Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu bi boşanma davası nasıl 5 yıl sürer... bi kere minimum 6 aydır ayrı yaşandığının belgelendiği anda hakim boşamıyor mu zaten.
Ayyyy... kafam çook karıştıı...![]()
ben taraflardan biri boşanmak istemezse uzar diye biliyorum ama maksimum 3 yıl sonra mecburen boşanıyorlar diye biliyordum..
Birde dikkatimi çekti ilk eşinizle 7 yıllık evliliğiniz olduğunu söylemişsiniz ancak 11 yaşında kızınız var.Asla yargılamıyorum.Çünkü o noktada ne yaşadığınızı bilmiyoruz fakat evlenmeden çocuk durumu gerçekten çocuk için riskli.Siz her iki defa da bu riski göze almışsınız sanırım.En azından bu saatten sonra çocuklarınız için daha dikkatli olun.
benim de bir tanıdığım var aynı durumda çok çok iyi örnek olur size lütfen okuyun
çok iyi tanıdığım abla şu an 45 yaşında güzel bir kadın
27 yaşında ilk evliliğinden 13 yaşında ikinci evliliğinden kızları var
ikinci eşi üst düzeyde bir asker ve lojmanlarda o ortamda yaşıyorlar
bu yüzden arkadşları komşuları hakkında kötü konuşmasnlar dedikodu yapmasınlar komutan olan eşinin itibarı zedelenmesin die
hala ilk evliliğinden olan kızını ikinci evlilik yaptığı çevresinden saklıyor hiçbirzaman evine davet etmemişti kızıda onu sakladığını bilmiyordu
7 yıl önce 20 yaşındayken annesinin yaşadığı şehire gitti görüşmeye o günde ilk kez annesinin evine gitti kalmaya
ve komşuları aile dostları eve geldiğinde kızının yanında kim bu cnm dediklerinde kardeşim dediği günden beri
annesinin adını ağzına almıyor
o olaydan sonra babasının evinide terk etti 7 yıldır istanbulda hayat kadınımı artık ne anlam verirseniz verin o durumda yaşıyor
bir gün onunla birgün bununla evli adamlarla takılıyor sabahlara kadar barlarda takılıyor ve bu kızda benim çok yakınım
ve söylediği şey umrumda bile değil ne olduğum annem bana tekmeyi vurmuş hayat vursa nolur dio tek başına yaşıo
annesinin ikinci eşinden olan kızıda prenses gbi yaşıyor
aynen öyle cnm hakim 3 yıl süre tanır çiftler halen bir araya gelmemiş ve davada ısrarcıysa tek celsede biter bu iş ama 3 süreyi tanıması içinde belli bir süre lazım diye biliyorum
yanlız 300 gün dolunca kasımda nikah yapıcaz demiş ya işte o nikahı yapsa bile nafile bu 11 yaşındaki kızının velayetini almasına engel olabilir baba sizi benden boşanmadan başka ilişki yaşadı üstelik şu tarih doğumlu çocukta ıspatıdır derse velayet direk babaya verilir diye biliyorum
bide anlamadığım burdaki bayan arkadaşlar boşandıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamanın güven duyamamanın sıkıntısını,helede çocukları var ise çok çok ince ince düşünüyorlar bizlerden yorum istiyorlar haklı olarak takdir ediyorum hepsinin güçlü duruşunu evlatları için ne kadar kahrolduklarını
ama siz 5yıl sürdü diyosunuz hiç bitmeyecek sandım diyosunuz ya kızınız 6 aylık +9 = 15 ay etti peki bu adamı ne kadar süre nikahsız yaşamayı kabul edecek üstelik bir bebek dünyaya getirecek kadar tanıdınız güvendinizbiraz karışık bir durum hayat sizin ama ortadaki 2 yavruya yazık hakkınızda hayırlısı
matematiğiniz biraz zayıf sanırım yada algılarınız kapalı 7 yıl evli kaldık 5 yıldır da ayrıyız
evet benim kızım harika bi çocuk çünkü onu ben yetiştirdim. hayat beni olmak istemediğim bi noktaya getirdi diye umarsamaz bencil annelikten nasıbini almamış duyarsız bi insan değilim ve kızlarımı ne kadar çok sevip düşündüğümü kimseye ispatlamak zorunda değilim. evet kızım şu anda zor zamanlar yaşıyo ama hepsi geçicek ve annesiyle mutlu yaşıcak herşeyin en güzelini hakediyo.. çünkü o benim kızım onu benden daha çok kimse düşenemez
boşandıktan sonra yasal süre 300 gün. dolmadan tekrar nikah yapamıyosunuz bu sürenin dolmasını bekliyoruz kasımda dolucak