- Konu Sahibi karakedi84
-
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
bende son 1 yılımı erkek bebek fikriyle geçirdim eşimin ilk eşinden oğlu varya sanki bende erkek doğurmak mecburiyetindeymişim gibi hissettim ben istedikçe mevlam nasip etmedi.... araştır taraştır derken buraya süper anneler topiğine takıldım bu son bir yılda eşim bebek fikrinden vazgeçti tekrar yıkıldım ama sanki ortada sperm varmış gibi ben takviye aldım diyet yaptım çin ingiliz rus takvimi bioritm ustası oldum kıbrısla görüşmeler yaptım bu kadar param yok deyince ,hastahanenin yönlendirdiği bir doktorla görüştüm param yok dedim bana normal yollarla hamile kal cinsiyet tespiti için gel bebek 12 haftalık olsa bile erkek değilse kürtaj yaparız dedi 2 -3 bin lira bedeli var dedi...sonra tevekküle geldim bu canilere o zevki tattırmayacam dedim ben bu kadar nasıl alçalmışım diye kendimi sorguladım isyan ettim ertesi akşam binlerce tövbe...şimdi daha iyi psikolojim saplantı halindeki erkek isteğim çok şükür geçti...bu da Allah'tan diyorum 2 kız annesi olmak varmış nasipte olurda eşim fikrini değiştirirse kendimce bir şeyler deneyecem yumurtlama günü ve duş gibi ama fazlasını yapamam bence kadere razı olmak gerek bir yerde annem 4 kız doğurdu erkek olsun diye olmadı ben 4. görmek istemem bir de o çocukların istikbali var ...biz çok zor şartlarda büyüdük ,okuduk bizim giibi orta hallilere 2 bile yeter ama son bir şans daha istiyorum Allahtan...hayat ne garib ya arkadaslar benimde eşimin tarafı hep erkek kayınvalidem 3 tane erkek doğurmus ve onun kayınvalidesi dört erkek dogurmus ve benimde iki doğum yaptım ikide erkek ama mevlam herkezin evladnı bagıslasın ama ikinci bebegime kızım olsun coook istedim mevlam vermeyince olmuyor bence öle tüp bebek falan kalkısmayın böle seylere derim şirke girer bilesiniz
hadı bayanlar yargılamadan evvel dusunun bızım yasadıklarımızıda ben ne buyuk konustuysam basıma geldı evet 2 kızım var mevla bagıslasın 3.ıcın yapmadıgım kalmadı ama nasıp yıne olmadı bu baskılardan sıkıldım bu hevesle bende dorduncuyu yaparsam tup yada asılama yaptırmayı dusunuyorum yapan arkadaslar lutfen deneyımlerınızı ve dusuncelerınızı yazarmısınız????sımdıden yargılayıcı yazı yazanlara cevap vermıcem su hamıle halımle yormayın benı tevekkul edıyoruz zaten sadece ıstegımızı soyluyor ve bunun ıcınde tıbbı kullanmak ıstıyoruz bebegı olmayan arkadaslarımda alınmasın lutfen acın yanında pasta begenmememk gıbı olmasın ama ınsanın huzuru ozellıklede evlılıktekı huzuru cok onemlıdır yasayan bılır ancak sadece solemek ıstedım opuyorum hepınızı Allaha emanet
bende son 1 yılımı erkek bebek fikriyle geçirdim eşimin ilk eşinden oğlu varya sanki bende erkek doğurmak mecburiyetindeymişim gibi hissettim ben istedikçe mevlam nasip etmedi.... araştır taraştır derken buraya süper anneler topiğine takıldım bu son bir yılda eşim bebek fikrinden vazgeçti tekrar yıkıldım ama sanki ortada sperm varmış gibi ben takviye aldım diyet yaptım çin ingiliz rus takvimi bioritm ustası oldum kıbrısla görüşmeler yaptım bu kadar param yok deyince ,hastahanenin yönlendirdiği bir doktorla görüştüm param yok dedim bana normal yollarla hamile kal cinsiyet tespiti için gel bebek 12 haftalık olsa bile erkek değilse kürtaj yaparız dedi 2 -3 bin lira bedeli var dedi...sonra tevekküle geldim bu canilere o zevki tattırmayacam dedim ben bu kadar nasıl alçalmışım diye kendimi sorguladım isyan ettim ertesi akşam binlerce tövbe...şimdi daha iyi psikolojim saplantı halindeki erkek isteğim çok şükür geçti...bu da Allah'tan diyorum 2 kız annesi olmak varmış nasipte olurda eşim fikrini değiştirirse kendimce bir şeyler deneyecem yumurtlama günü ve duş gibi ama fazlasını yapamam bence kadere razı olmak gerek bir yerde annem 4 kız doğurdu erkek olsun diye olmadı ben 4. görmek istemem bir de o çocukların istikbali var ...biz çok zor şartlarda büyüdük ,okuduk bizim giibi orta hallilere 2 bile yeter ama son bir şans daha istiyorum Allahtan...[/
insan bu beşerda sasarda ama cok sanslısın kızların ne güzel onlarda cok sanslı iki kıs kardeş her zaman arkadas olacaklar büyüdüklerinde ve annelerine yardımcı inan bana arkadasım kız evlat kadar anneye düşkün evlat yok
ben oglumm olsun ıstıyorum evet ınsanların bana ezık bakmasına tahammul edemıyorum doya doya oglum pasam demek ıstıyorum hamılelıklerımın ıyı gecmesını sevınc gozyası dokmek ıstıyorum mavıs tulumları almak esımle oglu ıcın alısverıs yapmak ıstıyorum.gerızekalı kaynanamın bunun adını songul koycam deyıp benı cıleden cıkarmamasını oglum olursa suratına ısetmeyı istıyorum.kocamın hamıleyken sadece 4ay degıl cınsıyetını ogrendıkten sonrada bana destek olmasını kostek olmamasını ıstıyorum..dısarı cıktıgımda mılletın cocuguna bakmak ıstemıyorum.erkek bebek gorsem cocuga bısı olsa nazar degdırdı derler dıye sevemıyorum.kocamın mutlu olmasını o mutlu olursa bızlerınde mutlu olacagını bılıyorum..her defasında esımın b ıle laf sokmasından nefret edıyorum.herkesın ustume gelmesınden bıktım.kımseye derdımı anlatamamaktan sıkıldım.uyuyamamaktan yoruldum.ben 3.hamılelıgımı cok ısteyerek yaptım fedakarlık yaptım esım ıcın ama o benı yalnız bıraktı kız oldugunu ogrenınce yıkıldı gucsuzlestı ben gucluymusum gozunde ama dıılıımm hergece kalkıp aglıyorum Allaha yalvarıyorum ben guclu dıılımkı bu kadar dıyorum benı sınama dıyorum yaradana kırılıyorum hıc hakkım yokken kucucuk bedenımle ona bıle kırılıyorum..ne yazdıgımı ınanınkı bılmıyorum esımın dedıklerı cocugunu ıstememesı ve ımaları benı yoruyo sıkıo bunaltıyo guclu olıım dıyorum kızlarımı ezdırmıımm ezdırmemde ama aslında cok gucsuzum bayanlar hemde cok artık esım bıraz ıyı olsun dıye ıkı sene sonrayaparız tekrar dıyorum genede yuzu gulmuyor sıkıldım artık kacmak ıstıyorum herseyden kendımdende bu yuzden ıstıyorum tup bebegı neyse selamlar herkesee
ben oglumm olsun ıstıyorum evet ınsanların bana ezık bakmasına tahammul edemıyorum doya doya oglum pasam demek ıstıyorum hamılelıklerımın ıyı gecmesını sevınc gozyası dokmek ıstıyorum mavıs tulumları almak esımle oglu ıcın alısverıs yapmak ıstıyorum.gerızekalı kaynanamın bunun adını songul koycam deyıp benı cıleden cıkarmamasını oglum olursa suratına ısetmeyı istıyorum.kocamın hamıleyken sadece 4ay degıl cınsıyetını ogrendıkten sonrada bana destek olmasını kostek olmamasını ıstıyorum..dısarı cıktıgımda mılletın cocuguna bakmak ıstemıyorum.erkek bebek gorsem cocuga bısı olsa nazar degdırdı derler dıye sevemıyorum.kocamın mutlu olmasını o mutlu olursa bızlerınde mutlu olacagını bılıyorum..her defasında esımın b ıle laf sokmasından nefret edıyorum.herkesın ustume gelmesınden bıktım.kımseye derdımı anlatamamaktan sıkıldım.uyuyamamaktan yoruldum.ben 3.hamılelıgımı cok ısteyerek yaptım fedakarlık yaptım esım ıcın ama o benı yalnız bıraktı kız oldugunu ogrenınce yıkıldı gucsuzlestı ben gucluymusum gozunde ama dıılıımm hergece kalkıp aglıyorum Allaha yalvarıyorum ben guclu dıılımkı bu kadar dıyorum benı sınama dıyorum yaradana kırılıyorum hıc hakkım yokken kucucuk bedenımle ona bıle kırılıyorum..ne yazdıgımı ınanınkı bılmıyorum esımın dedıklerı cocugunu ıstememesı ve ımaları benı yoruyo sıkıo bunaltıyo guclu olıım dıyorum kızlarımı ezdırmıımm ezdırmemde ama aslında cok gucsuzum bayanlar hemde cok artık esım bıraz ıyı olsun dıye ıkı sene sonrayaparız tekrar dıyorum genede yuzu gulmuyor sıkıldım artık kacmak ıstıyorum herseyden kendımdende bu yuzden ıstıyorum tup bebegı neyse selamlar herkesee
hayat ne garib ya arkadaslar benimde eşimin tarafı hep erkek kayınvalidem 3 tane erkek doğurmus ve onun kayınvalidesi dört erkek dogurmus ve benimde iki doğum yaptım ikide erkek ama mevlam herkezin evladnı bagıslasın ama ikinci bebegime kızım olsun coook istedim mevlam vermeyince olmuyor bence öle tüp bebek falan kalkısmayın böle seylere derim şirke girer bilesiniz
hayat ınsanın karsısına neler neler cıkarıyor benkı babamın son kızı evın gulu bı dedıgı ıkı olmayan babamın degımıyle puskullu belasıydım babam benı cok sevse hastalanır Allahın gucune gıdıo kızım onun yarattıgını cok sevmem hasta oluosun hemen derdı bana kıyamaz bır kere bıle bagırmazdı saygı duyardı ama sımdı oyle bı aıleye dustumkı ne saygı var ne bısı evet hala aklıma geldıkce sınır oluyorum kaynanamın songul koycam lafına benı sen nasıl bu hale sokarsın ya kım oluyosun oglunada sanada dıyıokı kız oldugunu duyunca ytuh tuhh neyse oglumun canı sagolsun yok ya oglunun canı sagolsun ama ben neyım hayvanmıyım zaten sımdı ıkı katı hassasım gerzek beyınlı karı yaa
neyse bı arkadasım sagolsun yazmıs ıkıncı kızına hamıleymıs mutluymus emın olkı canım arkadasım ben mkızlarımı hıc bırseye degısmem benımde kocam destek olsaydı bana deseydıkı olsun canımız cocuklarımız sagolsun kıme ne nbızım cocuklarımız deseydı ıste o zaman hıc taakmaazz mılletınde lafına agzına tıkardım ama sımdı kanadımı kırdı bana destek olmuyokı sahıp cıkması lazım dıyorumkı besık fıyatlarına baktım bana deme moralımı bozma dıyo kıme dıımm bakkalamıı beledıyeyemı sahıp cık bana ya destek ol uzme artyık benı dıyorum ben daha cok uzuluyorum dıyo nıye hayat sadece erkek bebektenmı ıbqaret dıyorum benım ıcın oyle dıyo adam sımdısını dııll yırmı yıl sonrasını dusunup uzuluo ya ben nappıımm sımdıyı dusunuyorum 27 yasında 3 cocuk annesı bırı olarak ınanınkı lısedekı arkadaslarımla gorusmuyorum cunku psıkolojım bozuluyo sınır oluyorum mıllet daha yenı evlenıo saygılı kocaları var falan fılan en onemlısı ıse cahıllerle dıılleer amannn her seferınde nerden nereye gelıyorum kusura bakmayın valla aklım okadar dolukı kıme sayyıım kıme kufredıım bılmııorum tek bıldıgım her hesabın bır hesabı vardır
kımse kınamasın ben kımı kınadıysam basıma geldı egerkı cıkılmazda olmasam sayfada acmaz kımseye derdımı demezdım bılgısı olanlar tekrar yazabılırmı arkadaslar
helenx sende bendensın bacımm
benı anlayanlar bılırlerr neler cedktıgımı
arkadaşım bende senle neredeyse aynı durumdayım.laf sokmalar malesef bitmiyor bitmeyecek yapacak bişi yok.ben 24 haftalık hamileyim.önceki yazımı okuduysan bilirsin herşeyi denedim ben ne denemediğim dua kaldı ne diyet ne yumurta takibi......... eşime keçiboynuzu kürü bile yapıp zorla içirdim yalvararak.gecelerce ağlayarak dualar ettim sağlıklı hayırlı bir erkek evlat için.ben doğduğumda tüm aile üzülmüş kız oldum diye ve bunu hep hissettim.babam bize çok düşkün çok sever ama bir kez adamın biri kaç çocuğun var kızmı erkekmi diye sordu o da bu küçük kız oğlumda var dedi yani utandı.o gün daha anlamıştım kız doğduğum için hayatta hep eksik yaşayacağımı.işte o yüzden erkek çocuk istedim o yaşamasın zorlukları.hiçç kimse inkar edemez malesef çok üzülerek söylüyorum erkekler daha özgürce yaşıyor ezilen hep kadın kızlarımı ezdirmicem Allah ömür verirse her daim arkalarındayım.ve inanın bu bebeğim erkek olsaydı kızımı her zaman 1 adım önde tutardım.kız evlat nazik,kırılgan,çiçek gibi yetiştirilmesi en zor varlık bence.neyse bak bende nerden nereye geldim.hee bu arada küre tv diye bişi var nette.orada kader çizgisi dizi serileri var ben bugün 13. bölüm ü izledim çok ağladım sonunda.bir babanın erkekle kız evladı arasında yaptığı ayrımı ve Allahın ona kız evlat vererek ne kadar hayırlı olduğunu anlatıyor bulamazsan link veririm.tavsiye ederim aynı şeyleri yaşıyoruz.demişsin ya yaradana kırılıyorum aynı şeyleri bende hissediyorum.bu tür şeyleri izleyince rahatlıyorum iyi geliyor.son olarak erkek çocuk için artık şansa bırakmayacağım.bu bebeğim aşılama idi yine olmadı.o yüzden nasipse bundan sonra tüp bebekle ikiz erkek bebek istiyorum.kimse yargılamasın çıkış yolum yok.Rabbim nasib ederse dünyaya gelirler ama deneyeceğim:13:[/
arkadasım tesekkurederım benı anladıgın ıcın ben cok seyler cekıyorum ya anlatmakla olmuyokı davulun sesı kulaga hosgelır herkes bı akıl verır soyle yap boyle yap dıye ama olmuyo ne oyle yapabılıosun nede boyle bende gıdıp kıbrısmı neyse artık ıkız erkek ıstedıgımı soylıcem napıım benım bu aılede saltanata kavusmam ıcın bu sart sadece ben dııl ben ve kızlarım ıcın kaynanam ıkıncı kızımda ben dogum yaptıktan saatlersonra geldı eve ıse aarada geldı okadar kısı gelıodukı hayırlıolsuna kaynanan nerde dıolardı hasta dıodum halbukı o gezmede pazarda gundeorda burda cocugu banyo yaptırmak ıcın komsuları cagırırdım bır gun osun yardımını gormedım oda bı sokak otemde he.kendı oldumu cagırır vara yoğa ama ıste kız dıye gelmıodu Allahhıdayet versın ne dıımm..kucuk kaynımla ıkısı dalga geerdı ıkıncı kızımda adı sonay olsun songul olsun bılmem ne dıye ama o dalgagecen kaynımda buldu belasını fazlaca dahada bulacak emınımm..ben kımse ıcın kotu dusunmedım ıyı dusundum ama maalesef bu dunya kotulerın dunyası ne dıımm...kocamsa her Allahın gunu ıyıce ımanı zayıflıyor bense ona guc vermeye calısıyorum her dakıka laf sokuyor bısı dıyıorum erkek olsaydı hakederdın dıyor bende dun en sonunda patladım sen erkek olsaydında bana erkek evlat verseydın dedım sınırımı bozdu artık amann analatsam uzun surer napalım nasıp deyıp beklıcezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?