kizlar

evet bende baslayim diyorum insallah bu ay.baksana gecenin su saatinde bebislerle ilgilenmek varken forumlarda fink atiyoz :) bu rahatliktan skldik artik
Aynen cnm bende artk bebek takibi yapmak istyrm cinsiyet tahmini yapmak istyrm dusun mide bulantsi cekmeye bile razym yeterki o ufuaklik karnmda olsn cnm yA sende basla cnm bende baslcm pzrtsi gunu ins kabul olur dualarmz :)

Aynen cnm bende artk bebek takibi yapmak istyrm cinsiyet tahmini yapmak istyrm dusun mide bulantsi cekmeye bile razym yeterki o ufuaklik karnmda olsn cnm yA sende basla cnm bende baslcm pzrtsi gunu ins kabul olur dualarmz :)
dimi dimi artik hamile kiyafetleri giymek istiyorum.gobek degil bebek demek istiyorum soranlra gelicek ins bu zamanlarda az daha sabir bakalim.

dimi dimi artik hamile kiyafetleri giymek istiyorum.gobek degil bebek demek istiyorum soranlra gelicek ins bu zamanlarda az daha sabir bakalim.
Aynn cnm bizde olcaz ole ins ben baslyrm pazrtsi duaya ins kabul olur cnm bat gecmsmydi senn?

Ilk baslarda sag tarafta agrim oldu simdilerde bir sag bir sol ama aniden giriyor cok surmeden bitiyor adini koyamadigim bir agri:) igne batmasi gibi adet sancilarida giriyor arada hatta adetmi oluyorum diye dusunuyom hep:)

Ilk baslarda sag tarafta agrim oldu simdilerde bir sag bir sol ama aniden giriyor cok surmeden bitiyor adini koyamadigim bir agri:) igne batmasi gibi adet sancilarida giriyor arada hatta adetmi oluyorum diye dusunuyom hep:)
herkeste degisik oluyor demekki yaaa ay bi an once bzde gorsek o belirtileri

Benimde tek belirtim regl günümden 1 hafta önce başlayan tek taraflı sağ kasık ağrısıydı.. oturup kalkarken kramp girer gibi bıçak saplanır gibi bi ağrı olurdu sağ kasığımda.. Diğer belirtilerin hepsi regl günü geçtikten 2 hafta sonra başladı.. koku ve göğüs hassasiyeti vs.

Yok olmadım olacak gibi bi ağrım da yok bekliyorum :)
Vallahi cnm benim ilk olcak tabiki olursa ben olsam bekleyemzdm inan erken adet oldum bu ay nasl agladm bi ben bilirim bilmiyrm artk umitm kalmadı anne olamcm herlde olmyr ama bence sen hamilesn bence yarn test yap cnm :)

bayanlar su belirtilerden kasik agrisi karin agrisi bel agrisi vs nasil oluyor bi ayrintili anlatin hele tarif edin her ay her ay belirti yasamaktan biktim gaari.bekle bekle gecmiyo gunlerr buraya sariyorum bende
Canm norml adet belirtileri oldu hep ayrı bişey olmuyor. Bende ayrıca akıntı olunca ben gebelkten şüphelenmiştim. Yani sende vücudnda normlin dışında bişy hissdrsen belki olablr

Canm norml adet belirtileri oldu hep ayrı bişey olmuyor. Bende ayrıca akıntı olunca ben gebelkten şüphelenmiştim. Yani sende vücudnda normlin dışında bişy hissdrsen belki olablr
kasik agrisi falan yokda bat 8 yaklasik 6 gundur belim kopacak gbi agriyor bacaklarim adet olacak zamanki gbi sizliyor onun disinda ekstra bsey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…