- Konu Sahibi karakedi84
-
Can'ım memleketin sayılı zenginlerinin çocuklarına bir bir bakın bakalım erkeksiz sülale var mı? Yani bol paran varsa herşeyi yaptırırsın, cinsiyetlinizde belirlersin tarihini de belirlersin. Ha eğer paran yoksa kün fe yekün der kaderine razı gelirsin. Sabır ve dua ile.
Acun ılıcalının 4 kızı var.
Bu iş parayla olmuyor.
Rabbim Nasip etmedikten sonra dünyanın zengini ol yinede olmuyor.[/QUOTE
kaza kurşunlarını saymıyoruz :)))
Türkiye'nin en büyük iş adamlarından Sabancı'nın engelli bir oğlu vardı .parayla olmayan şeylerde var .Allah ol demezse ister tüp ister aşılama tutmadi mi tutmaz. Bu arada 3 kizim var çok şükür .ilk bebeğim erkekti kalbi durdu.yine de en güzeli dua ve kün fe yekun .Ol der ve olur ...mevlam görelim neyler. Ne'ylerse güzel eyler .Can'ım memleketin sayılı zenginlerinin çocuklarına bir bir bakın bakalım erkeksiz sülale var mı? Yani bol paran varsa herşeyi yaptırırsın, cinsiyetlinizde belirlersin tarihini de belirlersin. Ha eğer paran yoksa kün fe yekün der kaderine razı gelirsin. Sabır ve dua ile.
Acun ılıcalının 4 kızı var.
Bu iş parayla olmuyor.
Rabbim Nasip etmedikten sonra dünyanın zengini ol yinede olmuyor.
Türkiye'nin en büyük iş adamlarından Sabancı'nın engelli bir oğlu vardı .parayla olmayan şeylerde var .Allah ol demezse ister tüp ister aşılama tutmadi mi tutmaz. Bu arada 3 kizim var çok şükür .ilk bebeğim erkekti kalbi durdu.yine de en güzeli dua ve kün fe yekun .Ol der ve olur ...mevlam görelim neyler. Ne'ylerse güzel eyler .
Merhaba ne gönderdiniZ acaba bana da yardımcı olur musunuzKızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
Bende merak ettimMerhaba ne gönderdiniZ acaba bana da yardımcı olur musunuz
Acun Ilıcalı hepsini tek eşinden yapmış olsa yol bulurduAcun ılıcalının 4 kızı var.
Bu iş parayla olmuyor.
Rabbim Nasip etmedikten sonra dünyanın zengini ol yinede olmuyor.
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
banada atabilir misiniz özelden mesaj atamıyorum nedense :)mujdesıcım solesene cnm cokmu ahenklı bısıben ozelden yazamıorum 42 msj sayım cunku
banada gönderir misiniz özelden mesaj atamadım:)KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Ben de merak ettim ama aktif değil sanırım üyebanada atabilir misiniz özelden mesaj atamıyorum nedense :)
kusura bakmayında ayıp gerçekten..burda sayfalarca kadınlar bir evladı olabilsin diye ne tüp bebekler ne mucizeler bekliyor siz cinsiyet seçme lüksüne gelmişsiniz...ne diyim bilemedimbenim anlayamadigim evliligin neden bozuluyo? bebegin cinsiyetini erkek belirler.. saglikli olsun da deyin bence. anladigim 84 lusun ve 3. cocuguna hamilesin. neyse daha fazla yorum yazmak istemiyorum
Rabbim vermeyince vermiyo annemin kuzeninin gam 5 oğlu var en büyüğü 24 yaşında sıra sıra hala da dusunuyo yapmayı kız bulana kadar her seferinde erkek oluyo amahadı bayanlar yargılamadan evvel dusunun bızım yasadıklarımızıda ben ne buyuk konustuysam basıma geldı evet 2 kızım var mevla bagıslasın 3.ıcın yapmadıgım kalmadı ama nasıp yıne olmadı bu baskılardan sıkıldım bu hevesle bende dorduncuyu yaparsam tup yada asılama yaptırmayı dusunuyorum yapan arkadaslar lutfen deneyımlerınızı ve dusuncelerınızı yazarmısınız????sımdıden yargılayıcı yazı yazanlara cevap vermıcem su hamıle halımle yormayın benı tevekkul edıyoruz zaten sadece ıstegımızı soyluyor ve bunun ıcınde tıbbı kullanmak ıstıyoruz bebegı olmayan arkadaslarımda alınmasın lutfen acın yanında pasta begenmememk gıbı olmasın ama ınsanın huzuru ozellıklede evlılıktekı huzuru cok onemlıdır yasayan bılır ancak sadece solemek ıstedım opuyorum hepınızı Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?