kızlarr 28 haftalık hamıleyım 10 yada 11 kılo aldım

ben bir de iyi gidiyorum sanıyordum 24. haftada 9 kilo almışım üstelik bu 5 kilosu sadece 2 ayda

bir de o kadar severek yiyorum ki artık, hayatımın hiç bir döneminde yemek yemekten bu derece zevk almamıştım.

bebeğe ekstra bir 300 kalori yetiyormuş oysa da neden bu iştah onu anlamadım.daha az tatlı ve hamurişi yeme kararı aldım.

Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim boyum 1.62 ve hamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 68 kiloyum çokmu normal sizce

selam kızlar bende 27+3 gunlük hamişim kılolarla benımde basım belada oğlum sağlıklı olsun yeter deyıp kımseye agız actırmıyorum aman banane ya sonra verrıım sımdı herseyın tadı cokkk gusellll

kızlar ben 19 haftadayım toplamda 1 kilo aldım ,başlangıç kilomdan 1 kilo fazlam var bebeğimin gelişimide bir hafta önde ama çok düşük agırlıkda hamile kalmadığım için bünyem bebek için olanı alıyor kalanını yakıyor galiba ama doktorum bu aydan itibaren doguma kadar en az 5 kilo almam gerektiğini söyledi

kaçla kaldın peki

bende 50 kiloyla hamiş kaldım boyum 160 suan 33.haftadayım ve kilom 67. bebişimde 2 kilo.ama mutluyummmmm normal doğum kısmet olursa kilolar baya gidiyomuşşş

28hafta 9kilo aldım 16ya kadar yolu var hiç problem değil az öz yiyorum ama bizim elimizde değilki aldıgım kilolar hamur işi veya ekmekten değil düzenli dengeli besleniyorum hergün en az bir avuç çerez yiyorum hergün 1yumurta bir kase yogur et balık dengeli kavun karpuz tatlı ihtiyacımı meyvelerden alıyorum en az 2bucuk litre su içiyorum çalıştıgım için ayaktayım zaten oturamıyorum:)
en büyük hediye çocuklarımızın kilolarının normal olması boşverin annelik BİZE YAKIŞIRRRRRRRRRRRR

26 haftalık hamileyim ve toplamda 8kilo almisim ki ilk 22hafta sadece 3kilo almıştım ,22-26 .hafta arası 5kilo aldım(( doktorda kızdı ne kadar iyi gidiyodun nooludu buay, tansiyonun icinde kötü dedi(((( acilen hamur isi ve tatlıyı kesiyorum bugün müthiş sinirim bozuldu iffet

kızlar bende 31.haftamdaym 9 kilo aldım umarım kalan 2 aydada 1er kilo ile tamamlarım hamileliğimi çünkü bel fıtığımdan dolayı fazla kilo almam yasak yesen olmuyor yemesen olmuyor yani anlıcanız

33 haftalik hamileyim 11 kilo aldim Ben de.sizin almis oldugunuz kilo da cok degil.Ama tek tavsiyem tatlilardan uzak durmaniz.cunku son donm iyice buyuyecegimiz evredir saglikli dogumlar

Kizlar Allah askına bu ne kilolardir bu kadar alıyorsunuz bende hamileyim 26 haftalik ve alti kilo aldım ideali de bu zaten hamileliği bahane edip vücudunuzu mahvetmeyin sonra kalan kalıcı yağlar ve selulitler bu kadar kilo alıp bebeğinizi düşündüğünüzü sanmıyorum sadece kendinizi düşünüyorsunuz zaten bebeğin alacağı belli..şimdiden Allah saglikla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

26 haftalikken Ben 7 kilo almistim.zaten kilo bu zamandn sonra aliniyor.hatta kimse benm kiloyu anlayamiyor.1.75 boyndayim.kilo gebelik oncesiyle de alakali.Halas deli it yag durum yok ve 38-40 be den kiyafetlerim.

ben de hamileliğim boyunca 8 kilo almıştım 51 ile başlayıp 59 ile bitirmiştim ne istiyosam yiyodum herkes formülünü bize de söyle diyodu bünye meselesi heralde ama biraz tombiş hamileliklere de heves ediyom bazen belki ikinciye:))

ben galiba hamileyim hamile olanlar bana ilk haftalarıyla ilgili bilgi verebilirmi gerçkten çk zor bi durumdayım

benim boyumda 1,60 tabiki mantıklı değil ama napalım yapı meselesi birazda vücut yapısı müsaitse 100 kiloda oluruz dikkat etmek lazım ama bazen kaçırıyorum ben.

bende 19+1 haftalık hamıleyım ve en son 10 kılo almıştım artık tartuıolmaya korkuyorum sanırım ben 100 kılo ıle doğuma gıdecem fazla kılo normal doğuma engel teşşkıl edıyuormu merak etmıyor da değilim yaniii

kesinlikle normal doğuma engel teşkil ediyor. doktorum bana normal istiyorsan beyaz unlu şeyleri masandan kaldırıcaksın, tuzu da kesiceksin dedi. tabi ben ne kadar yapabilirsem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…