- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
-
Sözlünüzü çok sıkmıyorsunuz hatta çok rahat bırakıyorsunuz. Ayrılmakla tehdit edin hatta gerekirse ayrılın blöf olarak
beni seviyor farkındayım. ama kızlara olan ilgisi o kadar ağır geliyor ki
konuşuyorum. abartıyorsun diyor.takma diyor. boşver diyor. boşuna üzülüyorsun diyor. ben bişey yapmıyorum ki diyor. diyorda diyor yani
Tatlım çoğu erkek sanal ortamda konuşmayı ihanet saymıyor.sonuçta cinsel ilişki yok ya(!).sözlün de bu görüşte sanırım.yaşlarınızı bilmiyorum belki gençlik hevesidir diyeceğim ama açıkçası bu kadar ısrara karşı takma deyip hafife alması hoş değil..
sen aynısını yapsan ne hissederdi empati kurmasını söyle bence...
Yerinde olsam, bi arkadaşımla veya sahte bir face hesabıyla denerdim onu. Size yapın diyemiyorum nihayetinde biraz cesaret işidir. Ben kesin yapardım amaBakalım söylediği kadar masum muymuş beyefendi? Yoksa saman altından su yürütüyor da, size cool erkek rolü mü yapıyor?
Yerinde olsam, bi arkadaşımla veya sahte bir face hesabıyla denerdim onu. Size yapın diyemiyorum nihayetinde biraz cesaret işidir. Ben kesin yapardım amaBakalım söylediği kadar masum muymuş beyefendi? Yoksa saman altından su yürütüyor da, size cool erkek rolü mü yapıyor?
denemek istiyorum ama sanırım karşılaşacağım şeyleri tahmin ettiğim gibi çıkmasından korkuyorum galiba
kaç kere söyledim empati kurmasını. haatta diyorum ki sana yaşatmamı istemediğin şeyleri bana da yaşatma. babam bile konuştu. oğlum senin o kızlarla maddi manevi fiziksel cinsel bir çıkarın var mı dedi. yoksa neden bu kadar üsteliyorsun dedi. tamam konuşmayacağım dedi ama hep konuyu böyle kapatır tamam der sonra devam
tam aksine herkes onu çok sıktığımı düşünüyor. o blöfü yaptım. onu bırakmayacağıma o kadar emin ki
Aslında bu olayda konu sahibi ayrılmak istemiyosa denemeli diyeceğim ama sağlam konuşmalı yoksa anlar.
Ben olsam onun kadar gevşek davranırdım bazı insanlar sözcüklerle empati yapamıyo direk göstermek lazım
O herkes nasıl rahat insanlarmış ya :)) onu bırakmayacağından eminse o blöfü tam yapmamışsındır. Neyse izlenemeyen bir yolda ısrar etmek anlamsız blöf olayından vazgeçiyoruz. Ben de birileriyle konuşurum o zaman desen hatta konuşsan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?