kızlarr 28 haftalık hamıleyım 10 yada 11 kılo aldım

bende 28 hafta 12 kilo aldım 61 dim 73 oldum boy da 1.63 tostoparlak olmama az kaldı yani enine boyuna eşit olmak üzereyim aynalara küstüm valla

kılo alımı cok olunca tansıyon yukselmesı oluo cnm bu senın ve bebegın için teklıkelı bnm doktorum fzla kılo almamı yasakladı sende dıkkat et cok kılo almıssın
herkes 20 30 kılo aldı sorun yasamdı dıe bu senınde yasamayacagın anlamına gelmez

Boy 170 15 kilo aldım 23 haftalığım sen tombiksen ben toparlakim bebeğe bu etkisi oluyomu fazla kilonalmanin zira ben kendimi tytamiyorumda

ben 24 haftalık gebeyim boyum 1 70 kilom 69 63 ile hamile kaldım ama ben kilo aldım gibi gelmiyornerde bu kilolar bebek suyu falan filanmı kimse hamilesin demiyor 6 aylığım eşimde anlmadı sadece hafif göberk oda akşamları doktorda kilomu beğeniyor ya bence alalım yani bebeklerimiz sağlıklı olsunda

bende 3 aylık hamıleyım sımdıden 3ı kılo aldım bıle... gıdısat ıyı deil ama napalım bebısler saglıklı olsunda varsın derdımız kılo olsun...hıc takmayalım bence...cokacimcoook

Bence dikkat etmekte fayda var..Yani abartmadan yeyin tabii ama fazlasının bebeğe çok da bir faydası olduğunu düşünmüyorum kilo yapıyor sadece fazlası..

Doğumdan sonra hepsi gidiyor da değil hani..

Kimisi hemen veriyor
Kimisi de yıllar geçtiği halde hamilelik kilolarını veremiyor..:)

Neyse herşeyin başı sağlık tabii..Umarım veririz..::)

38.haama girdim ve 9 kilo aldım.neden diyecek olursanız ilk 4 ay bulantı ve kusmalarım aşırı derecedeydi hep kilo kaybettim.5.ayımdan sonra kilo almaya başladım.

29 haftama girdim 11 kilo aldim....yapcak bisiy yok....4 ve 5 ay cok aldim ben iki aydada 4 er kilo aldim...o yüzden böyle firladi 7. ayimda 2 kilocuk almisim cok sevindim....insallah doguma kadar hep 2 kiloyla giderim artik...

bende 22 haftaligim ve sanirim toplamda 5 kilo aldim... ama artik oyle hizlandi ki kilo alisim sanirim bundan sonra her ay 2ser kilo olarak devam eder:kedi: olsun olsun da keske bu kadar kiloyu aldiktan sonra hem saglikli hemde tombis tombis bebisler dogursak:lepi: hayirlisi herseyden onemlisi bebeklerimizin saglikli olmasi gerisini bos verin onemli degil. emzirme doneminden sonra yaptigim rejimle hepsini vermistim ben ... ilk kizimda toplamda 20 kilo almistim, ama insallah bunda daha az alirim ... en onemlisi saglikli olmalari. oy ne kadar konustum yaaakaydirigubbakcemile3 sevgilerimle...

ıştahınız varken yiyin kızlar bebişlerinize yarasın.Son aylar stresten iştahımızda kapanır sonra.Bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloları doğumdan sonra veririz inş. yavaş yavaş....

İştahınız varken yiyin kızlar bebişlerinize yarasın.Son aylar stresten iştahımızda kapanır sonra.Bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloları doğumdan sonra veririz inş. yavaş yavaş....

haklisin sanirim 29 haftaligim ama benim istah kesildi acikmiyorumda sadece bebek icin yiyorum artikk

28 haftadayım 12 kilo aldım. gebeliğin ilk 3 ay tam yatak istirahati ve günde 6 kez progestan ile geçti. düşük tehlikem vardı yaz boyu denize girmedim yürümedim tüm gün yattım. yedim içtim yattım. 5. ayda düşük tehlikem bitti ama 8 kilo almıştım ve evet 6 ile 7 ay arası bir ayda 4 kilo aldım. içli köfte yiyerek aldım :)
şimdi çok bişey yemememeye çalışıyorum ancak yiyorum

en çok ben almışım,tam tamına 15 kilo akannehir doğuma kadarda bi 15 kilo daha alırım bu gidişle.Yuvarlanarak giderim artık doğuma zemuszemus

en çok ben almışım,tam tamına 15 kilo akannehir doğuma kadarda bi 15 kilo daha alırım bu gidişle.Yuvarlanarak giderim artık doğuma zemuszemus

Canım ekmeği hamur işini tatlıyı çok yiyorsan eğer biraz azalt.Bebiş alacağını alıyor zaten fazlası sende kalıyor.Yinede çok stres yapma kilo aldım diye.Yürüyüş falan yap azar azar.Doğumdan sonra yavaş yavaş veririz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…