- Konu Sahibi karakedi84
-
Meehaba ,
Arkadasım benim Msj sayım yeterli olmadıgı icin sana yazmamıyorum.msjlarini aldım yoksa
KiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Daha oncede yazmıştım çabalamadan hatta beklenmedik sekilde üçüncü bebeğim erkek oldu ama Burdaki arkadaşları asla asla yargılamadım çünkü hiçkimsenin ailesini, şartlarını bilmiyorum
O yüzden Allah herkesin gonlundekini nasip etsin diyorum
Yukarda saçma bir yazı yazmış biri..sanırım aşağılamaya çalışmış fakat ugrasip cevap vermeyin .. Heralde başka bir sıkıntısı var
Umarım hepiniz gonlunuzdekine kavuşursunuz
Ha bu arada 100 erkeğe değişmeyeceğim iki güzel prensesim ve birde supriz küçük adamım var :)
Benimde iki kızım var rica etsem o yöntemi bana da özelden gönderir misin baya eski bir konu ama umarım görürsün mesajımıKiZlar
Benim iki kızım var , Şubat'ta oğlum olucak
Bizde ne kadar umursamadik erkek oldu..sanki bilerek yapmış gibi
Ben sizleri değilde eşlerinizi anlamıyorum cunku en önemli şey saglık su hayatta... Benim kocam taa ne zaman öğrendi erkek olduğunu ve hayırlısı dedi
Neyse kendimi anlaticak değilim ama Allah gönlünüze göre versin hayirlisiyla diyorum. Birde burdan yazamayacagim bir yöntem biliyorum sizin durumunuZda olan bir arkadasım yapmıştı eşiyle... Özelden mesaj atarsanız gönderirim
Benimde ozelime atarmisin canim.arkdasin oglu olsun istiyor ilgimi cekti yazdiklariniz :)Kızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
naptiniz 4 bebegi dunyaya getirdinizmi insallah rabbim gonlunuze gore vermisdircanım benı anlayan arkadaslarıma tesekkur ederım gurbet ablam azcok benı tanıosun zaten sen bılırsın benı cnm ..
ymb ınsallah saglıkla mevla gonlundekı bebısı hayatına getırır ınsallah cnm dua ıle....
bu araada detayları yaz cnm bızı meraklandırma neler olup bıttıgını detaylı olarak anlat cnm bızde arkandan gelcez ınsallahhh
Çok güzel yazmışsınız evet kıbrıs gidip cinsiyet seçmek muhakkak doğru değildir ama çocuğun öyle. Doğmasına rabbim acımasız değil küçük bebeğin ne günahı olabilirki bence anne babanın. Günahını bebeğe yüklemez yaradanim her kez kendi günahı ndan sorumlu canım daha anne karnında iken bu.sorumlulugu yüce rabbim vermez diye düşünüyorum benimde iki oğluma var.sukur yaradanim şimdide çok istiyorum kız olsun.rabbim lutfettu ikiz bebeklerimiz olucak dua ile çok istedim rabbim gonlumdeki ni saglikla nasip etsin inşallah cumlemize.saglikli bebekler nasip etsin insallahAllah dilediğine kız bebek verirmiş erkek değil. 2 kız çocuğu olup onları okutan evlendirene yani destek olup iyi yetiştiren anne babaya cennet müjdelenmiş. Cennet babaların değil anaların ayakları altına serilmiş. Bütün dinler en bozuk toplumlara gönderilmiş. İslamiyet gelmeden kız çocukları diri diri toprağa gömülürken günümüzde kızlara sahip çıkmamak eksiklik gibi görmek de bu zihniyetten farksızdır. Bence kadın dünyanın mucizelerindendir. İleride erkek olmadan kadınlar kendi kendilerine kemiklerinden alınan örneklerle üreyebilecek. Bize kimsenin birşey etmesine gerek yok bizim kendimize ettiğimiz yeter. Evet oğlun vardır kız istersin kızın vardır oğlan istersin de arkadaş biri sana laf ettiğinde kızın olduğu için moralini bozuyorsan farksız oluyorsun niye canını sıkıyorsun ki? Bilimsel olarak zaten cinsiyeti baba belirliyor anne değil. İbret olsun diye yazıyorum Fatih Ürek'in hikayesini biliyor musunuz kaç kızdan sonra doğduğu için babasının kaç Koç kestirdiğini? Bülent Ersoy doğmadan anne babası ne diledi acaba?
Annemin çok yakın bir arkadaşı vardı 4 kızları vardı illa oğlan istiyorlardı. Yine hamile kaldı baktılar erkek uçtular mutluluktan. Allah'ın gücüne mi gitti bilmiyorum down sendromlu doğdu oğlu ve arkadaşlar çocuk 1 yaşına gelmeden eşini kaybetti. Ben hep hayırlısıyla dilerim kusura bakmayın sizi anlamıyorum ve anlamayacağım da. Karşıdakinin fikrini düzeltin başka doğru olmayan yıllara sapmayın. Farkında mısınız Allah'ım sen bana erkek evlat vermiyorsun ama ben bilim sayesinde sahip olacağım diyorsunuz. Şirke girmeyin kimsenin size bunu yaptırmasına izin vermeyin eşiniz anneniz bile olsa. Dua edin sadece Allah ıslah etsin onları. Kolay değil anlıyorum zihniyetlerle uğraşmak zor ama siz dik durun neler vermezdim bir kızım olsun diye. Kendinize saygı duyduğunuzda kız çocuğunuza da duyacaksınız arkadaşın biri kız diye üzüldüm ama Allah sevdirdi demiş sanki insan evladı değil de yaratık doğurmuş gibi. Kimse sizden değerli değil değer görmediğiniz yerde durmayın
Bende yöntemi istiyorum lutfenKızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
Yöntemi söylermisiniz özeldenKızlar isteyen herkese gönderdim, olmaz Demeyin bence cunku kim denediyse oldu. Tabi Allah'ın dediği olur ama deneyenleride gördüm . Gerçi benim kişisel fikrim eğer ailenizde huzursuzluk yoksa oluruna bırakmak en iyisi.. Benimki mesela spiralle hamile kaldım, hiç istemediğim bir donemde hiç aklımda yokken.. Bebek buyudukce tek sorduğumuz saglıgı idi ama doktor erkek deyince çok şaşırdım.. Hep korktum saglıgı iyi olsun istedim inşallah hepimizin bebekleri sağlıklı sihhatli dogar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?