- Konu Sahibi karakedi84
-
arkadaşım bende senle neredeyse aynı durumdayım.laf sokmalar malesef bitmiyor bitmeyecek yapacak bişi yok.ben 24 haftalık hamileyim.önceki yazımı okuduysan bilirsin herşeyi denedim ben ne denemediğim dua kaldı ne diyet ne yumurta takibi......... eşime keçiboynuzu kürü bile yapıp zorla içirdim yalvararak.gecelerce ağlayarak dualar ettim sağlıklı hayırlı bir erkek evlat için.ben doğduğumda tüm aile üzülmüş kız oldum diye ve bunu hep hissettim.babam bize çok düşkün çok sever ama bir kez adamın biri kaç çocuğun var kızmı erkekmi diye sordu o da bu küçük kız oğlumda var dedi yani utandı.o gün daha anlamıştım kız doğduğum için hayatta hep eksik yaşayacağımı.işte o yüzden erkek çocuk istedim o yaşamasın zorlukları.hiçç kimse inkar edemez malesef çok üzülerek söylüyorum erkekler daha özgürce yaşıyor ezilen hep kadın kızlarımı ezdirmicem Allah ömür verirse her daim arkalarındayım.ve inanın bu bebeğim erkek olsaydı kızımı her zaman 1 adım önde tutardım.kız evlat nazik,kırılgan,çiçek gibi yetiştirilmesi en zor varlık bence.neyse bak bende nerden nereye geldim.hee bu arada küre tv diye bişi var nette.orada kader çizgisi dizi serileri var ben bugün 13. bölüm ü izledim çok ağladım sonunda.bir babanın erkekle kız evladı arasında yaptığı ayrımı ve Allahın ona kız evlat vererek ne kadar hayırlı olduğunu anlatıyor bulamazsan link veririm.tavsiye ederim aynı şeyleri yaşıyoruz.demişsin ya yaradana kırılıyorum aynı şeyleri bende hissediyorum.bu tür şeyleri izleyince rahatlıyorum iyi geliyor.son olarak erkek çocuk için artık şansa bırakmayacağım.bu bebeğim aşılama idi yine olmadı.o yüzden nasipse bundan sonra tüp bebekle ikiz erkek bebek istiyorum.kimse yargılamasın çıkış yolum yok.Rabbim nasib ederse dünyaya gelirler ama deneyeceğim:13:
sevgili arkadaşlar ben daha ne kadar yazayım lütfen erkek çocuk için birşeyler önermeyin. OLMUYOR.denedik ya gerçekten o yazdıklarınızı duaları namazları diyetleri herşeyi... tüm yöntemler bilimsel ama 100%100 değil.yüzde 99 da olsa ben artık ihtimale bırakmam.bizzat denedim biliyorum.bu arada benim şuan 24 haftalık bebeğim çin takvimi,rus takvimi,ay takvimi,kan yenileme hesabı ve tüm diğer belirtilere göre ERKEK bebek.ama 4 ayrı dr ki 4d ultrasonla kız dedi.o yüzden garanti olan tüp bebektir.Rabbim izin verirse
canim oyle demeleylacım sana katılıyorum bende yumurtlama gunu tek ılıskı muz yesıl cay bıkarbonat soda esım sert kahve falan fılan daha bır suru sey olmayınca olmuyor demekkı neymıs gıdıp tup yapmak gerekıomus aıle huzuru ıcınP
valla denemedıgım sey kalmadı aynen leyla gıbı hepsı tırtt cıktı yada eslerımızın x spermlerı yasıo y ler yasamıo demekkı erkek olaydı sımdıye bana erkek cocuk verırdı
merhaba kızlar hiç üzülmeyin ya Allahın takdiri inşallah rabbim gönlünüze göre verir.benim 3 tane kızım var 3. de kız olduğunu öğrenince bende üzüldüm ama doğduktan sonra aklıma bike gelmedi hatta rabbim sevgisini diğerlerinden çok verdi benim k.validem falan hepsi oğlumun canı sağolsun gibi şeyler söylediler ama kafama bile takmadım eşim bile şimdi ben 4. istiyorum hepside kocaman oldu çocuk istemiyo senin oğlun olmaz diyo rabbim bilir hiçde kendinizi yıpratmayın inşallah Allahım gönlünde olan herkese nasip etsin
leylacım sana katılıyorum bende yumurtlama gunu tek ılıskı muz yesıl cay bıkarbonat soda esım sert kahve falan fılan daha bır suru sey olmayınca olmuyor demekkı neymıs gıdıp tup yapmak gerekıomus aıle huzuru ıcınP
valla denemedıgım sey kalmadı aynen leyla gıbı hepsı tırtt cıktı yada eslerımızın x spermlerı yasıo y ler yasamıo demekkı erkek olaydı sımdıye bana erkek cocuk verırdı
Ben önümüzdeki ay adet tarihimde düşünüyorum tüp bebeği.Şu an için araştırma içerisindeyim.Yaşadıklarımı anlatırım buradan.Bakalım neler olacak.Endişeliyim doğrusunu söylemek gerekirse.Vicdanım bir şekilde rahat değil.Acaba günah mı? Acaba böyle bir şeye kalkışırsam Allah ilerde beni cezalandırır mı? Eğer böyle yaparsam evladım hayırlı olmaz mı ? gibi bir çok soru kafamda uçuşuyor...Bir taraftan da diyorum ki eğer olacağı varsa olur, tüp bebek ya da normal yolla ne farkeder ki diyorummm...İşte garip bir ruh hali işte,karar vermesi zor gerçekten...
pardon yanlış oldu karadi canım sana sormuştum..saraçoğlunun erkek bebek kürünü mü denemiştin.biz şu an onu kullanıyoruz da..
merhabalar. benim iki kızım var. Allah bağışlasın cümlemizinkini. ikinci kızım henüz 9 aylıkken tekrar hamile kaldığımı öğrendim. aslında üçüncü çocuğu düşünüyordum ama 3-4 sene sonra falan. ve o zaman bir takım yöntemler var ya diyet falan onları da uygulamayı düşünüyordum. ama nasip olmadı. eşim kızlarımızı çok seviyor ama bir tanede erkek çocuk istiyor. bu hamileliğimden sonra artık çocuk düşünmüyorum kızda olsa. çok yoruluyorum. çocuk büyütmek hiç kolay değil. kızım doğduktan sonra her namazımdan sonra dua ettim. Rabbimbize hayırlı sağlık lı bir erkek evlat ver diye. bilmiyorum bakalım ne olacak. bende merak ediyorum. iki aya kadar belli olur herhalde. ikincisinde doktor kız dediğinde baya üzülmüştüm. ama sonra böyle düşündüğüm için çok üzüldüm.. Rabbim verdiyse elbet bir hayır vardır. inşaallah gönlümüze göre olur. Rabbim isteyen herkese gönlündekini verir inşallah.
canım glişmeleri lütfen paylaş.ben suan karar asamasındayım sen hangi merkez düşünüyorsun. aynı sorular benim kafamdada dönüyor.Ben önümüzdeki ay adet tarihimde düşünüyorum tüp bebeği.Şu an için araştırma içerisindeyim.Yaşadıklarımı anlatırım buradan.Bakalım neler olacak.Endişeliyim doğrusunu söylemek gerekirse.Vicdanım bir şekilde rahat değil.Acaba günah mı? Acaba böyle bir şeye kalkışırsam Allah ilerde beni cezalandırır mı? Eğer böyle yaparsam evladım hayırlı olmaz mı ? gibi bir çok soru kafamda uçuşuyor...Bir taraftan da diyorum ki eğer olacağı varsa olur, tüp bebek ya da normal yolla ne farkeder ki diyorummm...İşte garip bir ruh hali işte,karar vermesi zor gerçekten...
evet cnm bende saraçzedeyım cok ınanarak kullandı esım hıc aksatmasdık hemde hıc ama olmadı zaten herkese farklı verıomus burdakı arkadaslarla karsılastırdımda bana haftada 2 defa vermıstı dıgerlerıne hergun oda herkese ben dedım bu kurden bahsettım ne dıımm nasıp deyıpgecıorum napakgghh
canım haftada iki gün sperm azlığı için dedi bana ..erkek bebek için hergün demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?