- Konu Sahibi karakedi84
-
erkek bebek için kk.da yazılan topikler var ama belki faydalı olabilir senin için,bir çok kişi deneyip erkek çocuk sahibi oldu,deneyip olmayanlarda vardır elbette ama bi göz atmıştım baya bişey vardı,ben uygulamadım hiç birini çok karışık ve yorucu geldi bana.
kızlar bende dogus tup bebek merkezıne maıl attım olumlu cevap verdıler cnm floracım benım ucuncuye hamıleyım ınankı evdekı huzurum kalmadı ya
esımde ınanılmaz takıntı var bu yuzden dorduncuyu dusunuorum bendede heves var nappalım artık ınsallah denıcez bu arada sormak ıstedıgım kac parayamal oluyor acaba??
ahh karakedım senı oyle ıyı anlıyorumkı..bunu hep bende duşundum .eşim onay verseydı hıcduşunmeden yaptıracaktım.ama ıstemem dedı..ama bı yandanda erkek olsun ısterler ne yapacagımızı şaşırdık..canım eşın ne dıyo eger oda oanay verıyosa bence yaptır..tup bebek yapanların cogu bebeklerın cınsıyetını bılıyo derler oyle duyardık..helekı yaşı gecmışse nede olsa bı daha doguramaz dıyıp bı kız bı oglan yaparlarmış.onlar yapıyo suc olmuyo elbek..kımse bızı anlayamaz yaşamayan anlayamazçevet erkek belırlıyo cınsıyetı ama onu anlamayan bı kocada nasıp edıyosa sana uzmemesı zaten kaçınılmaz..ben korkumdan yapamıyorum 33.hılal.eşim istemem bı kız daha deyıp kestırıp atıyo.ne kadar kalbım acıyo..erkek olacagını bılse dakka durmayacak ama gene kız olur korkusuyla yanaşmıyo..ne yapayım o ıstemedıkce artık bende vazgeçtım.bu stes benı yordu ıyıce.allahımm gonlume gore versın canım.rabbım kederıne yazdıysa elbet vaktı zamanını beklıyo.inşallh yaşarsın o guzel mutlulugu.ben daha oncede bahsetmıştım.3 kızdan sonra komşumun oglu oldu.şimdi oyle gaza geldıkı 2 tane daha yapacagım dıyor oda senın gıbı genceceık..rabbım yardımcın olsun opuyorum çok.
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
helenx : normalmı oldu tup bebekmı yaptırdı? komsunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?