kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

Çok merak ettim ben de bu yöntemi.Ben de yeni üyeyim, lütfen bana da özelden yazabilir misin ?

bende çok merak ettim bana da yazsana özelden

Arkadaslar, bahsettigim şey okunması gereken bir dua.. İnanırsanız yapın,yapanlar faydasını gördüler . Ama daha bilimsel yöntem isteyen başka kızlar forum acmış vajen ph olcerek hamile kalmak diye..
Bu arada isteyenlere özelden gönderdim bu arada

bu özel duayı bende istiyorum.enimde hakkım yok sen gönderirsen sevinirim.bebegini saglıkla kucagına alırsın inş.

hayat ne garib ya arkadaslar benimde eşimin tarafı hep erkek kayınvalidem 3 tane erkek doğurmus ve onun kayınvalidesi dört erkek dogurmus ve benimde iki doğum yaptım ikide erkek ama mevlam herkezin evladnı bagıslasın ama ikinci bebegime kızım olsun coook istedim mevlam vermeyince olmuyor bence öle tüp bebek falan kalkısmayın böle seylere derim şirke girer bilesiniz

bende son 1 yılımı erkek bebek fikriyle geçirdim eşimin ilk eşinden oğlu varya sanki bende erkek doğurmak mecburiyetindeymişim gibi hissettim ben istedikçe mevlam nasip etmedi.... araştır taraştır derken buraya süper anneler topiğine takıldım bu son bir yılda eşim bebek fikrinden vazgeçti tekrar yıkıldım ama sanki ortada sperm varmış gibi ben takviye aldım diyet yaptım çin ingiliz rus takvimi bioritm ustası oldum kıbrısla görüşmeler yaptım bu kadar param yok deyince ,hastahanenin yönlendirdiği bir doktorla görüştüm param yok dedim bana normal yollarla hamile kal cinsiyet tespiti için gel bebek 12 haftalık olsa bile erkek değilse kürtaj yaparız dedi 2 -3 bin lira bedeli var dedi...sonra tevekküle geldim bu canilere o zevki tattırmayacam dedim ben bu kadar nasıl alçalmışım diye kendimi sorguladım isyan ettim ertesi akşam binlerce tövbe...şimdi daha iyi psikolojim saplantı halindeki erkek isteğim çok şükür geçti...bu da Allah'tan diyorum 2 kız annesi olmak varmış nasipte olurda eşim fikrini değiştirirse kendimce bir şeyler deneyecem yumurtlama günü ve duş gibi ama fazlasını yapamam bence kadere razı olmak gerek bir yerde annem 4 kız doğurdu erkek olsun diye olmadı ben 4. görmek istemem bir de o çocukların istikbali var ...biz çok zor şartlarda büyüdük ,okuduk bizim giibi orta hallilere 2 bile yeter ama son bir şans daha istiyorum Allahtan...

Kız çocuklarını çok severim.Bana sorduklarında hep tabiki kız bebek cevabını verirdim insanlara.İstediğim ay ilk denemem de hamile kaldım.Cinsiyetini öğrendim,erkekmiş.Aaaa kız değilmiş dedim,ama sevdim karnımdaki bebeğimi.Hatta deli gibi sevmişim onu.Doğumuna bir kaç gün kala bebeğimi sebebi bulunamayan bir nedenden dolayı karnımda kaybettim.Ölü doğum yaptım.Ellerim,kollarım bom boş kaldı.Sezeryan oldum,lohusayım fakat bebeğim yok.Neler hissettiğimi inanın yaşamayan anlayamaz.Belki bir erkek bebeğim olursa o geri gelmiş gibi hissetmek istiyorum.Fakat bunun mümkün olmadığını biliyorum.Onu çok özlüyoruum ve onu çok seviyorum.Her şeyden ötesi sağlıklı bir bebek elbette,kızı erkeği farketmez.Ama deli gibi bir oğlum olmasını bu nedenle istiyorum.İşte benim erkek bebek istememin nedeni de bu...

merhaba arkadaşım seni en ama en çok derinden anlayacak kişi benim.biz 3 kız kardeşiz ablamın 3 diğer ablamın 1 benimde 2. kızım yolda.düşünebiliyormusun ailemizde hiiiç erkek yok tamam Rabbim tabiki sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin ama insani duygularla istiyoruz işte:) bizim yapmadığımız uygulamadığımız yöntem kalmadı aklına gelebilecek herşey hatta onca para döküp sırf erkek olsun diye aşılama bile yaptırdım.neredeyse kesin diyorduk hatta rus,çin alman her takvime göre de erkek çıkıyor ama kız.15. haftada öğrendim kız olduğunu ve dünya başıma yıkıldı.çok mutlu başlayan hamileliğim zehir oldu.kimse bişey demiyor ama ben çok takıntı yaptım.bu kadar üzüleceğimi bilseydim direk gider tüp bebek yaptırırdım.ne olur yargılamayın yaşamayan bilemez.biz bütün kardeşlerimiz erkek umuduyla yapılan çocuklarız ve çocuklarımızda bile erkek çıkmadı.eğer son şansım diyorsanız gidin tüp bebk yaptırın hiçbirşeyin garantisi yok Allah nasib etmezse erkek evlat tüp bebekte dünyaya gelmez.bence günah değil asıl bebeklerini aldıranlara en büyük günah.sonra o insanlar günah diyor bu iş için.herkezin düşüncesi farklı imkanın varsa git yaptır arkadaşım.tedbir bizden nasibi Allahtan.

ben oglumm olsun ıstıyorum evet ınsanların bana ezık bakmasına tahammul edemıyorum doya doya oglum pasam demek ıstıyorum hamılelıklerımın ıyı gecmesını sevınc gozyası dokmek ıstıyorum mavıs tulumları almak esımle oglu ıcın alısverıs yapmak ıstıyorum.gerızekalı kaynanamın bunun adını songul koycam deyıp benı cıleden cıkarmamasını oglum olursa suratına ısetmeyı istıyorum.kocamın hamıleyken sadece 4ay degıl cınsıyetını ogrendıkten sonrada bana destek olmasını kostek olmamasını ıstıyorum..dısarı cıktıgımda mılletın cocuguna bakmak ıstemıyorum.erkek bebek gorsem cocuga bısı olsa nazar degdırdı derler dıye sevemıyorum.kocamın mutlu olmasını o mutlu olursa bızlerınde mutlu olacagını bılıyorum..her defasında esımın b ıle laf sokmasından nefret edıyorum.herkesın ustume gelmesınden bıktım.kımseye derdımı anlatamamaktan sıkıldım.uyuyamamaktan yoruldum.ben 3.hamılelıgımı cok ısteyerek yaptım fedakarlık yaptım esım ıcın ama o benı yalnız bıraktı kız oldugunu ogrenınce yıkıldı gucsuzlestı ben gucluymusum gozunde ama dıılıımm hergece kalkıp aglıyorum Allaha yalvarıyorum ben guclu dıılımkı bu kadar dıyorum benı sınama dıyorum yaradana kırılıyorum hıc hakkım yokken kucucuk bedenımle ona bıle kırılıyorum..ne yazdıgımı ınanınkı bılmıyorum esımın dedıklerı cocugunu ıstememesı ve ımaları benı yoruyo sıkıo bunaltıyo guclu olıım dıyorum kızlarımı ezdırmıımm ezdırmemde ama aslında cok gucsuzum bayanlar hemde cok artık esım bıraz ıyı olsun dıye ıkı sene sonrayaparız tekrar dıyorum genede yuzu gulmuyor sıkıldım artık kacmak ıstıyorum herseyden kendımdende bu yuzden ıstıyorum tup bebegı neyse selamlar herkesee

ne kadar üzmüşsün kendini canım yaa,allah istediğin erkek evladı nasip etsin diye başlayayım önce.

insan kızı varsa oğlu olsun ister,oğlu varsa kız ister bunlar çok normal duygular isteklerdir.helede senin gibi 3.süde kız olacak biri için erkek evlat ne kadar tatlı geliyodur az çok tahmin ediyorum.elde edilemeyen şeyde hep daha kıymetli olur.
ama bunu kendi psikolojini bozacak seviyelere çıkarırsan hayat senin için daha çekilmez hale gelir.
öncelikle başkaları için yaşamayı bırakıp birazda kendimiz için yaşamalıyız.çevrendekiler seni bu kadar bunaltmasa eminim sende kendini bu kadar kötü hissetmezdin tekrar kız olduğu için.senin eşini düşündüğün kadar onun seni düşünmediği aşikar,neden hala onun istediği olsun diye bu kadar yıpratıyosun kendini.yada muhtemelen çokta fazla ömrü kalmamış kayınvalidenin söyledikleri yüzünden yeniden çocuk yapmak ne kadar mantıklı.çocuk doğurmak,onlara küçükken bakmak çokta zor değil ama her birini donanımlı eğitimli iyi birer insan olarak yetiştirmek o kadar zorki,günümüz şartlarıda malum zaten.bunların yanında yine kız oldu diye haydee 4. yapalım olmazsa 5. yaparız gibi düşünceler çok garip geliyor bana o yüzden.sakın yanlış anlama seni anlıyorum ama bu yüzden hayatı kendine zehir etmeni anlayamıyorum.

haa bu arada bu kadar yazdım,benimde oğlum yok hee ikinci kızıma hamileyim :) ve bu son.bir kızım var birde oğlum olsun istermiydim isterdim kesinlikle,ama kızım olacak olduğu içinde o kadar mutluyumki üç abiyle büyümüş ve bunun eksikliğini hissetmiş tek kız olarak onların birbirlerine tüm hayatlarınca destek olacaklarını biliyorum.eşimde mutlu bende mutluyum,ama o köstek olsaydıda çokta umrumda olmazdı.

baştaki sözümü tekrarlayarak bitireyim,allah gönlüne göre versin ve tekrar çocuk yapacaksanızda umarım erkek evladına kavuşursun.

allahım guc kuvver versın..rabbım sevdıgı kullarını sınarmış karakedı bız onlardanız işte...senın yaşadıkların bana hıç yabancı degıl..alalhım mukafatını versın..sen hala ne kadar fedakarsın..dogunca evınıızn neşesı nuru olsun..benım kocam dogdu ,tam 4 ay olana kadar almadı kucagına.uff neyse yazmayacagım..ne olur tek ıstedıgım rahatlamaya calış ve herkesın hakkından gell..kımseye laf sokturma..

Cnm dilrmese Rabbim onuda vermez o nedenle sirke girmek bolumune katilmiyorum
Rabbim gonlunuze gore versin. Kizlar insAllah duacinizim

Arkadasım Allah senin kocana öncelikle akıl, fikir İhsan eylesin ve yaradandan gelen herseyin rıza ile kabul edilmesi gerektiğini öğretsin.
Herkes kendide olmayanı isteyebilr ama evlat? Ne kadar ayıp yahu... Biz 5 kız kardesiz ve babamin ağzından bir gün laf çıkmadı .. Ve torunlarının kız olanlarını el üstünde tutuyor..
Cunku annem
Vefat ettikten sonra kızları babama
Sahip
Çıktı evlendi yine kızları tanınsaydı...
Allah muhtaç etmesin ama kocan senin küçük kızına
Muhtaç olursa anlar heralde evlat ne demekmiş...

Sen isteyebilirsin erkek evlat ama kız oldu diye kocanın sana böyle davranmasına izin verme.. Biliyorsun evladın hayırlısı kız olandir...
Ben inanamıyorum böyle adamlar.. Gidip ogreniversin bir zahmet kendi spermleriyle alakalı birsey bu seninle ilgili degil...
Kusursa en büyük kusur kocanda ..
Sen tevekkül et kimseyede kulak asma.. Zaten su aileleri neden karıştırırsınız bilmem benim doğuracağım cocuk hakkında kimse yorum yapamaz...
4 senede 3. Kez dogurucam biri kalkıp tüplerini baglatirsin heralde dedi diye sanamı sormalıydık diyimce br daha ağzını açamadı..
Herkesin kendi Hayri.. Erkek olunca Allah korusun brsey olursa kim bakicak o cocuğa yine sen!! Zorluğu sen cek millet sipariş versin!
Allah yardımcın olsun arkadasım vallahi kalpten diyorum..

Ne yazdığımı bilemedim bu saatte sinirlendim çok kaynana denilen kadına ve kocana

hayat ınsanın karsısına neler neler cıkarıyor benkı babamın son kızı evın gulu bı dedıgı ıkı olmayan babamın degımıyle puskullu belasıydım babam benı cok sevse hastalanır Allahın gucune gıdıo kızım onun yarattıgını cok sevmem hasta oluosun hemen derdı bana kıyamaz bır kere bıle bagırmazdı saygı duyardı ama sımdı oyle bı aıleye dustumkı ne saygı var ne bısı evet hala aklıma geldıkce sınır oluyorum kaynanamın songul koycam lafına benı sen nasıl bu hale sokarsın ya kım oluyosun oglunada sanada dıyıokı kız oldugunu duyunca ytuh tuhh neyse oglumun canı sagolsun yok ya oglunun canı sagolsun ama ben neyım hayvanmıyım zaten sımdı ıkı katı hassasım gerzek beyınlı karı yaa
neyse bı arkadasım sagolsun yazmıs ıkıncı kızına hamıleymıs mutluymus emın olkı canım arkadasım ben mkızlarımı hıc bırseye degısmem benımde kocam destek olsaydı bana deseydıkı olsun canımız cocuklarımız sagolsun kıme ne nbızım cocuklarımız deseydı ıste o zaman hıc taakmaazz mılletınde lafına agzına tıkardım ama sımdı kanadımı kırdı bana destek olmuyokı sahıp cıkması lazım dıyorumkı besık fıyatlarına baktım bana deme moralımı bozma dıyo kıme dıımm bakkalamıı beledıyeyemı sahıp cık bana ya destek ol uzme artyık benı dıyorum ben daha cok uzuluyorum dıyo nıye hayat sadece erkek bebektenmı ıbqaret dıyorum benım ıcın oyle dıyo adam sımdısını dııll yırmı yıl sonrasını dusunup uzuluo ya ben nappıımm sımdıyı dusunuyorum 27 yasında 3 cocuk annesı bırı olarak ınanınkı lısedekı arkadaslarımla gorusmuyorum cunku psıkolojım bozuluyo sınır oluyorum mıllet daha yenı evlenıo saygılı kocaları var falan fılan en onemlısı ıse cahıllerle dıılleer amannn her seferınde nerden nereye gelıyorum kusura bakmayın valla aklım okadar dolukı kıme sayyıım kıme kufredıım bılmııorum tek bıldıgım her hesabın bır hesabı vardır
kımse kınamasın ben kımı kınadıysam basıma geldı egerkı cıkılmazda olmasam sayfada acmaz kımseye derdımı demezdım bılgısı olanlar tekrar yazabılırmı arkadaslar

helenx sende bendensın bacımm
benı anlayanlar bılırlerr neler cedktıgımı

arkadaşım bende senle neredeyse aynı durumdayım.laf sokmalar malesef bitmiyor bitmeyecek yapacak bişi yok.ben 24 haftalık hamileyim.önceki yazımı okuduysan bilirsin herşeyi denedim ben ne denemediğim dua kaldı ne diyet ne yumurta takibi......... eşime keçiboynuzu kürü bile yapıp zorla içirdim yalvararak.gecelerce ağlayarak dualar ettim sağlıklı hayırlı bir erkek evlat için.ben doğduğumda tüm aile üzülmüş kız oldum diye ve bunu hep hissettim.babam bize çok düşkün çok sever ama bir kez adamın biri kaç çocuğun var kızmı erkekmi diye sordu o da bu küçük kız oğlumda var dedi yani utandı.o gün daha anlamıştım kız doğduğum için hayatta hep eksik yaşayacağımı.işte o yüzden erkek çocuk istedim o yaşamasın zorlukları.hiçç kimse inkar edemez malesef çok üzülerek söylüyorum erkekler daha özgürce yaşıyor ezilen hep kadın kızlarımı ezdirmicem Allah ömür verirse her daim arkalarındayım.ve inanın bu bebeğim erkek olsaydı kızımı her zaman 1 adım önde tutardım.kız evlat nazik,kırılgan,çiçek gibi yetiştirilmesi en zor varlık bence.neyse bak bende nerden nereye geldim.hee bu arada küre tv diye bişi var nette.orada kader çizgisi dizi serileri var ben bugün 13. bölüm ü izledim çok ağladım sonunda.bir babanın erkekle kız evladı arasında yaptığı ayrımı ve Allahın ona kız evlat vererek ne kadar hayırlı olduğunu anlatıyor bulamazsan link veririm.tavsiye ederim aynı şeyleri yaşıyoruz.demişsin ya yaradana kırılıyorum aynı şeyleri bende hissediyorum.bu tür şeyleri izleyince rahatlıyorum iyi geliyor.son olarak erkek çocuk için artık şansa bırakmayacağım.bu bebeğim aşılama idi yine olmadı.o yüzden nasipse bundan sonra tüp bebekle ikiz erkek bebek istiyorum.kimse yargılamasın çıkış yolum yok.Rabbim nasib ederse dünyaya gelirler ama deneyeceğim:13:

bu arada leyla arkadasım benım bıldıgım genelde asılamayla kız oluyordu ama yanlısmıyım ama ıstanbulda bı merkezde sperm yıkama ıslemı yapıolarmıs erkek spermı yukarı cıkıomus erkek ıstıosan onları asılama yapıolarmıs duydugum cogu kısınınkı etrafımda erkekoldu tabı bunuda bu hafta duydumm:Pnasıp ıste ne dıyelımm

arkadaşlar bende aynı cahil bir kaynanayla uğraştım evlendimizde 3 yıl çocuk yapmadık adımı kısıra çıkardılar.sonra hamile kaldım bunun kesin kızı olur falan gibi laflar.oğlun olsun sana 10 çeyrek takcam demeler falan nys.... kızlar ben suan 36 haftalık hamileyim ve erkek bekliyorum. bu kaynana yüzünden hamile kalmadan paso araştırma yaptım sonuç oğlan çocuğu :)) tüp bebeği boşverin yaptığım tarifi veriyorum. hamile kalmadan önce bol bol muz yiyin.çin takviminden erkek çocuk aylarınıza bakın. adet dönemiz biter bitmez 10 gün içinde sadece 2 kere ilişkiye girin çok ilişkiye girilmemesi gerekiyor.ilişki esnasında istekli olmayın başka seyler düşünün altta siz olun ve ilişki bitiminde ayaklarınızı hava kaldırın ve en az 1 saat yataktan kalkmayın.bunların hepsinin bilimsel açıklaması var. uzatmamak için yazmıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…