kızlarr 28 haftalık hamıleyım 10 yada 11 kılo aldım

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.863
10.314
773
acaba cokmu aldım dersınız.cok sukur bebegım ıyı ama cok tombısledım.hayatım boyunca hıc kılo sorunum olmadı herzaman normal olculerde ıdım acaaba dogumdan sonra verebılecekmıyız...cok endıselıyım.oyle cok yemek falan dayemıyorum ama genede alınıyor.formda kalıp sadece bebgıme kılo aldırmak ıcın tavsıyelerınızı beklıyorum kızlar.en fazla 15 16 kg ıle doguma gıtmek ıstıyorum ama bakalım hayırlısı...

hiç üzülme canım.boşver hepsi gidiyo zaten keyfini çıkar bence.ben ilk hamileligimde 20 kilo almıştım.doktorumda çok demişti ama ne yapayım engel olamadım.hepsinide verdim..takma kafana....

bende 31 haftalığım 15 kilo aldım hızlada devam ediyorum almaya takmıyorum da kafama veririm bi şekilde napıyım....sende takma arkadaşım stres yapma kendine bence...

tesekkurler kızlar sagolun....sızde olmasanız naparım ben....

ben 18 haftalığım 7 kilo aldım kapat bu topici bence sen...rahat ol yaa 30 kilo alan var nolucakki alsak nolucak.

ben 18 haftalığım 7 kilo aldım kapat bu topici bence sen...rahat ol yaa 30 kilo alan var nolucakki alsak nolucak.

cnm bn 64 kg ıle hamıle kaldım 30 kg aldımı dusunsene boyum 1.65 kılom 94 olur mantıklımı sence.tabıkı herseyın bası saglık...

bende 31 haftalığım 14 kilo aldım
ilk zamanlar cok kafama takıyordum ama artık düşünmüyorum
bebişim sağlıklı olsunda
gerisi möhüm deeel

cnm bn 64 kg ıle hamıle kaldım 30 kg aldımı dusunsene boyum 1.65 kılom 94 olur mantıklımı sence.tabıkı herseyın bası saglık...

benim boyumda 1,60 tabiki mantıklı değil ama napalım yapı meselesi birazda vücut yapısı müsaitse 100 kiloda oluruz dikkat etmek lazım ama bazen kaçırıyorum ben.

benim boyumda 1,60 tabiki mantıklı değil ama napalım yapı meselesi birazda vücut yapısı müsaitse 100 kiloda oluruz dikkat etmek lazım ama bazen kaçırıyorum ben.

sende benım gıbısın.bende yemıyorum yemıyorum yedımmı de fazla kacırıyorum.bunun bı ayarı yok mu yaf...

ya kızlar bende 21 haftalık hamileyim 3 kilo aldım buyum 1 70 ben aşırı yemek yiyorum görseniz şaşarsınız herşey bulduğumu meyvemi sebzemi bol bol yiyom ben kilo almıyorum bebekmi alıyor ya çok kilolu olursa diye korkuyorum sizce annenin çok yemesi bebeği obez falan yaparmı

cnm ne guzel ya bosver bebegın alsında sen alma.benımde aradıgım zaten bu.ama gorsen cnm sadece karnım var benım oglum olcakya sankı hıc popom yok.ne guzel ıste keyfını cıkar...

iyide ben onun çok kilolu olmasını istememki prensesim zayıf olsun birazcık hafif ayakları kolları tombul yeter birde benimkide kız ama bende kalçadan almadım sadece karnım var ya benim için 15 kilo alsam 20 alsam sorun değil onu dört gözle bekliyorum ben o kilolu olur diye çağımızın hastalığı fazla kilo tedirginlik yaşıyorum yoksa ben almışım mühim değil bende sende düşünme keyfini çıkar bebek le birlikte 10 kilo gidiyor zaten diğerinide rahat verirsin canım onlar bizim canımız

evet cnm haklısın tabıkı canımız.drn normL DEDIYSE EGER BEBEGINI SORUN YOK BENCE...SAGLICAKLA KAL...

canım bende 26 haftalık hamileyim 9kilo aldım almayada devam ediyorum önceleri çok sorun ediyordum ama vereceğimi biliyorum önemli olan bebişinin sağlığı boşver gerisini

38 haftalık hamileyim toplamda 15 kilo aldım sanırım 16 kilo ile doğuma giderim ama doktorum üst sınırda kilo aldığımı söylüyor ama yapacak bişey yok aç kalamıyorum.

bende 24. haftayım 4yada 5 kilo aldım ama kendime bu kilo konusu biraz sıkıntı ediyorum çok almak istemiyorum. son haftalarda iştahım epey arttı.

yaa ben ne yapayım arkadaşlar daha 16 haftalık hamileyim 10 kiloo aldım mafoldumben dr cok ama çok fazla ayına göre dedıı tabıkı fazla bunu bende farkındayım ama (( hamıle kalınca sigarayı bıraktıp bırde benım öyle bulantılarım falan hiç olmadı allaha çok şükür tam tersi midem delinmiş gibi acıkıyorumm 49 la başladım 59 oldum :kedi: ne yapmalıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…