Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim boyum 1.62 ve hamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 68 kiloyum çokmu normal sizce
Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim boyum 1.62 ve hamile kaldığımda 63 kiloydum şimdi 68 kiloyum çokmu normal sizce
kızlar ben 19 haftadayım toplamda 1 kilo aldım ,başlangıç kilomdan 1 kilo fazlam var bebeğimin gelişimide bir hafta önde ama çok düşük agırlıkda hamile kalmadığım için bünyem bebek için olanı alıyor kalanını yakıyor galiba ama doktorum bu aydan itibaren doguma kadar en az 5 kilo almam gerektiğini söyledi
Kizlar Allah askına bu ne kilolardir bu kadar alıyorsunuz bende hamileyim 26 haftalik ve alti kilo aldım ideali de bu zaten hamileliği bahane edip vücudunuzu mahvetmeyin sonra kalan kalıcı yağlar ve selulitler bu kadar kilo alıp bebeğinizi düşündüğünüzü sanmıyorum sadece kendinizi düşünüyorsunuz zaten bebeğin alacağı belli..şimdiden Allah sagliklakucaklarımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
ben galiba hamileyim hamile olanlar bana ilk haftalarıyla ilgili bilgi verebilirmi gerçkten çk zor bi durumdayım
benim boyumda 1,60 tabiki mantıklı değil ama napalım yapı meselesi birazda vücut yapısı müsaitse 100 kiloda oluruz dikkat etmek lazım ama bazen kaçırıyorum ben.
bende 19+1 haftalık hamıleyım ve en son 10 kılo almıştım artık tartuıolmaya korkuyorum sanırım ben 100 kılo ıle doğuma gıdecem fazla kılo normal doğuma engel teşşkıl edıyuormu merak etmıyor da değilim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?