kızları olupta erkek bebek ıcın asılama yada tup bebek yaptıranlar yada dusunenler

allah bağışlacın bacım evlat sahibisin hamd olsun ben sana doğuş merkezi asla tavsiye etmem telefonda çok ilgililer evt hatta çağrı bıraksan bile onlar seni arar taki işlem bitene kadar başka yer bul ben ilk denememi orada yaptırdım 3 tane koyduklarını söylediler elde var sıfır şimdi yeni yer arayışındayım savaş özyiğitle temasa geçtim oraya gideceğiz birbirimizi tanımasakta dua edersen sevinirim bari burada yüzümü güldürsünler

özel mesaj atamıyorum ne yazık ki.. bana özelden formülü atar mısın rica etsem canım...

Arkadasim banada msj yollayabilirmisin ozel msj atmayi bilemedim simdiden tsk

Bunun türkiyede yapıldığını bilmiyordum. Yasak diye biliyorum.
Cinsiyeti erkek belirler ama toplumuzda erkekler kendini peygamber gibi gördüğünden dolayı kız çocuk doğuran kadını aşağılar, hakaretler eder ve kız çocuk doğurmanın eziklik olduğunu beyinlere sokmaya çalışırlar. Ancak ne yazık ki bu tür erkekleri de yetiştirenler de kadındır.
Erkek çocuk doğuramamak bir eksiklik ya da suç değildir. Kadınlar artık bilinçlenmeli, haklarını savunmalıdır.

Git öZel bir yerde ,enbriyolardan erkek olanları seç, soermlerden x olanları öldür,sonra allahım ne olur ver de,evlatlar insanlara Allah'ın emanetidir. Verip vermemeyi o bilir.lakin Allah insanları seçimlerinden dolayı teste tabi tutar. Bilinçli olarak bu yapılıyorsa buna neden engel olsun? Rabbim evlatlarımızı korusun . Herşeyin hayırlısını o versin . O seçsin ... Hepsi kabulüm ...asla utanmam , baskı var demem. Baskı yapanlara da hesabı o sıracaktır ...

Benimde iki kızım var rica etsem o yöntemi bana da özelden gönderir misin baya eski bir konu ama umarım görürsün mesajımı

şayet doktorumun tahmini doğru ise bu bebişim de erkek iki oğluşum olacak galiba. eşim espri yapıyor 3. yaparız diye. ama riske atmadan kıbrısa gidip cinsiyet tespitimi yaptırsak ki. kaç paraya mallolur acaba?

Benimde ozelime atarmisin canim.arkdasin oglu olsun istiyor ilgimi cekti yazdiklariniz :)

naptiniz 4 bebegi dunyaya getirdinizmi insallah rabbim gonlunuze gore vermisdir

Allah dilediğine kız bebek verirmiş erkek değil. 2 kız çocuğu olup onları okutan evlendirene yani destek olup iyi yetiştiren anne babaya cennet müjdelenmiş. Cennet babaların değil anaların ayakları altına serilmiş. Bütün dinler en bozuk toplumlara gönderilmiş. İslamiyet gelmeden kız çocukları diri diri toprağa gömülürken günümüzde kızlara sahip çıkmamak eksiklik gibi görmek de bu zihniyetten farksızdır. Bence kadın dünyanın mucizelerindendir. İleride erkek olmadan kadınlar kendi kendilerine kemiklerinden alınan örneklerle üreyebilecek. Bize kimsenin birşey etmesine gerek yok bizim kendimize ettiğimiz yeter. Evet oğlun vardır kız istersin kızın vardır oğlan istersin de arkadaş biri sana laf ettiğinde kızın olduğu için moralini bozuyorsan farksız oluyorsun niye canını sıkıyorsun ki? Bilimsel olarak zaten cinsiyeti baba belirliyor anne değil. İbret olsun diye yazıyorum Fatih Ürek'in hikayesini biliyor musunuz kaç kızdan sonra doğduğu için babasının kaç Koç kestirdiğini? Bülent Ersoy doğmadan anne babası ne diledi acaba?
Annemin çok yakın bir arkadaşı vardı 4 kızları vardı illa oğlan istiyorlardı. Yine hamile kaldı baktılar erkek uçtular mutluluktan. Allah'ın gücüne mi gitti bilmiyorum down sendromlu doğdu oğlu ve arkadaşlar çocuk 1 yaşına gelmeden eşini kaybetti. Ben hep hayırlısıyla dilerim kusura bakmayın sizi anlamıyorum ve anlamayacağım da. Karşıdakinin fikrini düzeltin başka doğru olmayan yıllara sapmayın. Farkında mısınız Allah'ım sen bana erkek evlat vermiyorsun ama ben bilim sayesinde sahip olacağım diyorsunuz. Şirke girmeyin kimsenin size bunu yaptırmasına izin vermeyin eşiniz anneniz bile olsa. Dua edin sadece Allah ıslah etsin onları. Kolay değil anlıyorum zihniyetlerle uğraşmak zor ama siz dik durun neler vermezdim bir kızım olsun diye. Kendinize saygı duyduğunuzda kız çocuğunuza da duyacaksınız arkadaşın biri kız diye üzüldüm ama Allah sevdirdi demiş sanki insan evladı değil de yaratık doğurmuş gibi. Kimse sizden değerli değil değer görmediğiniz yerde durmayın

Çok güzel yazmışsınız evet kıbrıs gidip cinsiyet seçmek muhakkak doğru değildir ama çocuğun öyle. Doğmasına rabbim acımasız değil küçük bebeğin ne günahı olabilirki bence anne babanın. Günahını bebeğe yüklemez yaradanim her kez kendi günahı ndan sorumlu canım daha anne karnında iken bu.sorumlulugu yüce rabbim vermez diye düşünüyorum benimde iki oğluma var.sukur yaradanim şimdide çok istiyorum kız olsun.rabbim lutfettu ikiz bebeklerimiz olucak dua ile çok istedim rabbim gonlumdeki ni saglikla nasip etsin inşallah cumlemize.saglikli bebekler nasip etsin insallah

İnsanın gönlünden kız veya erkek geçmesi çok normal fakat bunu takıntı haline getirip kız veya erkek oldu diye üzülmek en büyük günahlardan biridir. Maalesef bizim zamanımızda hala erkek çocuk takıntısı mevcut ve işin en ilginç ve acısı bunu erkeklerden çok kadınların yapması,dikkat ediyorum bazı kadınlar her ne kadar 'onun da tadını almak istiyorum' dese de bilinç altında belki ailesinden veya yakınlarından kalan erkek doğurmak üstünlüktür düşüncesi hala mevcut. Geçenlerde instagramda gezerken gencecik bir kıza rastladım,bir kızı var ve bikaç hafta önce oğlu olmuş belli ki bunu öyle bir lanse ediyor ki 'paşamm,erkeğim,delikanlım Allah bize nasip ettiği gibi size de nasip etsin' gibi laflarını okudukça hayret ediyorum,elbette çocuğunu her türlü seversin fakat oğluna erkeğimm diye hitap etmek nedir? Önce biz kadınlar olarak bu konudaki takıntılarımızdan kurtulmalıyız. Burda çok okuyorum güya namazında niyazında acaip dinine bağlı diyor ki eğer kız olacaksa Allah'a yalvarıyorum içime kız sevgisi(!) aşılasın diye pardon bacım da bu nasıl bir düşüncedir yukarda arkadaşımızın da yazdığı gibi sanki çocuk değil de yaratık doğuruyormuş da Allah'tan sevgi aşılamasını istiyor veya hem kızı hem oğlu var ama bu da kız olursa ailesi baskı yapacakmış bir tane daha erkek yap diye(!), burdaki yazılanları okudukça bir kez daha anladım ki iş kadınlarda bitiyor. Evladın kızı erkeği olmaz,yumurtlama takibi yaptıranlar nedense Kıbrıs'ı onaylamıyor ama mantıklı düşününce aslında yumurta takibi yaparak da cinsiyet seçimi yapmış oluyorsun doktorlar bile buna hokkabazlık diyorlar ama bazıları buna daha çok biz önlemimizi alalım da gerisi Rabbimden gelir diyorlar halbuki alakası yok,Allah sana akıl verdi ona karşı gelip bu işlere girersen Allah korusun ama sonuçlarına da katlanırsın çünkü daima en çok istediğin şeylerle sınanırsın bu hayatta. Herkesin seçimi elbette kendine,ne kız erkekten ne de erkek kızdan üstün değil hepimiz eşit kullarız,kadınlar yaratılış gereği narin varlıklardır ve dinimizce de erkeklerin kadınları korumak sevip saymak sevapların en büyüğüdür. Yine kız veya oğlan oldu diye üzülmeyin aksine bin kez şükredin bir tane daha günahsız meleğe sahip olacağınız için.

Bende yöntemi istiyorum lutfen

Yöntemi söylermisiniz özelden

Naipse kız bebeğim olacak:)Çok isterim peşine önce sağlıklı ve hayırlı bir kız evlat daha sahibi olmak.Kız evlat öz evlat.Kimse kırılıp gücenmesin ama böyle. Benim 3 erkek kardeşim var.İyiler şükür hayırlı çıktılar ama evlenince ister istemez baba evinden uzaklaşıyorlar.Ve bi tane ablam var.keşke bi kaç tane daha olsaymış.Kız kardeş gibisimi var söyleyin...elinizde nimet var kıymet bilin.şükredin.erkek evlat takıntısı olan insanları anlamıyorum anlamayacağım.

Oncelikle hayirlisi ama kizlar bi farkli okuyo evlensede aileyle bagi hep ayni yaradilisi boyle cunku nasip nasilsa oyle oluyo herseyin hayirlisi olsun benimde ikinci oglum geliyo insallah saglikla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…