• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızların ideal erkeği

rockprincess

punk
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2009
9
0
86
34
Kayseri
1-Boyu en ideal 1.75 olacak öyle yolda yürürken ne dev gibi durmalı ne de ufacık..

2-renkli gözlü olmalı. ama çok açık renk değil. bakışı daha önemli. çakmak çakmak bakarken yumuşayıp eritebilmeli

3-hafif bi top sakal yada kirli sakal olmalı. Tüysüz kesinlikle olmamalı. Temiz ve kısa traş tercih sebebidir.

4-Eller bakımlı temiz olmalı. Ne büyük nede tombul olmamalı. Kolları sert ve adeleli, koluna girince hatuna gücünü hissettirmeli

5-kesinlikle ama kesinlikle vücut çalışmış OLMAMALI! pek çok kız siz erkeklerin sandığının aksine şiş vücut sevmez. sakin mütevazi ama sert ve sarkmayan bir vücut gibisi yoktur.

6- atletik olmasada hantal olmayacak.

7-sarışın kumral olabilir ama kesinlikle koyu esmer olmamalı. Dişler beyaz ve temiz olmalı, tercihen sigara içmeyecek.

8-Güzel kokacak. sık sık duş alacak. kendine özgü kaliteli bir parfümü olacak öyleki hatun kısmı nerde o kokuyu alsa erkeğini hatırlayacak.

9- kulağındaküpe olabilir. olmasada önemli olmaz

10-eğitimli. en az 4 yıllık adam gibi bir lisans eğitimi olmalı. Öyle uluslar arası ilişkiler olmasada su ürünleride olmamalı.

11-biz kızlar arabaya paraya bayılırız sanırsınız. alakası yok!! desem.

Adam gelecek vadetsin. eğitimli olsun, hırslı çalışkan olsun yeter. o hayatını kazanır zaten. kaliteli hatun kaliteli adam bulunca sabreder destek olur..

12-iyi modern görüşlü ailesi olsun. Bİ KAHVE İÇMEYE BİZE GELEBİLSİN. Annemle tanışssın. Kal gelmesin!

13_arkadaşlarımı sevsin.

14-kendi arkadaşlarıyla tanıştırsın.

15-çocukları sevsin.. Bu çok önemli. Şevkatli erkek çocuk yanında belli olur.

16-KARAKTERLİ OLSUN. KENDİNİ KULLANDIRMASIN. GİRDİĞİ ORTAMDA ADAM SAYILSIN.

17_sert olsun kuralları olsun. tamam göbeği açık vs falan giydirmesin ama herşeyin orta yolunu da bulabilsin. İkna edici olsun. Tatlı tatlı dediğini yaptırsın.

18-hatununu deli gibi sevsin. BAŞKASINDA GÖZÜ OLMASIN. sevdiğini ara sıra belli etsin

119-hatunun sağlığıyla ilgilensin.

20-kıskanç olsun

21-adam olsun. kızdımı vursun masaya yumruğunu. ama hatalıysa da özür dilemeyi bilsin

22-kesinlikle çiçek göndermeyi ve hediye almayı unutmasın (yılda iki çiçek bi böcek sizi öldürmez dimi beyler?)

23-önemli günleri unutmasın.

24-saçımızı kestirip boyatınca dalga geçmesin iltifat etsin.

25-eski kız arkadaşlarıyla kesinlikle görüşmesin.

26-müzik konser kitap fuarı nedir bilsin yeri gelince evde mısır patlatıp maç dvd izleriz ama bazen de gece çıkıp hafif çakırkeyif olmayıda bilsin

27_asosyal olmasın

28-delikanlı olsun. sevmiyosa uzatmasın. eğlence peşindeyse hatunun canını yakmasın. günahını almasın..
yerimseniben

saçmalık.........
ne yani o zaman bu yazıda tarif edilen erkeğe uymayanlar ideal erkekle beraber deil mi demek??
kimin idealı neyin idealı bu??
ben mesela renkli gözlüden ziyade karakaşlı karagözlü erkeği beğenirim..
külliyen saçmalık yani:)

benim eşim 183 boyunda 81 kilo esmer ama buğday tenli gözleri yeşile dönük ela dişleri inci gibi yüzden biraz tarkana benzetirler giydiği yakışır işte benim ideal erkeğim valla kusur bulamıyorum tipinde karakteri deseniz eh biraz sinirli bazen ama beni çok seviyor daha ne olsun........:asigim::asigim:

benim aşkımda kara kaçlı kara gözlü 1.74 boyunda misler gibi kokan biri o konuda laf söyletmem:jeyyar:
ve buğday tenli bende sarışınlardan kumrallardan hoşlanmam hiç nedense esmer ve mavi gözlüler tercihimdi ama kocamla tanışında karakaşına karagözüne vurulunca olanlar oldu bana:jeyyar::smiley-cool:

Back
X