kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

Can'ım memleketin sayılı zenginlerinin çocuklarına bir bir bakın bakalım erkeksiz sülale var mı? Yani bol paran varsa herşeyi yaptırırsın, cinsiyetlinizde belirlersin tarihini de belirlersin. Ha eğer paran yoksa kün fe yekün der kaderine razı gelirsin. Sabır ve dua ile.

Acun ılıcalının 4 kızı var.
Bu iş parayla olmuyor.
Rabbim Nasip etmedikten sonra dünyanın zengini ol yinede olmuyor.

Türkiye'nin en büyük iş adamlarından Sabancı'nın engelli bir oğlu vardı .parayla olmayan şeylerde var .Allah ol demezse ister tüp ister aşılama tutmadi mi tutmaz. Bu arada 3 kizim var çok şükür .ilk bebeğim erkekti kalbi durdu.yine de en güzeli dua ve kün fe yekun .Ol der ve olur ...mevlam görelim neyler. Ne'ylerse güzel eyler .

Acun ılıcalının 4 kızı var.
Bu iş parayla olmuyor.
Rabbim Nasip etmedikten sonra dünyanın zengini ol yinede olmuyor.

Acun masraf olmasin diye hep kiz yapmis dugunu erkek tarafi yapiyo ya Ya saglikli olsun da kiz erkek ne farkeder erkek olmasi icin erkegin spermi onemli, kadin ne yaparsa yapsin erkek olmaz. Cinsiyet secimi yapilabilen yerlerde tup bebek yaptirin sorunu cozun. Turkiyede yasak tabii. Direk doktorun diplomasi iptal olur. Benm doktorum soylemisti.

Aynen oyle. Sabanci demis ki hicbir seyim olmasaydi da bana baba diyebilseydi.

Merhaba ne gönderdiniZ acaba bana da yardımcı olur musunuz

size mesaj atamadım, bana bu özel yöntemi mesaj atar mısınız?

banada gönderir misiniz özelden mesaj atamadım:)

Merhaba Kıbrısta donasyon düşünüyorum..Çünkü karı koca genetik taşıyıcız bebeklerimi 5 aylıkken kaybediyorum..Doktor tavsiyesi olan varmı

Merhaba en gönderdiniz bana da yardımcı olabilir misiniz

Merhaba banada yollayabilr Misinz özel durumu
Aynı durumdayım bende

benim anlayamadigim evliligin neden bozuluyo? bebegin cinsiyetini erkek belirler.. saglikli olsun da deyin bence. anladigim 84 lusun ve 3. cocuguna hamilesin. neyse daha fazla yorum yazmak istemiyorum
kusura bakmayında ayıp gerçekten..burda sayfalarca kadınlar bir evladı olabilsin diye ne tüp bebekler ne mucizeler bekliyor siz cinsiyet seçme lüksüne gelmişsiniz...ne diyim bilemedim

Rabbim vermeyince vermiyo annemin kuzeninin gam 5 oğlu var en büyüğü 24 yaşında sıra sıra hala da dusunuyo yapmayı kız bulana kadar her seferinde erkek oluyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…