• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

ben aşkımdan ölsem de gururuma yediremem , kaldıramam böyle bir şeyi vururum tekmeyi biter gider. Senin tertemiz sevgini hakkediyor mu böyle bir erkek. Böyleleri verdiğin sevgiyi ve değeri hak etmez. Çünkü değerini bilmezler. Sözlenmek ne demek erkek arkadaşın daha kavrayamamış heralde ya da bi ara anlamını sen anlat belki anlar. Evlenmek için yuva kurmak için bir adım atmışsınız ve o daha ilk adımda seni nelerle üzüyor. İlerde neler olur bilinmez. Böyle şeyleri yapan erkeklerde ayrılık korkusu olmaz, çnkü korksa ayrılmandan yapmaz. Çocuk oyunu mu bu aileler işin içinde ve resmen dalga geçiyor gibi davranıyor. Olursa olur, olmazsa bi şey yok havasında. Böyle şeyleri yapabildiğine göre kafası rahat senin sözlünün. İnsan sözlüsüyle full msjlaşır neden başkalarıyla full yazışıyormuş ben onu anlayamadım. Faceden kızları neden eklesin ? Başka kızların resimlerine neden yorum yapsın ki ? Gözü senden başkasını görmemesi gerekir yani . Ben anlayamadım sen ciddi ciddi bi daha konuş ayrılıkla korkut bakalım. Hala daha devam ederse ayrılık kaçınılmaz oluyo yani. Allah yardımcın olsun..

Evlenince acacaginiz konu neredeyse belli... Neden bunlari gördügünüz halde kendinize bunu yasagiyorsunuz ben anliyamiyorum... Bunlari görüp bile bile evlenen kizlarada, evlendilten sonra söyle mutsuzum böyle mutsuzum diYenlerede aciyamiyorum... Neden blöf yapiyosunuz? Gerekten ayrilin, eger ondan sonra degisirse, sizin icin savasirsa, belki yine bisi olur... Ama bunu yapamiycaniz belli, ozaman sizde arkadasca yazisin erkek arkadaslarinizla, acin facenizi, ordanda ekleyin erkek arkadaslarinizi, madem söylemekle anlamiyo, sizde uygulayin ozaman...bagirip cagirinca,tamam yazmiycam deyin devam edin ama yazmaya... Bakalim o nekadar hosgörüyle karsiliycak... Aslinda bunlara hic gerek yok yaaa, tabiiki herkesin özel alabi olucaktir ama böyle degil, buna direk tekme lazim rahat rahat takilsin, yüzügün anlamini ve sorumluluguna zerre kadar bilmiyor sözlünüz...

Banlanacaksam da banlanayim, etrafimda da boyle tanidigim bir is arkadasim vardi. Adam 35 yasinda nisanli, ama hayatimda boyle y.vsakca tavirlari olan bir adam daha gormemistim. Butun kizlara canim, cicim , boncuk dagitma....nisanlisi bu ne diyince de, ben insanlara iyi davraniyorum, iyi niyetli davraniyorum diyormus......eee kardesim erkeklere neden "iyi niyetli" davranmiyorsun o zaman, nerde icindeki insan sevgisi?!!Hangi kadin soyle bir duruma bile bile katlanir, boyle hayat mi gecer diyordum icimden.

Bak kardes, hayatin boyunca Allah Allah bugun kimlere y.vsadi diye dusuneceksin, isyerindeki herkesle sulu sulu takilmasini goreceksin, gozunun onunde garsonlara, kasiyerlere vs tuuuuum kadinlara boncuklar dagitacak, sen de yaninda bozulmuyormus gibi davranmak icin kendini zorlayackasin. Boylece bir hayat gecirmek istiyorsan aynen bu zihniyetle devam et.

Bir şeyi itiraf eder misin? İster buraya, ister kendi iç sesine...
Sözlün, başka kadınlara asıldıkça onu kıskanıyor ve ona her seferinde daha çok aşık oluyorsun değil mi?

Biraz önce forumda dolaşırken bir konuya rastladım başlığı ve sahibi aklımda değil ama eşi kendinden 17 yaş küçük bir kızla terketmiş hanımını üstelik 3 çocukla,ileride seninde aynısını yaşaman garanti ve bu defa çocuğunla ortada kalırsın evlendikten sonra ayrılmak ne demek sen biliyormusun,hemde bu ülkede.ayrıca senin o hayalini kurduğun evlilik varya evlendiğinin sabahında başlıyor yüzünü göstermeye hiç öyle nikahta keramet vardır yok evlenince değişir falan deme bir insan 7snde neyse 70ndede aynıdır,sakın unutma bugün bunu yapan ilerdede yapıcak,en fazla 6 ay ağlarsın ama sonra unutursun zaten yaşın daha küçük,fakat evlenip boşanırsan (ki boşanıcaksın yada ömür boyu aldatılan seviyorum deyip kalbinin ağırlığı altında ezik bir kadın olucaksın) bu toplumda baba evinde dul bir kadın olarak yine ezik ezik yaşayacksn.Şimdi sence hangisi daha mantıklı,en fazla 6 ay ağlayıp unutup daha mutlu sana daha çok değer veren birisiyle hayatını birleştirmekmi yoksa ömür boyu herşeye boyun eğen ezik bir kadın olmakmı,seçimini sen yap!?

DİPNOT:Hiçkimseye vazgeçilmez olduğunu hissettirme kimse senin için vazgeçilmez olmasın!

Tam konuya cevap yazıcakken bu yorumu okudum. Şeytan bırakmadı işte şimdi denedim bende. Gerçi ben sevgilime güveniyorum karşılaşacağım şeyden emin olduğum için çok rahat yaptım. Tüm şifrelerini bilirim hatta ben istemeden vermişti. Bir ilişkide en önemli şey güvendir. Sürekli aklında acaba şimdi kimle yazışıyor, kimle konuşuyor diye diye kendi kendini yiyip bitirirsin. O kuşku mahveder insanı. Evlenince daha kötü durum. Bence biraz uzaklaşıp kafanı dinlesen, düşünsen ona göre bir karar versen senin için daha sağlıklı olur.

Telefonunu dinle, bilg. tüm şifrelerini bil, yazışmalarını kontrol et... Aldatmak isteyen ordan da sıyrılır, isterse yine aldatır. O yüzden inanırım ki güven, birbirini sürekli kontrol etmek değildir. Her insanın bir mahremi olması gerektiğine inanırım. Face te kız arkadaşlarımla, kardeşlerimle konuştuklarını eşim dahi olsa, neden görsün ki? Aynı şeyi onun içinde düşünürüm. Onun özeli onda kalsın.
Böyle konuşuyorum da biz hiç mi kontrol etmedik birbirimizi? maallesef o yollardan bzide geçtik ve Neyse ki çok şükür, unuttum şifresini, bakmıyorum artık.
Peki beni aldatabilir mi? Aldatabilir evet, %100 hiç bir erkeğe güvenmem ben... Kimleri görmüşüm, kaç yaşlarında başka kadına kıza bakan..
Ne güvenirim kimseye körü körüne, ne de arkasından kontrol ederim... Mustafa sandalın dediği gibi "akışına bırak, damarında akan kan gibi.."

kesinlikle ayrılmalısın..sözlüyken bunu yapan, evlenince inan beterlerini yapar...hayat geçmez sinir hastası olursun...
düzelmez inan bana düzelmez....
ya böyle kabulleneceksin evleneceksin, yada ayrılacaksaın...değiştirmeye çalışma değişmez...huy bu...
birde asla onsuz yaşayamam vs gibi laflar etme, allah onsuz da yaşatır...
sen onsuz yaşayamama diyorsun ama o başka kızlarla çok güzel yaşıyor...helal valla...

konunu hayretler içerisinde okudum:53:

sözlüm dediğin kişi seni defalarca aldatıyor yada aldatma girişiminde bulunuyor.

önüne gelene asılıyor ve sen hala o insanla sözlüsün üstelik aileninde bu olanlardan haberi var.

hadi sen aşkından ölüyorsun diyelim bukadarını bile sindiriyorsun :37:peki ailen senin gözgöre göre ateşe atlamana nasıl izin

verebiliyor?

çokta küçük değilsin ergenlik dönemini atlatmışsın artık mantıklı kararlar alabileceğin bir yaştasın bende 23 yaşındayım ordan biliyorum

yani,17-18 olsan o kadar şaşırmıycam tepkine.

senin geleceğinde yaşacağın şeyleri bir çok arkadaş yazmış,evlendikten sonra kaybedeceğin çok daha fazla şey olucak yol yakınken

dönmeye bak,dönmezsen de sen bilirsin söyleyenlerden günah gitti.

arkadasım ben olaya su acıdan bakıyorum bi ilişki laçkalaşıyorsa bıtmeye mahkum yada laçka laçka devam etmeye ...
sen işe benım elımde yuzugum var ilişkide bi statum yanı bu adamın gözunde ben degerlıyım onlar bırer heves zaaf dıye bakıyosan yanılıyosun
düşünsene daha sızınkı sözluluk boyutundayken böyle bı karakter bozuklugunu( afedersın) babanlar duymus
yarın bi gun evlendıgınde bı se olsa mıllet hersey basta bellıydı demezmı der aileler bazen herseyı bılmemelı evlılıkten önce yoksa bunlar karsına cıkar.çocukta evlendiğinizde yıne konusur sen benle bıle bıle evlendın der
ikincisi evlensek dahıl hepimiz bir bireyız yanı hepimizin özel alanları olmalı ne olursa olsun aldatsa bıle o kişinin cep telefonu facebokunun sifresının bıze geregı yok ,hıhh elımıze gecmıs eger bızde bı se öğrenmişssek senın ögrendiğin gibi ya bitirmelıyız bu ilişkiyi yada manyakmıyız neden şifre alıp mılletın onla bunla muhabbetını okuyup kendımıze ezıyet edıyoruz
ayrıca kafanızda o kişiye ait bi resım var ve bu gercekler o resıme sıgmadiği için kabullenemıyosunuz durumu küçük gecıcıcı bu durum sanıyosunuz .belki aldatmak değil ama yaptıgı hareket bu adamla nasıl evlencem diye düşünmelık bi hareket ...

Ilginç olarakta sözlünüz için huzurum kelimesini kullaniyorsunuz.

Sizin anlatma ve davranis tarziniza bakarak ve onun davranis tarzina bakarak bence ne yaparsan yap, bu evlilik mevzusundan simdilik uzak durun. Ikinizdede yetirici kadar olgunluk göremüyorum evliligi tasimak için.

Anlattigin aynisi benim basima geldi.. onsuz yasayamam deme, bak gör nasil güzel yasayacaksin :) o seni sevseydi, degerini bilseydi, degil baska kizlara yazmayi, baska kizlara bakamazdi bile.. benim tek tavsiyem birak onu olacak.. ayril.. cünkü huylu huyundan vazgecmez.. gitgide daha da üzüleceksin.. madem o o huylarina bi son veremiyor, ozaman sen bu iliskiye son ver :)

iyi akşamlar kızlar..

yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..

sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll :D)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.:14:
o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk :14::50::14::43::43::43:

Yani gulsem mi aglasam mi bilemedim, kimileriniz sozlunu bunaltiyorsun diyebilirsiniz demissin, saka mi yapiyosun?Bunu dogal bise olarak algiliyosun sanirim ama hic de dogal flb degil yani. Siz mi rahatsiniz ben mi geri kafaliyim anlamadim ki.. Adamla ciddi niyetim var ki sozlum diyorum, O da gidip elaleme kur yapicak..Buyuk konusmiyim ama o telefonu yuttururm adama.
Bunlari hos gormemelisiniz, ya da onemsiz gormemelisiniz adam ona buna boncuk dagitiyor yahu!

Son düzenleyen: Moderatör:
sözlün açıkçası tam bir abaza.. gerçekten böyle bir ilişkiyi hakettiğini mi düşünüyorsun? bu kadar değersiz misin sen?

Şıpsevdilik bu ?? aşık değil bu çcuk sana eğer aşık olsa vaktini onlara değil sana harcardı sen BEN ONSUZ YAPAMAM diyorsun ya onun sensiz olabileceği ihtimalini düşünmedin mi hiç bu zamana kadar ??? düşün bence...o sensiz gayet de yaşar bu kadar kızlarla lak lak yapan bir erkek gayet de aldatır ve sen çok acı çekersin kızlarla konuşmasını kaldıramıyorsun da aldattığında napacaksın ?? bırak gitsin bence..

Fazla kıskanmak mı?!!
Ömür boyu bunu yaşamak istemiyorsan, şimdiden noktayı koy.
Sözlüsünü her fırsatta uçkur derdine üzen, temiz kalpli bir adam!! Çelişki yok mu burada?!!
Size bunu yapmasına izin vermeyin...

beni seviyor farkındayım. ama kızlara olan ilgisi o kadar ağır geliyor ki :43: :43:
konuşuyorum. abartıyorsun diyor.takma diyor. boşver diyor. boşuna üzülüyorsun diyor. ben bişey yapmıyorum ki diyor. diyorda diyor yani :43:

arkadasim bende esim dedigim adamla.bu kadin kiz muhabbetleri yuzunden fena bozugum
benim konumu okudun mu bilmiyorum ama senin yazini okuyunca gulesim geldi kusura bakma arkadasim
derdine degil sozlunun sewiyorum demesine guldum...
benimki de seni cok sewiyorum der sen beni biraksanda ben seni birakmam der cennette bile esimin sen olmasini
isterim der... bende aslinda sewdigini hissediyorum ewli degiliz yedi yildir ayni ewde yasiyoruz adam
o kadar sewgi sozu ediyo ki gercekci de soyluyo ama gel gor ki hayatin da baska bi kadin war
o beni cok sewdigini soyleyen adam war ya baska bi kadinla grup yapmayi bile teklif etti
arkadasim sana tawsiyem arkana bakmadan kurtul sozlunden..
bende ilk zamanlar kiz arkadaslariyla cok ugrastim bi ara temizledim de ama
kisi basindan bellidir simdi duzelse bile Allah korusun ilerde cok fenasi olabilir...
sewmek boyle bisey degil arkadasim sende onu sewiyorum diyip kendini ezdirme
ben o hatayi yaptim sen yapma arkadasim....

ben de bunu anlamıyorum Erkekler nişanlı olsun,sözlü olsun,evli olsun kızlardan kopamıyor.Kız arkadaşları oldu mu ilk işleri ekeklerle görüşmelerini yasaklamak oluyor.Ama kendileri devam ediyorlar.Bunun adı da samimiyet oluyor.Sonra bir de diyorlar ki Onlara karşı bir şey hissetmiyorum Yaa ben isteseydim onlarla çıkar,onlarla evlenirdim.Ama ben seni tercih ettim.Arkadaşım şimdi bu durumdasın ama emin ol evlenince kaldıramayacaksın bu durumu.

Sen tüm bunlara rağmen hala bu kişiyle sözlüysen,
buraya yazıyorum evlenirsin.
Sonra da gelir aldatıldım diye konu açarsın.

Seviyorum diyorsun ama o seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor.

Ben de iddia ediyorum konu sahibi bu erkek müsveddesiyle evlenecek evlensin bence ya dışarıdan kimsenin sözünü takmıyor yaşasın görsün anca dank ediyor bazı kızlarımıza yapacak bir şey yok bir yaşasınlar doya doya. :34: Ayrıca 23 yaşındaki adamdan da bu devirde koca moca olmaz bir çoğunun aklı bir karış havada kimse ayy ama benimki çok olgun çok şeyler yaşamış filan demesin boşuna ki olgun adam olsa zaten böyle tavırlar içinde olmaz kuracağı yuvanın, ekmeğinin derdinde olurdu kadın peşinde değil.

iyi akşamlar kızlar..

yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..

sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll :D)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.:14:
o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk :14::50::14::43::43::43:

Bu adam sizden başka herkesle sözlü anladığım kadarıyla :ssz:

Back
X