Kızlara bakıyor mu? Aşırı kıskançlık..

Benim sevgilimi hiçbir kız beklemez, güzelim kızlar benim sevgilimi ne yapsın? Bu konuda gerçekten yanlış anlaşılıyorum. Benim sorunum askerlik baskısıyla psikolojisiyle gözü orada açılır, gönlü gözü kayar diye idi. Eskiden yani 7 yıldır kıskançlık gerçekten yoktu. Birkaç kez çok ufak tartışmışızdır o kadar.. kıskançlığımı yenebilmek için çözüm arıyorum.. görüşün için teşekkür ediyorum

Çok haklısınız. Fakat kafamda milyon tane senaryo kuruyorum. Mesela "şimdi lojmanda ki kızları 12 saat boyunca illa ki görecek, gönlü kayar kesin" veya "12 saat nöbette illa ki bir sürü güzel çekici kız görecek, ben zaten uzaktayım beni o an unutup kızlara dalarsa".. böyle paranoyak düşünceler içerisindeyim. Okuduklarımdan da kaynaklanıyor. Umarım bu kıskançlığımı aşarım, henüz nasıl yapacağım hiç bilemiyorum ama.. vakit ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ediyorum

Gözü kaysa ne olacak ki? Gün içinde hepimizin gözleri kim bilir kaç kişiye kayıyor, normaldir onun gözünün kayması da, yerinde sabit duracak onca saat. Sizi aldatmadığı veya aldatmayı düşünmediği sürece gelene geçene bakmış me fark eder? İçinizi rahat tutun. Olacak bir şey varsa zaten olur, engel olamazsınız. Ama olmayacak bir durumsa eğer yaptığınız şey ilişkiyi yıpratmaktan başka bir şey değil.

Askerde gözü açılmaz merak etmeyin.
Bence askerlik baskısıyla ve psikolojisiyle sizi daha çok özler ve arar merak etmeyin bence.Bu kıskançlık öyle bir şey ki ha deyince kurtulamıyorsunuz.Hiç dert etmeyin benim de nişanlım askeri gazinosu olan bir kampta deniz kenarında bikinili güzel kızların ortasında askerlik yaptı gidip gördüm.O zaman ben de kaldırım taşlarını ısırsaydım sinirden.Ama kıskanmadım daha doğrusu düşünmek aklıma getirmek bile istemedim.Ne ona yakıştırdım böyle bir şeyi, ne de kendime kıskanç kadın damgasını..Siz de rahat olun.Yapmak isteyenin gözünü de bağlasanız yapar emin olun

Askerde ilgisi daha da arttı doğru söylüyorsunuz. Deniz kenarında ve bikinili kızların yanında olsa sanırım o kaldırım taşlarını ben dişlerimle parçalardım. Gerçekten sizin gibi hanımlara çok çok imreniyorum. Sağlıklı bir birey olabilsem keşke bende sizin gibi en azından ruhen.. Her an düşünüyorum abartısız, kesin gözü gönlü kayar bunun diyorum. Araştırdıkça araştırıyorum, okudukça okuyorum askerlerin yazdıklarını ve askerlik yapmış olanların.. cevaplar çok kötü.. o yüzden etkilendim.. sizce artık daha bu kıskançlık ile alakalı hiçbir konu açmamalı her şeyi içime mi atmalıyım? Bu kıskançlıktan tümden nasıl kurtulurum ki?

sagolsun burdaki bazı yorumcular dert sahibi degilseniz de yapar can sıkıntılarını boyle geciriyorlar heralde ilgincler..

cok fazla dusunmeyin milletin lafına hic bakmayın 7 senelik sevgiliniz o sizi daha cok dusunuyordur emin olun o orada kalmak zorunda belli bir suresi var isteyince gelip sizi goremiyor oyuzden boyle konulardan birbirinizi germeyin

Çok haklısınız, yapıcı yorumunuz için size ayrıca bissürü teşekkür ediyorum keşke herkes sizin gibi olsa..

Gözğ gönlü kayar üstelik ruhumda duymaz diye ödüm kopuyor. Umarım kıskançlığımı aşarım, gerçekten ikimizi de yıpratıyor bu durum.. Tekrar teşekkür ediyorum görüşünüz için. :)

İllaki bakar yani gözü var sonuçta bütün gün kafasını yere egecek degil...

İllaki bakar yani gözü var sonuçta bütün gün kafasını yere egecek degil...

Siz bu durumu kafanıza takmaz mıydınız?
Sevgiliniz veya eşiniz tüm gün kızlara bakıyor olsaydı.. Her erkek bakar mı evli dahi olsa? sanırım ben yediremiyorum bu durumu..askerlik yapan kadar bekleyenin de zorlukları epey oluyor. ben onu heyecanla beklerken o başkalarına bakacak.. kıskançlığımı nasıl yenebilirim sizce?

Takardım.. Bende kıskanç bi insandım..
Ama gözlerinide baglayamayız ki..
Güzel olana biz bile bakıyoruz illa bişey yapacak degil ya ünlülerede bakmayalım yakışıklı demiyelim o zaman Böyle düşünerek sadece kendini yıpratırsın..
Bütün gün kız süzeceginide sanmıyorum ayrıca
Şu kıskançlık yüzünden evliligimin ilk zamanları ziyan oldu yıprandık yani

Yaaa arkadaşım yapma bak bu kadar strese sokma kendini.İzmir kızlarının güzelliği ile meşhur bir yerdir.İzmir'in kızları valla cillop gibi zıpkın gibi kızlar.Eminim sende öylesindir.Adamın gözü 7 yıldır senden başkasını görmemiş askerde mi görecek.Hem onların yemeklerine şap atmıyorlar mı? Merak etmek ne gözü kayar ne gönlü.Sen içini ferah tut.Bak deniz kenarında nişanlısı askerlik yapan varmış.

Beni en iyi siz anlarsınız o zaman..
Hala kıskanç mısınız, yoksa bir çözümünü buldunuz mu? Ne kadar zor işler bunlar, beynim çorba oldu.. Ayrıca görüşünüz için teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.. :)

Yeryüzünde sevdiği adamı kıskanmayan kadın yoktur kanımca.Ben de kıskanıyorum kıskanmasına.Hatta eşimi rüyamda bir haltlar karıştırırken görüyorum bazen .Uyanıp yanımda kuzu gibi yatan adamın kafasına abajuru indirmek istiyorum.Ama onun haberi bile olmuyor.Sizinki de böyle.Siz kurup durdukça onun haberi bile olmayacak .Kendi kendinize zarar vereceksiniz.Gerçekten adam suçluymuş gibi belki ters davranacaksınız.Boşuna ilişkinize zarar vereceksiniz.Emin olun birkaç yıl sonra bu yaşadıklarınızı hatırlamayacaksınız bile.
Askerlik anılarına kulak asmayın.Herkes bir değil.Yurtta kalırken askerler gelirdi.Bazıları kızları izlerken resmen salya salgılarlardı, bazıları da sadece önüne işine bakardı.Siz sevgilinizi tanırsınız .Sizce o ne yapar?Bunu düşünün.Sizinle tanıştığı zamanı hatırlayın.Ağır olgun biri miydi?Yoksa çapkın mı?
Değilse askerlik onu çapkınlaştıramaz müsterih olun.
Bakma konusunda belki bakar ama herkesin herkese baktığı gibi.Birşey hissetmez belki de.
Siz siz olun kıskançlıktan çatlasanız da sakın bunu ona belli etmeyin.Kıskanıldığını anlayan erkeğin derdi hiç çekilmez ona göre.Zayıf noktanızı anlatmayın.Zaafınızı bilirse kızdığında silah olarak kullanabilir.
Böyle böyle biraz zaman geçsin .Bir müddet sonra alışacaksınız.

Askerde belli bir baskı altında oldukları için serbest vakitlerinde veya nöbetlerde dışarıyı görünce sudan çıkmış balığa döner, kızları süzer durur diye korkuyorum. Normalde yani askerlikten önce asla bu düşünceler aklımdan bile geçmiyordu oysa ki, ne rahatmışım.. Sevgilimle bir ara konuşurken "burada nişanlısı olan veya evli olan insanlar çarşı iznini bekliyorlar sabırsızlıkla, aldatma değil de ihtiyaç diyorlar. yazık karılarına, nişanlılarına" dedi. "bir de bunları bekliyorlar sevildiğini düşünüyor o kişiler de" dedi. Kafama takıldı iyice..Sonra ben de içimden hep diyorum, ya bu da yaparsa.. en azından bakarsa.. vallahi çok yıprandım. şu kıskançlığıma bir çare bulsam şurada hepinize bir sürü dua edeceğim, ayrıca sana da çok çok teşekkür ediyorum yardımcı oluyorsun o kadar..

Biraz kıskançlık var hala benim eşimde de var karşılıklı olunca biraz zor oluyo
Eskisi kadar degilim.. yani dışarda kıza baksa umrumda degil sanırım o güven saglanıyo zamanla,
Bide insan olgunlaşıyo dedim ya göz bu baglayamayız ki. Ha bu genişlik degildir
Zamanla sende yogrulursun bence sürekli düşünüp kendini yeme rahat ol o senin zaten

Bunu böyle söyleyen bir kişi, sizi üzecek birşey yapmaz .Yapacak olsa bu şüpheyi içinize sokmaz.Rahat rahat yapayım der.Yani saklar bence.
Çarşı iznini bekleyen bu adamlar ne yapıyor da ihtiyaçlarını karşılıyor acaba merak ettim?
Evliler nişanlılar erkek de , diğerleri neymiş o zaman ?

Çocukluğumdan beri tanıyorum. Ergenlik dönemlerinde hareketleri konuşmaları elbet çocukça ve cıvıktı. 17-18den sonra oturdu. Ciddi birisidir, yürürken de etrafa pek bakınmazdı benim yanımda. Ağırbaşlı.. Dediğim gibi buradayken hiçbir kuşkum yoktu. Çünkü biliyorum asla yapmaz, dönüp bakmaz.. Otobüs durağında kızlar olunca hemen başını eğerdi, şu tarafa geçelim derdi uzaklaşırdı. Tabi ben kızarım diye mi öyle yapıyordu bilemiyorum. Ama şimdi askerde sıkılıyor bunalıyor, bende çok uzaktayım.. böylelikle gözü gönlü kayar ve üstelik ruhum duymazsa ben ne yaparım diye ağlıyorum bile..

Çok haklısınız. Ben kıskandığımı o kadar çok belli ettim ki.. 1 haftadır ettiğimiz kavgayı 7 yıldır etmemişizdir eminim.. Yine telefonda tartıştık, telefonu yüzüme kapattı. Nefret ediyorum bu düşüncelerden hareketlerinden içimi yedin dedi. Yine kapattı. Sonra gece mesaj atmış, seni çok seviyorum yarın bunu konuşacağız demiş.. İyi ki siz de yorum yazdınız, böylelikle hatalarımı anlıyorum. Hem de evlisiniz, benden çok daha tecrübelisinizdir. Vakit ayırıyorsunuz çok sağolun.. Artık nasıl davranmam gerektiğini kestirebiliyorum umarım içime de söz geçirebilirim

Dediğim gibi böyle şeyleri duydukça kuşkulanıp duruyorum. O uygunsuz yerlere giden askerler çokmuş. Bir kere de telefonda konuşurken ben arkadan bağıra bağıra uygunsuz laf edenlerin sesini duydum. Hepsi mi böyle ya diyerek kendimi yine bitirdim. Ben galiba kafayı yiyorum bir sihirli değneğim olsa herhalde kızları 9 aylığına yok ederdim o kadar delilik..

Şöyle düşünün, sizin düşünceleriniz zan dan ibaret. Olabilir de olmayabilir de .Ama olmuş gibi kabul ederek ,ortada bir şey yokken kavga çıkarırsanız size olan saygısı azalır bakın. Bu durumlarda erkekler kadınları genelde paranoya ile suçluyorlar.Hayal dünyasında yaşadığını iddia ediyorlar.
Bu yaftalamaları kabul etmek zorunda kalmayın.
Ona destek olun ki, ilerde askerlik anılarını hatırlayınca size minnettar olsun.O böyle zor bir görevi ifa ederken daha da zorlaştırmayın.. o söylese şakayla kız mevzusu açsa siz kapatın.Ciddiye bile almayın.Güçlü bir kadın imajı verin.Kendine güvenen, yerine başkasının tercih edilmesine ihtimal bile vermeyen güçlü bir kadın.
İçiniz içinizi yese de kıskançlıktan sakın ola dışa vurmayın.Sizi aldatma ihtimalinin aklınızdan bile geçmeyeceğini hissettirin ona.Ama lafla değil davranışlarınızla
Eğer çok sık boğaz da ederseniz , Amaaaan yapmadığım halde adım yapıyora çıktı.gerçekten yapayım da bari üstüme atılan suçu hakedeyim. diye düşünebilir..
Bunları tecrübem sayesinde öneriyorum size . İnşallah çabuk atlatırsınız.

Valla sana rahatsiz olduguna dair sinyal vermis biraz. Yani senin bu hareketlerinden bunalmaya baslamis bile, genelde ayriliklarin gidisati boyle olur. Once nefret ediyorum kiskancligindan der, sonra seviyorum der, bakti olmuyor uzaklasmaya baslar bile haberin olmaz. Sen elaleme ne bakiyosun ki? O konusan kisilerle derhal iletisimini bitir, resmen fesatlik bu. 7 yil beraber olmus olman ömür boyu olacağın anlamina gelmez. 30 yil evli olup bosanan da var. Sen en iyisi guvenmeyi dene. Herkes kiskanir tabii ama o zaman hic kimseye yakışıklı güzel demeyelim, körebe gezelim etrafta. İcinde varsa istersen asirlik sevgili ol, yine yapar merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…