kızlaraaarrrr cevaplarınızı bekliyoruum;)

dzky87

suelin
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
453
42
73
Kızlar öncelikle hepinize merhabalaar :)

Sormak istediğim bir soru var, bir ilişkiniz varken ayrılık yaşadınız ve tekrar barıştınız, peki bu ayrılık dönemi ne kadar sürdü en fazla ?

Zahmet edip cevap veren bütün üyelerin gönlünden ne geçiyosa rabbim bu mübarek ramazan ayının yüzü suyu hürmetine versin, amiiin:)

Eski konularimdan inceleyebilirsin canim.3 yillik iliski yasadim.ama surekli bi aradaydik ayni sehirdeydik.sonra ben ayrildim.tam iki yil ayri kaldik..o beni sevmekten hic vazgecmedi bense hic unutamadim.o ara hayatmn en buyuk hatasi biriyle nisanlandim ve ayrildim.
Neyse son bir yildir tekrar birlikteyiz rabbim.bozmasin
Sozlum suan.kismetse ekimde dugunum var:)

aaaa şaka gibi canım 4 yıl vaov , bnm yarın 2 ay oluyo delirceeem :)

4 yıl ayrı kaldık ama tabi o sırada hayatımıza farklı insanlar girdi. yoksa 4 yıl o acıyla ölünür. ayrılık nedeniniz ne bilmiyorum ama sanırım geri dönmesinin beklenebilirliğini ölçmek için sordun bu soruyu. nolursa olsun kimseyi bekleme derim ben :)

Eski konularimdan inceleyebilirsin canim.3 yillik iliski yasadim.ama surekli bi aradaydik ayni sehirdeydik.sonra ben ayrildim.tam iki yil ayri kaldik..o beni sevmekten hic vazgecmedi bense hic unutamadim.o ara hayatmn en buyuk hatasi biriyle nisanlandim ve ayrildim.

ayy çok sevindim, ne mutlu sana :) darısı benim başıma ah ahh...

maşallah canım rabbim tamamına erdirsin, hep mutlu ol inşallah. bnmki de dönsün yaaa çok özledim, uuf bnm agresifliğimiz yüzünden ayrıldık, başkalarına inanıp suçladım dinlemdim onu. şimdi de o beni istemiyo git güvendiğin insanların yanına diyor, Allahım ya unutum ya da dönsün demekten geberdim:(

4 yıl ayrı kaldık ama tabi o sırada hayatımıza farklı insanlar girdi. yoksa 4 yıl o acıyla ölünür. ayrılık nedeniniz ne bilmiyorum ama sanırım geri dönmesinin beklenebilirliğini ölçmek için sordun bu soruyu. nolursa olsun kimseyi bekleme derim ben :)

çok özledim unutmakta unutamıyorum evet yarın 2 ay oluyor dönsün artık dualarınızı bekliyorum canlaaarrr :)

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Eğer gerçekten duygularınız karşılıklı ve temizse, ikiniz için de hayırlısıysa en yakın zamanda tekrar bir araya gelmeniz için dualarım seninle :42:

çok özledim unutmakta unutamıyorum evet yarın 2 ay oluyor dönsün artık dualarınızı bekliyorum canlaaarrr :)

sen kendin için doğru olanı dile, belki karşına çok daha iyi biri çıkacak. sen hatalıysan kendini affettirmek için elinden geleni yap derim, ille de yok diyorsa bahane arıyordur. önüne bakarsın.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. Eğer gerçekten duygularınız karşılıklı ve temizse, ikiniz için de hayırlısıysa en yakın zamanda tekrar bir araya gelmeniz için dualarım seninle :42:

ooyy yüreğine kurban olurum, rabbim sana da ne istiyosan versin, dualarında yer verdin ya bana ne mutlu ettin beni bilesin,Allah razı olsun canım:)

Ayri kalip baristigim bi iliskim olmadi hic

Gerçekten hayırlısını dile hayırlıysa dönsün hayırsızsa dönmesin diye geçir aklından.Ben 2 yıl sonra tekrar bir araya gelmiştim ama asla ilk beraberlik gibi olmadı ve tekrar bitmişti.Bir kez biten bir ilişki sonrasında yine başlansada pek sağlam olamayabiliyor...

Gerçekten hayırlısını dile hayırlıysa dönsün hayırsızsa dönmesin diye geçir aklından.Ben 2 yıl sonra tekrar bir araya gelmiştim ama asla ilk beraberlik gibi olmadı ve tekrar bitmişti.Bir kez biten bir ilişki sonrasında yine başlansada pek sağlam olamayabiliyor...

belki de haklısın cnm, rabbim hayırlısını nasip etsin. aramamk için yemin ettim ama zor tutyorum kendimi:( ne yapmalıyım?

1seneyi geçen bir ilişkim var 5ay civarı ayrıldık ama ayrılık dönemimizde sürekli konuştuk kavga ede ede

1seneyi geçen bir ilişkim var 5ay civarı ayrıldık ama ayrılık dönemimizde sürekli konuştuk kavga ede ede

bizde tam olarak hep kavga ede ede konusuyoduk on gün öncesine kadar ama karar aldım daha aramamaya, ondan da ses cıkmadı:(

bizde tam olarak hep kavga ede ede konusuyoduk on gün öncesine kadar ama karar aldım daha aramamaya, ondan da ses cıkmadı:(

sen özür dileyip yeterince pişman olduğunu hissettirdin mi? kavga ederken onu sevdiğinide belirtmişsindir? :) eğer pişman olduğunu yeterince gösterdiysen elinden geleni yaptıysan kendi haline bırak gerçekten seviyorsa ve çok bağlanmışsa kopamaz sen aramayınca kaybetmekten korkar çok zaman geçmeden arar ama yeterince bağlanmamışsa ve çok kızgınsa kopması daha kolay olur :(

sen özür dileyip yeterince pişman olduğunu hissettirdin mi? kavga ederken onu sevdiğinide belirtmişsindir? :) eğer pişman olduğunu yeterince gösterdiysen elinden geleni yaptıysan kendi haline bırak gerçekten seviyorsa ve çok bağlanmışsa kopamaz sen aramayınca kaybetmekten korkar çok zaman geçmeden arar ama yeterince bağlanmamışsa ve çok kızgınsa kopması daha kolay olur :(

cnm belli ettim ama hala öfke kusuyo, istemiyom artık bitti bu iş dedi,sonra faceden engelledim msj attı telime hemen sen anca beni engellersin işte diye. daha da yemın ettım aramamaya, nerdeyse hergün beni görmek için çalıştıgım yerın önüne geliyo ,bakıyo gıdıyo umursamıomuş gıbı yapıyo ,ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum inanki:(

Back
X