kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

Bana göre bu ilişkiden hayır gelmez..

Sevgiliyken bu rahatlıktaysa ve ayrılmıyorsan, o da evlenince boşanmaz nasıl olsa diye düşünüp daha beterini yapar.

Babanın sevgilinle konuşması da çok uygunsuz..

Ben ailem, sevgilim, arkadaşlarımla öyle 7/24 haberleşmem, bırakın yeni tanıdığım insanları.Boş vakti de bir hayli fazla herhalde? Ayrıca arkadaşları tabiki olacak kız, erkek konuşacak ama herşeyin bir haddi, sınırı var neden hep kızlar? Senin erkek arkadaşların olsa sürekli konuştuğun tepkisi ne olurdu acaba? Henüz sözlüsün yolun en başındasın, konuştuk olmadı diyor kendi kendini yemeye devam ediyorsun. Bu adam bu huyundan vazgeçmez, ayrılamam diyorsan böyle kabulleneceksin kabullenemem diyorsan ilişkini bitireceksin. Sert oldu farkındayım ama bu işin başka bir çözümü yok maalesef.

Tüm yazılanları okumadım ama bir de sana takma boşver üzerinde durma falan diyormuş bu nasıl bir pişkinliktir anlamadım Sen aynı şekilde davransan acaba tepkisi ne olurdu. Biz kadınların yaptığı en büyük hata erkeklere onları asla bırakamayacağımızı düşündürmek ve maalesef sen de bunu yapmışsın. Bu ne özgüvendir yahu

Nasil da kendi sonunu hazirliyorsun,senin yaptigin bile bile lades demek.

Düsün sözlüsün daha , yani iliskinizin en en iyi zamaninda sallamiyor seni,baska kizlara yaziyor,evlenince o oooo...

Bir de araya baban,ablan girmis yani artik hic kimseden cekincesi yok.Sözlülük,nisanlilik birbirini tanimak icin yapilir.Baktin devam ediyor,ayril ,kendi basini yakma.

Bütün sayfaları okudum herkesin fikri tek.
Ama sen bu kadar yorumun içinde tek bir kişi bile "amaan çok üstüne gitme bunaltma düzelir zamanla vs." dese onu uygulayacak gibisin.
Ona bu kadar bağımlı olman yersiz. Bunca şeye rağmen nasıl bağlı kalabiliyorsun?
Seni de konuştuğu diğer kızlarla bir tutmadığına emin misin?
Başkalarıyla konuşmasına laf etmeyecek, arada bir uyarıcak ama sonra yine affedecek, kızın babası bile karşısına alıp bu konu hakkında medeni bir şekilde konuşacak. E daha ne ister ki tabiki de bırakmaz. Ama sen bırakabilirsin onu. Uyan artık.

yorumlarınızı okudum hepinize hak verdiğim yönler çok oldu. evet onsuz yapamam diye birşey olmuyor haklısınız. kendisine bu konuşmayı aynen yaptım. güzel bir uslupla anlattım. soğuk davranıyorum ona. geri duruyorum. ben bunlara katlanamam hiç bir bayan katlanamaz dedim. böyle giderse bitecek bu iş uzatmanın anlamı yok haklısınız. ama sadece şimdilik geri duruyorum devam mı edecek yoksa bırakacak mı ona göre kararımı vereceğim ama şuan tamamen özgür. bir amcamın sözü var. kişiyi denemek istiyıorsan eline fırsatları vereceksin derdi. o zaman göreceksin neymiş ne değilmiş derdi. evettt sizlere göre ayrılmam lazım hemen.. ben sadece emeğimin hatrına bekliyorum ne yapacağını görmek için. haklısınız aldatılmak daha acı verici bunu çok iyi biliyorum. inşallah en yakın zamanda sonuc belli olacaktır. şimdiden hepinize teker teker teşekkür ederim..

Daha neyini deneyeceksin,sonuç ortada ama sonucu ve sonunda olacaklardan bir haber olan siz varsınız.
Kusura bakmayında o amcan o sözü senin bu durumun için kullanacağını bilseydi,inanın dilsiz olmayı tercih ederdi.
Ama burda size ne söylense boşuna.
Hakkınızda hayırlısı olsun demiyorum,hayırsız yolda ilerleyen birini kandırmak istemem.
Bu arada siz nişanlınıza o fırsatı vermişiniz maşallah oda bol,bol kullanmış.Tabi bu söz anlayana söylenir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…