Kızlara bakma

Ya sizce bu yüzden ayrılık olur mu peki

teşhirci gibi giyinen biri olursa veya buna benzer bir şey, ben de eşimin baktığını farkettim. sadece dikkatini çekti ama kafasını çevirdi hemen. ben onunla konuştum bu konuyu. her erkek bakar, bakmam diyen yalan söyler diyor, yalnız bakmak var bakmak var diyor. yani şöyle ortalamaya vurursak 2-3 sn dikkatini çektiği için bakabiliyorlar yani. yalnız sizin sevgiliniz aynı kıza dnüp dönüp bakmış. yeri geliyor biz de bakıyoruz şimdi ama ben yine de işkillendim. bu ayrılınacak bir konu değil, derinlerine inmelisin. bunu çok sürdürdüğünü görsem ben şahsen evlenmezdim. nişan atmak kolay, evlendikten sonra herşey çok daha zor.

Donup donup baktıgı sadece bi defa oldu cnm Şimdi böyle anlık bi iki gzu takılıyo yani ayrılmak da o kadar zor ki onu unutmak biz her gun beraberiz aynı yerde yasıyoruz gerçekten cok zor geliyo ve dediğiniz gibi bkmayan erkek var mı bilmiyorum ben gerçekten denk gelmedim hiç bakmayanına

sen erkeği boşver, toplumda dikkatimizi çekene biz de bakıyoruz değil mi? bunu sürdürürse ve gerçekten senin için çk sinir bozucu bir şeyse malesef ilerde de çok sorun olacak demektir. yok eğer idare ederim dersen hiç bir sıkıntı yok. hepimizin kötü huyu var, önemli olan kötü huya tahammül edebilmek. söz gelimi ben çok konuşan erkeğe dayanamıyorum ne kadar mükkemmel olsa da, bu ana kötü huy gibi gelmeyebilir.

Malesef dayanamıyorum bu huyuna surekli tartısıyoruz ama su an biraz surundurcem bakalım değişcek mi ailesiyle konuşcm

bende dikkatimi ceken guzel bayanlara bakarim.hatta doner bir daha bakarim.ne guzel kadin yaa masallh derim bazen icimden.ama tabi erkek gozuyle bakmayi bilemiyorum.sirf aliskanlik olup refleks olarak her yanindan gecenemi bakiyor?hani bir mekana girince herkezin bakmasi gibi..yoksa bakarken inceleyip gozlerimi parliyor?.yani her iki durumdada hos degil tabiki.ama vazgecemem cok seviyorum diyorsunuz o zaman konusacaksiniz guzellikle rahatsiz oluyorum bende her gecen erkege baksam olurmu felan diyebilirsin.belki anlar biraz dikkat eder.ailesiyle konusma bence onlarin gozunse asiri kiskanc biri durumuna dusebilirsin.sen bilirsin yinede..

Yani gozlerinin parladıgını gormedim hiç bakıyo öyle normal ama her dısarıya çıktığımızda oluyo yani alışkanlık olablr mi

Yani gozlerinin parladıgını gormedim hiç bakıyo öyle normal ama her dısarıya çıktığımızda oluyo yani alışkanlık olablr mi
yani bunu biz bilemeyiz tabiki.ama illa bakiyor diye her defasinda kotu niyetli demek yanlis olur bana gore.belki tik gibi bisey olmustur.ne bileyim istemsizce birden bakiyordur belki meraktan.o kadar art niyetli olsa senin gozune sokar gibi bunu yapacagini sanmiyorum ben.konus bence ama guzellikle rahatsiz oldugunu kendini o kadinlara karsi kotu durumda hissettigini felan anlat.zamanla azalir belki.insanllah gonlunce olur seni kaybetmek istemiyorsa ceki duzen verecektir diye dusunuyorum.

Ozelden yazabilir miyim

İlk mesajınızı okuduğumda çok sinirlendim, nişanlıyken böyle yapan evlenince ne yapar diye düşündüm. Ama sonra ki mesajlarınızdan çıkarttığım tamamen refleks gibi bişey olmuş sanki nişanlınızda.
En iyi durumu siz analiz edebilirsiniz, bakıp süzmek, incelemek vardır. Birrde gözüne çarpması anlık boş bakma vardır. Eğer böyleyse üzerine gitmeyin derim.

Yani incelemiyo cok ama bi kere bi kıza uc defa donup baktı şimdilerde ise böyle anlık bkıyo bazen giderken bdaha bkıyo gbi bzen nasıl baktıgını bnde çözemedim gerçekten

Kızlara bakmayan erkek olduğuna inanmıyorum buna en mutaassıp olan adamlarda dahil ancak böyle sizin yanınızda gözünüze sokarcasına yapması affedilemez.
Çok büyük saygısızlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…