- Konu Sahibi karakedi84
-
Cnm özelden nasıl mesaj yazılıyor bulamadım arkadaşının bildiği bir yöntem var demişsin o yöntemi yazarmısın bana lütfenKiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Banada atabilirmisiniz o yöntemiKiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Bahsettiğiniz durum cinsiyet seçimi oluyor ve Türkiye'de yasak uygulaması. Kıbrıs'a gidip yaptırabilirsinizhadı bayanlar yargılamadan evvel dusunun bızım yasadıklarımızıda ben ne buyuk konustuysam basıma geldı evet 2 kızım var mevla bagıslasın 3.ıcın yapmadıgım kalmadı ama nasıp yıne olmadı bu baskılardan sıkıldım bu hevesle bende dorduncuyu yaparsam tup yada asılama yaptırmayı dusunuyorum yapan arkadaslar lutfen deneyımlerınızı ve dusuncelerınızı yazarmısınız????sımdıden yargılayıcı yazı yazanlara cevap vermıcem su hamıle halımle yormayın benı tevekkul edıyoruz zaten sadece ıstegımızı soyluyor ve bunun ıcınde tıbbı kullanmak ıstıyoruz bebegı olmayan arkadaslarımda alınmasın lutfen acın yanında pasta begenmememk gıbı olmasın ama ınsanın huzuru ozellıklede evlılıktekı huzuru cok onemlıdır yasayan bılır ancak sadece solemek ıstedım opuyorum hepınızı Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?