsi duaya ins kabul olurcnm bat gecmsmydi senn?
Ben oldum cnm hatta stresten bir gün ömce oldum yarn sonyok canm daha var bata senin gecti mi?
hayirlisi olsun canim yeni ay yeni umutlar demek.bu ay iyi gelir ins hepimizeBen oldum cnm hatta stresten bir gün ömce oldum yarn sonpazartesi baslyrm iste cnm :)
insallah bizede nasib eder Allah. sag saglim kucagina alirsin ins canimBendede ayni adet belirtileri vardi canm.
insallah bizede nasib eder Allah. sag saglim kucagina alirsin ins canim
Hiç takmıyorum aslında olmadığından eminim sanki garip birşey bilmiyorum. Yarın bir test daha yapayım bakalımArkdsm ben 4 gun duramazdm hamile olma ihtimaln var test yap bence kan testi cnm ogren
herkeste degisik oluyor demekki yaaa ay bi an once bzde gorsek o belirtileriIlk baslarda sag tarafta agrim oldu simdilerde bir sag bir sol ama aniden giriyor cok surmeden bitiyor adini koyamadigim bir agri:) igne batmasi gibi adet sancilarida giriyor arada hatta adetmi oluyorum diye dusunuyom hep:)
Evet çıkar sabah ilk idrarla testinizi yapın..Ben salı günü adet olcm testi önceden yapsam çıkarmi sizce ?
Canm halen olmadysan var hamilelik bence yap cnm sen :)Hiç takmıyorum aslında olmadığından eminim sanki garip birşey bilmiyorum. Yarın bir test daha yapayım bakalım
Yok olmadım olacak gibi bi ağrım da yok bekliyorum :)Canm halen olmadysan var hamilelik bence yap cnm sen :)
Vallahi cnm benim ilk olcak tabiki olursa ben olsam bekleyemzdm inan erken adet oldum bu ay nasl agladm bi ben bilirim bilmiyrm artk umitm kalmadı anne olamcm herlde olmyr ama bence sen hamilesn bence yarn test yap cnm :)Yok olmadım olacak gibi bi ağrım da yok bekliyorum :)
Canm norml adet belirtileri oldu hep ayrı bişey olmuyor. Bende ayrıca akıntı olunca ben gebelkten şüphelenmiştim. Yani sende vücudnda normlin dışında bişy hissdrsen belki olablrbayanlar su belirtilerden kasik agrisi karin agrisi bel agrisi vs nasil oluyor bi ayrintili anlatin hele tarif edinher ay her ay belirti yasamaktan biktim gaari.bekle bekle gecmiyo gunlerr buraya sariyorum bende
kasik agrisi falan yokda bat 8 yaklasik 6 gundur belim kopacak gbi agriyor bacaklarim adet olacak zamanki gbi sizliyor onun disinda ekstra bsey yok malesefCanm norml adet belirtileri oldu hep ayrı bişey olmuyor. Bende ayrıca akıntı olunca ben gebelkten şüphelenmiştim. Yani sende vücudnda normlin dışında bişy hissdrsen belki olablr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?