Kızlara bakması ve çok sık dışarı çıkması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahvevegokyuzu

🌺
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
8
-7
1
Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor. Aktivitelere katılmayı da sever. Çocukluktan beri birbirimizi tanıyan hep iç içe olan bir çiftiz. Haftada 2-3 kez görüşüyoruz. İlişkimizin ilk yıllarında çok bunalttım. Dışarı her çıktığında ve geç geldiğinde bu sebeple de daha az konuştuğumuzda sorun çıkardım durdum. Bunun bir çözüm olmadığını anladığımda da içime atıp susmayı tercih ettim. Şimdi de huzursuzum. Gideceği yerlere elbette yine gidiyor ama benim moralimin bozuk olduğu apaçık ortada oluyor. Bu durumdan da o hiç hoşlanmıyor. Nereye gidiyorsa haber veriyor o konuda bir problem yok. Ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştuğumda da hiç lafını dahi etmez, mutlu oluyorum diye gerçekten mutluluğumla mutlu olur benim aksime.

Beraber buluştuğumuzda da bazen kızlara baktığını görüyorum. Genelde popo kısmına gözünün kaydığını görüyorum. İkinci kez dönüp dikkatli bir şekilde baktığını hiç görmedim fakat gözünün önünde olanlara bakıyor sonra başını çeviriyor. Sadece bir kez bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Kendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi. Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş ortamında da uzun yıllardır sevgilisi olanlar var. Bir ara “sevgilisi olanların karı kız muhabbeti yapması hoş değil, bazen o yüzden uzaklaşıyorum” dedi. ”şu hatuna bak, taş gibi, çok güzel” gibi söylemler. Belki sevgilimde bu muhabbete dahil oluyordur, bana diyecek hali yok çünkü. Tüm bunları düşündüğümden dolayı dışarı çıktığında benim devreler yanıyor.

Bunların haricinde bir problemimiz yok. Ailesi çok iyi, kaliteli insanlar. Kendisinin de bana karşı ilgisi yeteri kadar.
Öz güvensiz olmak bu hislerime sebebiyet verir mi? Güzel bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Acaba bunun eksikliği mi beni bu kadar kötü hissettiriyor bilemiyorum. Ve sizce tüm bu saydıklarım ayrılık sebebi mi?

“yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“
Bir kadının poposuna bakmasını bu şekilde mi açıkladı :))
Ahahahah sesli güldüm

Ne iğrenç bir adam, gelenin gecenin poposunu süzüyor.
Ben sevgilimle raftinge gitmiştim, genelde bikini üstü can yeleği giyiyordu herkes, hatta turistlerden ip bikini üstü can yeleği giyen de vardı. O kadar saat beraber takildik, dağ tepe aştık, yemek yedik, kickica dar patikalar aştık. Asla bir gram göz süzdüğünü görmedim ,gayet göz hizamizda ve neredeyse çıplak olmalarına rağmen.
Bence bu 'goz çarpması' falan değil, cinsel açlık ve ayılık.

*Sizin adamın her güzel anını burnundan getirmeniz de ayrı bir vaka. İnsanı dibe çekmeye çalışan ilişkilerden nefret ederim. O yüzden tencere kapak diyorum, Allah mesut etsin

Tamamen özgüvensizliğinden kaynaklanıyor bunlar… Kızlara bakması göz takılması şeklinde ise çok önemsemeyin derim.

Son düzenleme:
Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor. Aktivitelere katılmayı da sever. Çocukluktan beri birbirimizi tanıyan hep iç içe olan bir çiftiz. Haftada 2-3 kez görüşüyoruz. İlişkimizin ilk yıllarında çok bunalttım. Dışarı her çıktığında ve geç geldiğinde bu sebeple de daha az konuştuğumuzda sorun çıkardım durdum. Bunun bir çözüm olmadığını anladığımda da içime atıp susmayı tercih ettim. Şimdi de huzursuzum. Gideceği yerlere elbette yine gidiyor ama benim moralimin bozuk olduğu apaçık ortada oluyor. Bu durumdan da o hiç hoşlanmıyor. Nereye gidiyorsa haber veriyor o konuda bir problem yok. Ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştuğumda da hiç lafını dahi etmez, mutlu oluyorum diye gerçekten mutluluğumla mutlu olur benim aksime.

Beraber buluştuğumuzda da bazen kızlara baktığını görüyorum. Genelde popo kısmına gözünün kaydığını görüyorum. İkinci kez dönüp dikkatli bir şekilde baktığını hiç görmedim fakat gözünün önünde olanlara bakıyor sonra başını çeviriyor. Sadece bir kez bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Kendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi. Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş ortamında da uzun yıllardır sevgilisi olanlar var. Bir ara “sevgilisi olanların karı kız muhabbeti yapması hoş değil, bazen o yüzden uzaklaşıyorum” dedi. ”şu hatuna bak, taş gibi, çok güzel” gibi söylemler. Belki sevgilimde bu muhabbete dahil oluyordur, bana diyecek hali yok çünkü. Tüm bunları düşündüğümden dolayı dışarı çıktığında benim devreler yanıyor.

Bunların haricinde bir problemimiz yok. Ailesi çok iyi, kaliteli insanlar. Kendisinin de bana karşı ilgisi yeteri kadar.
Öz güvensiz olmak bu hislerime sebebiyet verir mi? Güzel bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Acaba bunun eksikliği mi beni bu kadar kötü hissettiriyor bilemiyorum. Ve sizce tüm bu saydıklarım ayrılık sebebi mi?
Tanım yapıyorum Abaza, erkek arkadaş açılımı var .Türkçe meali. :) Mune'cim tanım yaptım:eğlence::halay: Ama sizinde takıntı yapmış olma ihtimal ve potansiyeliniz yüksek .

yürürken göz hizasında olan popo için 2 seçenek var:
ya sevgilinin boyu 1.30, ya kızların boyu 2.20

yürürken göz hizasında olan popo için 2 seçenek var:
ya sevgilinin boyu 1.30, ya kızların boyu 2.20

Avmlerin yemek bölümünde masalarda oturuyoruz ya, önümüzde sıra bekleyenler veya yemek seçenler oluyor ayakta. Tam masaya yaslanarak bir kadın durdu arkası dönük. En son o zaman baktığını görmüştüm mesela. Ama dediğiniz gibi diğer türlü elbette göz hizasında olmuyor, haklısınız.. farkındayım.

Size yeteri kadar zaman ayırıyorsa, sık sık dışarı çıkmasında ne gibi bir sorun olabilir ki? Erkek arkadaşım dışarı çıktığında iyi vakit geçirmişse çok mutlu oluyorum. Aklıma hiç kötü düşünceler gelmiyor çünkü hem kendime hem de ona güveniyorum.

Siz erkek arkadaşınıza güvenmiyorsunuz. Ben de olsam kızların poposunu dikizleyen adama güvenmezdim ve hayatımda tutmazdım.

yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum

Birinin poposu nasil göz hizasinda oluyor yururken? 😂😂😂 Sevgilinizin boyu 1 metre değilse kimsenin poposu yururken göz hizasinda olup mecburen görmez.

Ben sevmiyorum böyle gözleri fildir fildir tipleri. Yururken insanlara bakiyoruz cunku onumuzde oluyorlar yani gormemek mumkun değil ama bu bahsettiginiz öyle bir şey değil.

Size hiçbir saygısı yok, üstelik leş gibi bir insan kadınları dikizliyor:sinirli:Sokakta kadınlara rahtsız edici şekilde bakan sapık tiplerden nefret ediyorum maalesef siz de bu adamı kolunuza takıp topluma insan diye çıkartıyorsunuz

Sapık gibi baktığını görsem emin olun böyle sakin kalamazdım. 10 yıldır beraberiz, elin parmaklarını geçmez baktığını gördüğüm zamanlar. Öyle bir yazmışsınız ki işi gücü kadınları dikizlemek gibi. Asla savunmak adına yazmıyorum, zaten doğru olmadığını düşündüğüm için konuyu açtım. Ama siz de abartmayın.

Birinin poposu nasil göz hizasinda oluyor yururken? 😂😂😂 Sevgilinizin boyu 1 metre değilse kimsenin poposu yururken göz hizasinda olup mecburen görmez.

Ben sevmiyorum böyle gözleri fildir fildir tipleri. Yururken insanlara bakiyoruz cunku onumuzde oluyorlar yani gormemek mumkun değil ama bu öyle bir şey değil.

Gözleri fıldır fıldır değil elbette, yoksa 10 yıl katlanamazdım bu duruma. O kadar yanlış anlaşıldı ki, sapıkla berabermişim gibi. Yaptığını savunmuyorum ama o kafanızda canlanan adamlar gibi de asla değil

Gözleri fıldır fıldır değil elbette, yoksa 10 yıl katlanamazdım bu duruma. O kadar yanlış anlaşıldı ki, sapıkla berabermişim gibi. Yaptığını savunmuyorum ama o kafanızda canlanan adamlar gibi de asla değil

O zaman mesele nedir? Devam etsin niye rahatsiz oluyorsunuz ki yanlislikla oluyormuş.

kadınların popolarını kesiyor diyorsun yanlış anlaşıldı diyorsun :olamaz:

Sapık gibi baktığını görsem emin olun böyle sakin kalamazdım. 10 yıldır beraberiz, elin parmaklarını geçmez baktığını gördüğüm zamanlar. Öyle bir yazmışsınız ki işi gücü kadınları dikizlemek gibi. Asla savunmak adına yazmıyorum, zaten doğru olmadığını düşündüğüm için konuyu açtım. Ama siz de abartmayın.
E o zaman niye konu açtın?

İnsan bir kadının kıçına neden bakar peki pantolon ölçüsünü anlamak için mü😶 Yukarda gözü takılıyor yazmışlar neden gözü insanların gtlerine takılıyor peki kurban olayım yapmayın neden yüze, saça, kıyafete bakmıyor🙈

Adamın size hiçbir saygısı yok, önce bunu kabul edin siz yokken baksa bir nebze eyvallah diyebilirim ama adam sizi bariz hiçe sayıyor. Rahatsız edici yer burası zaten adam sapık olsun olmasın size saygısı yok. Adam takılıyor geziyor tozuyor karı kız kesiyor siz bu tabloda nerdesiniz😶

O zaman sorun ne? Hem kızların poposuna bakıyor diyorsunuz hem de öyle biri değil diyorsunuz??? Neyle biri o zaman?

Kafanızda canlanan, o “sapık” kategorisine girecek rahatsız edici bakışları olan birisi değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa yaptığı doğru demiyorum. 10 senede bu durumu 5-6 kez görmüşümdür. Taş çatlasın 2 saniyeliktir bu bakışlar. Dediğiniz gibi hiçbir kadını rahatsız ettiğini görmedim, dönüp dönüp baktığını görmedim. Bu kadarı da beni rahatsız ediyor çünkü doğru bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X