- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi kahvevegokyuzu
-
Madem öyle biri değil o zaman bu kadar rahatsız olmanın da manası yok değil mi? Ne dememizi istersiniz? Bakabilir normal mi diyelim? Gözü çarpmıştır mı diyelim? E hadi madem öyle diyelim de rahatlayın; gözü çarpmıştır olabilir böyle şeyler.Kafanızda canlanan, o “sapık” kategorisine girecek rahatsız edici bakışları olan birisi değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa yaptığı doğru demiyorum. 10 senede bu durumu 5-6 kez görmüşümdür. Taş çatlasın 2 saniyeliktir bu bakışlar. Dediğiniz gibi hiçbir kadını rahatsız ettiğini görmedim, dönüp dönüp baktığını görmedim. Bu kadarı da beni rahatsız ediyor çünkü doğru bir şey değil.
Kabullenmek istemediğiniz gerçekleri, başkalarının fikirleriyle yumuşatmaya çalışıyorsunuz ama malesef olmuyor değil mi? Konunuzu kendiniz birkaç kez okursanız zaten siz de bizim gibi düşünüp yorum yapacaksınız aslında. Zaten biliyorsunuz da.. Sadece kabul etmek istemiyorsunuz.Daha da üzüldüm burada.
Teşekkür ederim, saygı duyuyorum size.
Mune konumu kapatırsanız çok mutlu olurum.
Kafanızda canlanan, o “sapık” kategorisine girecek rahatsız edici bakışları olan birisi değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa yaptığı doğru demiyorum. 10 senede bu durumu 5-6 kez görmüşümdür. Taş çatlasın 2 saniyeliktir bu bakışlar. Dediğiniz gibi hiçbir kadını rahatsız ettiğini görmedim, dönüp dönüp baktığını görmedim. Bu kadarı da beni rahatsız ediyor çünkü doğru bir şey değil.
Daha da üzüldüm burada.
10 senede 5-6 kere olan bir mevzuyu neden yazma gereği duydunuz? Kk kadınları doğal olarak sapik der. Sizi rahatsız etmiş , aklınızı bulandırıcı bir durum demek ki. 10 senedir tanıdığınız herşeyine kefil olduğunuz ,ilk tanıdığınızda neyse şimdi de aynı olan adam neden rahatsızlık veriyor,neden huzursuz ediyor????Siz mi değiştiniz ? O mu? Askınız mi?Kafanızda canlanan, o “sapık” kategorisine girecek rahatsız edici bakışları olan birisi değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa yaptığı doğru demiyorum. 10 senede bu durumu 5-6 kez görmüşümdür. Taş çatlasın 2 saniyeliktir bu bakışlar. Dediğiniz gibi hiçbir kadını rahatsız ettiğini görmedim, dönüp dönüp baktığını görmedim. Bu kadarı da beni rahatsız ediyor çünkü doğru bir şey değil.
Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor. Aktivitelere katılmayı da sever. Çocukluktan beri birbirimizi tanıyan hep iç içe olan bir çiftiz. Haftada 2-3 kez görüşüyoruz. İlişkimizin ilk yıllarında çok bunalttım. Dışarı her çıktığında ve geç geldiğinde bu sebeple de daha az konuştuğumuzda sorun çıkardım durdum. Bunun bir çözüm olmadığını anladığımda da içime atıp susmayı tercih ettim. Şimdi de huzursuzum. Gideceği yerlere elbette yine gidiyor ama benim moralimin bozuk olduğu apaçık ortada oluyor. Bu durumdan da o hiç hoşlanmıyor. Nereye gidiyorsa haber veriyor o konuda bir problem yok. Ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştuğumda da hiç lafını dahi etmez, mutlu oluyorum diye gerçekten mutluluğumla mutlu olur benim aksime.
Beraber buluştuğumuzda da bazen kızlara baktığını görüyorum. Genelde popo kısmına gözünün kaydığını görüyorum. İkinci kez dönüp dikkatli bir şekilde baktığını hiç görmedim fakat gözünün önünde olanlara bakıyor sonra başını çeviriyor. Sadece bir kez bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Kendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi. Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş ortamında da uzun yıllardır sevgilisi olanlar var. Bir ara “sevgilisi olanların karı kız muhabbeti yapması hoş değil, bazen o yüzden uzaklaşıyorum” dedi. ”şu hatuna bak, taş gibi, çok güzel” gibi söylemler. Belki sevgilimde bu muhabbete dahil oluyordur, bana diyecek hali yok çünkü. Tüm bunları düşündüğümden dolayı dışarı çıktığında benim devreler yanıyor.
Bunların haricinde bir problemimiz yok. Ailesi çok iyi, kaliteli insanlar. Kendisinin de bana karşı ilgisi yeteri kadar.
Öz güvensiz olmak bu hislerime sebebiyet verir mi? Güzel bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Acaba bunun eksikliği mi beni bu kadar kötü hissettiriyor bilemiyorum. Ve sizce tüm bu saydıklarım ayrılık sebebi mi?
Bazı insanlar sosyallik sever bazıları sevmez. Siz seven kesimde değilsiniz anladığım kadarıyla, bence bir tarafın sosyal diğer tarafın daha az sosyal olması bir uyuşmazlık sebebi. Sizi uzun vadede, evlilikte çok zorlar.Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor.
Göz hizasa mıKendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi.
Kadın güzel der ama arzulamaz. Erkek arzulayabilir, cinsel çekim hissedebilir. Fıtratlarında bu var ister istemez olur diye düşünüyorum.Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum.
Sapık gibi baktığını görsem emin olun böyle sakin kalamazdım. 10 yıldır beraberiz, elin parmaklarını geçmez baktığını gördüğüm zamanlar. Öyle bir yazmışsınız ki işi gücü kadınları dikizlemek gibi. Asla savunmak adına yazmıyorum, zaten doğru olmadığını düşündüğüm için konuyu açtım. Ama siz de abartmayın.
E öyleyse niye dert edip konu açtınız?Kafanızda canlanan, o “sapık” kategorisine girecek rahatsız edici bakışları olan birisi değil bunu anlatmak istiyorum. Yoksa yaptığı doğru demiyorum. 10 senede bu durumu 5-6 kez görmüşümdür. Taş çatlasın 2 saniyeliktir bu bakışlar. Dediğiniz gibi hiçbir kadını rahatsız ettiğini görmedim, dönüp dönüp baktığını görmedim. Bu kadarı da beni rahatsız ediyor çünkü doğru bir şey değil.
baska kadinlara bakmasi biraz goreceli olabilir, gozunu dikip bakmiyorsa, gozu takilmis olabilir bence. ben de istemsiz bakabilirim mesela ama sonra devam etmem. ayrica cok cok aba... biris degilse her gordugune bi sey hissedecek diye bir sey yok bence.Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor. Aktivitelere katılmayı da sever. Çocukluktan beri birbirimizi tanıyan hep iç içe olan bir çiftiz. Haftada 2-3 kez görüşüyoruz. İlişkimizin ilk yıllarında çok bunalttım. Dışarı her çıktığında ve geç geldiğinde bu sebeple de daha az konuştuğumuzda sorun çıkardım durdum. Bunun bir çözüm olmadığını anladığımda da içime atıp susmayı tercih ettim. Şimdi de huzursuzum. Gideceği yerlere elbette yine gidiyor ama benim moralimin bozuk olduğu apaçık ortada oluyor. Bu durumdan da o hiç hoşlanmıyor. Nereye gidiyorsa haber veriyor o konuda bir problem yok. Ben dışarı çıkıp arkadaşlarımla buluştuğumda da hiç lafını dahi etmez, mutlu oluyorum diye gerçekten mutluluğumla mutlu olur benim aksime.
Beraber buluştuğumuzda da bazen kızlara baktığını görüyorum. Genelde popo kısmına gözünün kaydığını görüyorum. İkinci kez dönüp dikkatli bir şekilde baktığını hiç görmedim fakat gözünün önünde olanlara bakıyor sonra başını çeviriyor. Sadece bir kez bu konunun beni rahatsız ettiğini söyledim. Kendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi. Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum. Arkadaş ortamında da uzun yıllardır sevgilisi olanlar var. Bir ara “sevgilisi olanların karı kız muhabbeti yapması hoş değil, bazen o yüzden uzaklaşıyorum” dedi. ”şu hatuna bak, taş gibi, çok güzel” gibi söylemler. Belki sevgilimde bu muhabbete dahil oluyordur, bana diyecek hali yok çünkü. Tüm bunları düşündüğümden dolayı dışarı çıktığında benim devreler yanıyor.
Bunların haricinde bir problemimiz yok. Ailesi çok iyi, kaliteli insanlar. Kendisinin de bana karşı ilgisi yeteri kadar.
Öz güvensiz olmak bu hislerime sebebiyet verir mi? Güzel bir kadın olduğumu düşünmüyorum. Acaba bunun eksikliği mi beni bu kadar kötü hissettiriyor bilemiyorum. Ve sizce tüm bu saydıklarım ayrılık sebebi mi?
göz hizasında popo ne ya ealjnldfnaBir kadının poposuna bakmasını bu şekilde mi açıkladı :))
Ahahahah sesli güldüm
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Daha da üzüldüm burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?