kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

boyle erkekler icin dogurmaya bile degmez ha

sinirlerim kalkti aksam aksam
benim esim beni desteklemese ben hamile kalmam hic bi zaman
bizim cektigimiz sanciyi dogururken 5 dak cekse onlar olurler valla dayanamazlar
seni cok iyi anliyorum benim de iki kizim var
hep eve misafirlige gelenler dediler ki sana aciyorum eltilerinin ogullari var senin yok
ya hic bebek sahibi olamaynlar napsinlar
dusunun simdi bu cahiller onlara neler diyodur lanetli bile diyolardir
Allah gostermesin
Ama hep dua et Allaha O vericektir sana
iste Allahtan cok iste o hayirli olani bilendir
belki bu da oglan olsaydi babasi gibi yarin seni desteklemeyecekti
ama dusun kizin hep yaninda hakli olsan da olmasan da
hic uzulme obur kizlarina ne giydirdiysen nede yatirttiysan bu ucuncuyu de orada yatir alma yeni biseyler
utanan esin olsun
bak ben dedim esime 3-cu de kizim olursa sakin bana bisey deme buyuten kim benim
bakan kim benim
o zaman kiz da olsa benim erkek de olsa benim
Hepsi bir sinav bunlar deneniyorsun canim benim
Allahin gucune gidecek hic bisey deme yapma konusma
guzelim kizi veren oglani da verir
ben cok dua ettim Allah bilendir duyandir sesini ona duyur namaz kil Kuran oku
en buyuk terapi Kurani Kerim okumaktir
Allah sana sabir versin saglik versin uzulme duzelicek bugunden hep duacinim senin

sirf merakimdan esimle kahvalti yaparken kure tv den izledik
esim ve ben cok agladik
ve esim cok kizdi bana bak dedi ne dilersen hayirlisindan dile dedi
ve o uc kizi gorunce esim dediki oy oy prenseslere bak dunya guzelleri daha ne istiyosun be adam dedi
ben oyle duygulandimki insallah esimin bu guzel yureginin hatrina ona hayirli bir erkek evlat versinn insallahh

tr yede bu isin yapan varmi kizlarr
birde eger ingilizcesi super olan varsa
in gender.com bu sitede mikroskopla sperm yuzdurmeyle %95 yakin basari var
evde kendiniz yapiyosunuz iste mikroskop falan gerekli
basari saglayanlar var
erkek spoermlerini ayristiriyorlar ve vajinaya kendileri koyuyorlar

sevgili arkadaşlar ben daha ne kadar yazayım lütfen erkek çocuk için birşeyler önermeyin. OLMUYOR.denedik ya gerçekten o yazdıklarınızı duaları namazları diyetleri herşeyi... tüm yöntemler bilimsel ama 100%100 değil.yüzde 99 da olsa ben artık ihtimale bırakmam.bizzat denedim biliyorum.bu arada benim şuan 24 haftalık bebeğim çin takvimi,rus takvimi,ay takvimi,kan yenileme hesabı ve tüm diğer belirtilere göre ERKEK bebek.ama 4 ayrı dr ki 4d ultrasonla kız dedi.o yüzden garanti olan tüp bebektir.Rabbim izin verirse

neler yaptin canim
detayli anlatirmisin mesela
ph larinizi olctunmu esinin ve kendinin

helencim canim subatta denemem varr beni bekle insallah olurda birebir sana ne yaptiklarimi anlatirimm insallahh cnmm

leylacım sana katılıyorum bende yumurtlama gunu tek ılıskı muz yesıl cay bıkarbonat soda esım sert kahve falan fılan daha bır suru sey olmayınca olmuyor demekkı neymıs gıdıp tup yapmak gerekıomus aıle huzuru ıcınP
valla denemedıgım sey kalmadı aynen leyla gıbı hepsı tırtt cıktı yada eslerımızın x spermlerı yasıo y ler yasamıo demekkı erkek olaydı sımdıye bana erkek cocuk verırdı

merhaba kızlar hiç üzülmeyin ya Allahın takdiri inşallah rabbim gönlünüze göre verir.benim 3 tane kızım var 3. de kız olduğunu öğrenince bende üzüldüm ama doğduktan sonra aklıma bike gelmedi hatta rabbim sevgisini diğerlerinden çok verdi benim k.validem falan hepsi oğlumun canı sağolsun gibi şeyler söylediler ama kafama bile takmadım eşim bile şimdi ben 4. istiyorum hepside kocaman oldu çocuk istemiyo senin oğlun olmaz diyo rabbim bilir hiçde kendinizi yıpratmayın inşallah Allahım gönlünde olan herkese nasip etsin

canim oyle deme
nasibinde bu varmis
esin sperm analizi yaptirsa kacta kaci y kacta kaci x
birde 4 kizdan sonra oglu oldu komsumun hemde normal yollaa dua ettii boool bolll yurekten inanarak ama
benim bir arkadasim kibrisa gitti onca para onca masraf bebegi tuttuu
ama cok degil 2 ay

canım ya saraçoğlunu erkek bebek kürünü mü denemiştin.biz şu an onu kullanıyoruz da..

pardon yanlış oldu karadi canım sana sormuştum..saraçoğlunun erkek bebek kürünü mü denemiştin.biz şu an onu kullanıyoruz da..

hiç yaptıran yokmu kıbrısta.. sadece 1 kişi dısında. oradaki merkezleri merake dıyorum.bende gidecegım.

Ben önümüzdeki ay adet tarihimde düşünüyorum tüp bebeği.Şu an için araştırma içerisindeyim.Yaşadıklarımı anlatırım buradan.Bakalım neler olacak.Endişeliyim doğrusunu söylemek gerekirse.Vicdanım bir şekilde rahat değil.Acaba günah mı? Acaba böyle bir şeye kalkışırsam Allah ilerde beni cezalandırır mı? Eğer böyle yaparsam evladım hayırlı olmaz mı ? gibi bir çok soru kafamda uçuşuyor...Bir taraftan da diyorum ki eğer olacağı varsa olur, tüp bebek ya da normal yolla ne farkeder ki diyorummm...İşte garip bir ruh hali işte,karar vermesi zor gerçekten...

cnm kıbrısmı burdamı yaptıracaksın her ne kadar yasak olmasına ragmen yapan yerler vardır mutlaka burdada ?

merhabalar. benim iki kızım var. Allah bağışlasın cümlemizinkini. ikinci kızım henüz 9 aylıkken tekrar hamile kaldığımı öğrendim. aslında üçüncü çocuğu düşünüyordum ama 3-4 sene sonra falan. ve o zaman bir takım yöntemler var ya diyet falan onları da uygulamayı düşünüyordum. ama nasip olmadı. eşim kızlarımızı çok seviyor ama bir tanede erkek çocuk istiyor. bu hamileliğimden sonra artık çocuk düşünmüyorum kızda olsa. çok yoruluyorum. çocuk büyütmek hiç kolay değil. kızım doğduktan sonra her namazımdan sonra dua ettim. Rabbimbize hayırlı sağlık lı bir erkek evlat ver diye. bilmiyorum bakalım ne olacak. bende merak ediyorum. iki aya kadar belli olur herhalde. ikincisinde doktor kız dediğinde baya üzülmüştüm. ama sonra böyle düşündüğüm için çok üzüldüm.. Rabbim verdiyse elbet bir hayır vardır. inşaallah gönlümüze göre olur. Rabbim isteyen herkese gönlündekini verir inşallah.

pardon yanlış oldu karadi canım sana sormuştum..saraçoğlunun erkek bebek kürünü mü denemiştin.biz şu an onu kullanıyoruz da..

evet cnm bende saraçzedeyım cok ınanarak kullandı esım hıc aksatmasdık hemde hıc ama olmadı zaten herkese farklı verıomus burdakı arkadaslarla karsılastırdımda bana haftada 2 defa vermıstı dıgerlerıne hergun oda herkese ben dedım bu kurden bahsettım ne dıımm nasıp deyıpgecıorum napakgghh

cnm benım ınsallah senın oluır hayırlı temız ahlaklı saglıklı erkek evlat verır sanada mevlam ınsallahh:)

canım glişmeleri lütfen paylaş.ben suan karar asamasındayım sen hangi merkez düşünüyorsun. aynı sorular benim kafamdada dönüyor.

canım haftada iki gün sperm azlığı için dedi bana ..erkek bebek için hergün demişti.

canım haftada iki gün sperm azlığı için dedi bana ..erkek bebek için hergün demişti.

DEMEKKI srcoglu uc kere konusmama ragmen benı kaale almadıkı haftada ıkı gun dedı baksana sanada hergun demıs sorumsuz herıf ıkı kerede aradım hergun dıılmı dıye yok hafatada ıkı kere dedı ne dıımm yaaa ben daha....,
kızlar tup bebek ıcın kıbrısamı gıdeceksınız yoksa burada buldunuzmu acep bulanlar ozele yazsın ya bızede nasıp olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…