Kızlara bakma

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Merhabalar.Benbir bucuk senedir nişanlıyım.Sevgiliyken fark etmediğim ya da belki de grup onemsemediğim bi durum.Tam olarak anımsayamıyorum.Nişanlandıktan sonra çok kez benim yanımda kızlara baktı Bu durumdan rahatsız olduğumu bile bile hala daha oluyo.Bi defasında yanımda kıza donup üç kez baktı.Birlikte denize gittik orda kızlara baktı.Bi yere gidiyoruz mutlaka şahit oluyorum baktıgına.Anlık da olsa bakıyo bir iki defa.Tek tartışma konumuz bu ben gerçekten ne yapcagımı sasırdım.Ayrılsam diyorum bakmayan erkek nasıl olcak ki Var mıdır bilmiyorum.Şu an zaten ondan baskasını eşim olarak da düşünemiyorum.Lütfen bana akıl verin

Hemen uzaklaş. Saygızı erkekten eş olmaz.

En buyuk hata bakmayan erkek varmidir deyip mecburiyet hissetmek erkekler bakmayan kadin varmidir deyip kabullenebilirmi bu durumu

Emin olmadığın biriyle evlenme canım. Nişanı atmıyorsan bile en azından emin olana kadar evliliği ertele. Sunu da unutma evlendikten sonra ayrılmak çok daha zor...

Ya bu huy gecmez mi hiç

Şu an o kadar kotuyum ki Allahım bana yardım et ayrılık dusununce canım cok ynıyo yani bu ayrılık için bi sebep mi bu bkma huyundan vzgecmz mi

Bence tavrını koy. Hani bi iki kere olsa neyse de bu durumu sürekli yapıyormuş, hoş değil. Kendimi yerine koydum da gerçekten çok can sıkıcı, bir de nişanlın, yani sevgililik flört gibi olmaz. Evlenmeden önce iyi düşün. Ona bu durumu kabullemediğini böyle devam ederse uzaklaşabileceğini söyle, bakalım je tepki verecek. Sonuçta bu durumu doğru dürüst konuşmadan halledemezsiniz.

Gözlerini oy. Kesin çözüm.

Bu durumu yasayan biri var mı??????

Yani bu düzelmez mi aldatsa ayrılcm da bu bkmadan ayrılan var mı acaba

Bu durumu yasayan biri var mı??????
Bak ben cok kiskanc biruyimdir elimde değil. Ben de bu konuda cok hassasim heleki evli erkekler yapiyoya bunu icimden diyorum seni seref.. seni gül gibi eşleri var ama bakiyolar ayılar. Bende bi ara çok paranoyaklastim hatta birkere okadar sinirlendimki birakip gittim onu oracikta ama bakmiyodu benim gereksiz kaprisim bu. Bana kalirsa bu cokama cok rahatsiz edici . Ve senin buna dikkat ettigini bile bile yapmasi cok kötü bunun bir caresi varmı bilmiyorum ama seni gercekten yürekten sevse tenezzül etmez başka bir kiza bakmayı

İçini gerçekten bilemem ya da ne derece sevdiğini ama bu yüzden ayrılcak olsam aglıyo ayaklarıma kapandı yapamam sensz dye ben neye inancagımı sasrdım

İçini gerçekten bilemem ya da ne derece sevdiğini ama bu yüzden ayrılcak olsam aglıyo ayaklarıma kapandı yapamam sensz dye ben neye inancagımı sasrdım
Anladım ayrilicagin zaman ağladı ayaklarina kapandı. Bilemedim valla ama iğrenç birşey bu bakma işi var dorunca ne diyo kiza dönüp dönüp neden bakiyorsun diyince

Baksın, sen de bak şu kızın şurası şöyle böyle de. geyik yapın, gülün. Biz birlikte bakıp dedikodu yapıyoruz. 'Şu kız güzelmiş' falan diyorum, bazen o diyor. Bazen yakışıklı birini görüp geyiğe sarıyorum. Sonra da kendi hayatımıza dönüyoruz. Bu kadar kasmayın.

Anladım ayrilicagin zaman ağladı ayaklarina kapandı. Bilemedim valla ama iğrenç birşey bu bakma işi var dorunca ne diyo kiza dönüp dönüp neden bakiyorsun diyince
Bazen bakmadım diyor bazen de bilmiyorum diyor yani bgendim de baktım demiyor hiç

Yani ben kıskancım böyle geyiğe bağlayamıyorum elimde değil bizim direk kavgaya donuşuyo

yani bir bayan olarak gayriihtiyarı ben bile bir mekana girdiğimde bayan /erkek farketmeden otomatik olarak bakıyorum.. ama sorsanız ne gördüğümü söyleyemem.. bence çok takılmamak gerekiyor böyle durumlara ya. nişanlınız sizin yanınızdamı ,size aitmi ? gerisi çok mühim değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…