Kızlara bakması ve çok sık dışarı çıkması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem öyle biri değil o zaman bu kadar rahatsız olmanın da manası yok değil mi? Ne dememizi istersiniz? Bakabilir normal mi diyelim? Gözü çarpmıştır mı diyelim? E hadi madem öyle diyelim de rahatlayın; gözü çarpmıştır olabilir böyle şeyler.

Daha da üzüldüm burada.
Teşekkür ederim, saygı duyuyorum size.
Mune konumu kapatırsanız çok mutlu olurum.
Kabullenmek istemediğiniz gerçekleri, başkalarının fikirleriyle yumuşatmaya çalışıyorsunuz ama malesef olmuyor değil mi? Konunuzu kendiniz birkaç kez okursanız zaten siz de bizim gibi düşünüp yorum yapacaksınız aslında. Zaten biliyorsunuz da.. Sadece kabul etmek istemiyorsunuz.

5-6 kere sizin görebildiğiniz, eminim farketmedikleriniz de vardir. Sevgilisinin yaninda gözüne engel olamayan yalnizken nasıldır tahmin etmek zor değil.

Disarda popo bakmak normaaal değil işte. Ama siz bunu engelleyemezsiniz bence devam eder yapmaya. Ben bu tarz aliskanliklarin gececegini dusunmuyorum.

Daha da üzüldüm burada.
Teşekkür ederim, saygı duyuyorum size.
Mune konumu kapatırsanız çok mutlu olurum.

Ablacım kimse üzülmeni istemez burda ama adam bana hayırsız geldi Evlenirsen bu adam evde duracak mı, bana durmaz gibi geldi... Kuzenim de sorumsuzdu çok gezerdi evlendi çocuğu oldu hala bar cafe gezmeye devam etti sonunda karısı 2 çocukla boşandı. Sen bilirsin tabi, evlenince dizini kırar oturur diyorsan olur. Ama hovarda diyorsan kaç arkana bakma

10 senede 5-6 kere olan bir mevzuyu neden yazma gereği duydunuz? Kk kadınları doğal olarak sapik der. Sizi rahatsız etmiş , aklınızı bulandırıcı bir durum demek ki. 10 senedir tanıdığınız herşeyine kefil olduğunuz ,ilk tanıdığınızda neyse şimdi de aynı olan adam neden rahatsızlık veriyor,neden huzursuz ediyor????Siz mi değiştiniz ? O mu? Askınız mi?

Sevgilim dışarı çok sık çıkıyor. Epey sosyal birisi, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor.
Bazı insanlar sosyallik sever bazıları sevmez. Siz seven kesimde değilsiniz anladığım kadarıyla, bence bir tarafın sosyal diğer tarafın daha az sosyal olması bir uyuşmazlık sebebi. Sizi uzun vadede, evlilikte çok zorlar.

Kendisi de “yürürken göz hizamda oluyor illa ki görüyorum gördüğümde de bir daha bakmıyorum, tekrar bakıyorsam problem“ diye bir cevap verdi.
Göz hizasa mı gerçekten buna inandınız mı? Kızlar at gibi demek ki popoları adamın göz hizasına denk geliyorsa..

Bende güzel bir kadın gördüğümde fiziği/kıyafeti ne güzel diyebiliyorum ama erkeğin bakışının bizden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum.
Kadın güzel der ama arzulamaz. Erkek arzulayabilir, cinsel çekim hissedebilir. Fıtratlarında bu var ister istemez olur diye düşünüyorum.

Ben bu ilişkide ileriki evrelerde çok yıpranacağınızı düşünüyorum. Güzel değilim ayrılsam bundan bana kim bakar diye düşünüp kendinizi bu adama bağlamayın nolursunuz. Diğer türlü de sonsuza kadar mutsuz olacaksınız.

Ek: Konu açıp Kemalin de Kemalim moduna girmişsiniz. Bir şeyler yanlış farkındasınız aslında ama başkası söyleyince bunu canınız yanıyor. Neden konu açtınız merak ettim madem savunmaya geçecektiniz? Konunun sonunda yazdığınıza binaen evet hepsi ayrılmak için yeterli sebepler ama siz yeterli misiniz ayrılmak için? Bence bunu sorgulayın.

Son düzenleme:

Lafını çiğne de konuş diye bir laf vardır. Bakın siz sevgilinizden veryansın edip kendinize destek bulmak isterken konu nerelere geldi.

Şimdi sevgilinizi sizi hiç tanımayan kadınlara savunmaya çalışıyorsunuz.

Siz , sevgilinizi : başka kadınların belden aşağısına bakan bir adam olarak anlatırsanız ; işte bu sizi üzen yorumlarla karşılaşırsınız.

Tepkinizden ; aslında sevgilinize hırslanıp olayı biraz abartarak anlatmış olabileceğinizi düşündüm.

Bakın tüm olumsuz yorumlardan alacağınız kocaman bir ders var. Bir lafı söylemeden çok düşünmek lazım. Laf ağızdan çıkınca dönüşü yok.

Sevgilinize güvenmiyorsanız , onun sizi bir kadın olarak güzel bulmadığını düşünüyorsanız , aklınızda sürekli beni beğeniyor mu düşüncesiyle dolaşacak ve dışarıdan ( 3.şahıslardan ) destek mesajlarına ihtiyaç duyacaksanız yollarınızı şimdiden ayırın.

E öyleyse niye dert edip konu açtınız?

baska kadinlara bakmasi biraz goreceli olabilir, gozunu dikip bakmiyorsa, gozu takilmis olabilir bence. ben de istemsiz bakabilirim mesela ama sonra devam etmem. ayrica cok cok aba... biris degilse her gordugune bi sey hissedecek diye bir sey yok bence.

ama cok sosyal birisi olmasi dusundurucu. siz de abartiyor olabilirsiniz ama iyi gozlemlemek gerek. surekli disari cikan, surekli arkadaslarla geyik durumunda olan insan evlilikte yorar. tabi ki kisilerin kendine gore arkadas cevreleri olur ama onun haftalik siniri olmasi lazim bence. mesela cocuklu calisan biri hafta 3-4 kez disari cikarsa sorun cikmama ihtimali yok bence. ama siz iyi gozlemleyin, kendinizi de degerlendirin cok mu kaprisliyim diye. benim de esim arkadaslariyla bulusmak isteyince ilk basta gicik oluyorum beni birakiyor cocuklarla diye, sonra da amaaaan yazik gitsin biraz eglensin diyorum :))

Çok yorucu
Okurken yoruldum vallahi billahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…