- Konu Sahibi pisiipisiii
evet bant çıksın şişler insin bikaç haftaya yüklemeyi düşünüyorum :)
bi sıkıntı olursa hatırlatın özelden 10 gün sonra e posta ile yardımcı olmaya çalışırım
tamamdır. tesekkur ederim ilgin için.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bant çıksın şişler insin bikaç haftaya yüklemeyi düşünüyorum :)
bi sıkıntı olursa hatırlatın özelden 10 gün sonra e posta ile yardımcı olmaya çalışırım
Kızlar sonunda randevum ameliyat günüm geldii çoğunuzun başını çok şişirdim hakkınızı helal edin 5 martta ameliyatım var :)
Özellikle tampon konusunda bi tedirginliğim var eski doktorumun kullandığı bez tamponlar yüzünden ama silikon tamponlarla rahat edeceğimi umuyorum sizlerin de verdiği destekle cesaret buldum. Sizler de dua edin çok heyecanlıyım ama doktoruma güvenim tam bu yüzden içim rahat zaten emre beyle görüşmek bile yetiyor
Başarısız bir ameliyatın üstüne iyi bi karar vermem gerekiyordu işimi şansa bırakmamak için Emre Bey'de karar kıldım Allahın izniyle inşallah bu sıkıntılardan Emre Bey'in sayesinde kurtulacağım :)
Gelişmeleri aktarıcam çünkü revizyon kolay bi süreç değil benimle benzer sorunları olan arkadaşlara da fikir olsun istiyorum kendimi iyi hissettikçe yazmaya çalışıcam :)
Sorusu önerisi olan, hatta destek olmak heyecanımı gidermek isteyen herkes yazsın kızlar biraz heyecanım var tabi sonuçta ufak da olsa ameliyat :))
bana taaa eylül ayına gün verdi.
ne kadar ödedin revizyon için arkadaşım?
ben de 4 ay önceden ameliyat tarihi alabilmiştim. 4 ay bekledim
revizyon 12 binden baslıyor ama burna göre değişiyor 15-16 ya kadar çıkabiliyor telefonla daha doğru bilgi alablirsiniz
bu kaçıncı ameliyatın ve sonuç nasıl?
bir de ben biraz korkuyorum çok zor mu kıkırdak eklenmesi falan neler hissettin ameliyat sonrasında?
Bu ikinci ameliyatım ama daha önce eski doktorum lokalle küçük bi düzeltme de yapmıştı. daha doğrusu düzeltememe :)
Kıkırdak alınmasından ben de çok korkuyordum da o kadar korkulacak bisey de değil. bir hafta on gün kadar sıkıntı veriyor. kıkırdak alınan bölgede sızlama oluyor ben bir hafta boyunca günde 3 tane ağrı kesici içtim. öksürürken, hapşururken, yatıp kalkarken sıkıntı veriyor. dayanılamaz birsey değil benim canım tatlıdır ama çok da sıkıntı çekmedim 10 gün biraz zorluyor ama korkulacak bisey değil garip bi agrısı oldu sızı gibi. günden güne azalıyor ağrısı zaten :)
Bu ikinci ameliyatım ama daha önce eski doktorum lokalle küçük bi düzeltme de yapmıştı. daha doğrusu düzeltememe :)
Kıkırdak alınmasından ben de çok korkuyordum da o kadar korkulacak bisey de değil. bir hafta on gün kadar sıkıntı veriyor. kıkırdak alınan bölgede sızlama oluyor ben bir hafta boyunca günde 3 tane ağrı kesici içtim. öksürürken, hapşururken, yatıp kalkarken sıkıntı veriyor. dayanılamaz birsey değil benim canım tatlıdır ama çok da sıkıntı çekmedim 10 gün biraz zorluyor ama korkulacak bisey değil garip bi agrısı oldu sızı gibi. günden güne azalıyor ağrısı zaten :)
Benim ameliyatim da kikirdak için kulak kullanildi. Sizin doktorunuz neden acaba kaburgayi tercih etti. Oradaki kikirdak daha mi uygun geliyor acaba buruna bi bilginiz var mi
Emre bey kaburgadan almayı tercih ediyor diye biliyorum. bildiğim kadarıyla kaburga daha sert ve daha dayanıklı oluyor ve kulağa göre daha az acısı oluyor
anladım. peki bildiğiniz kadarıyla, kaburgadan alınan kıkırdak ile kulaktan alınan arasında bir fark oluyormu burna uyması açısından
kuzenim başka bi doktora revizyon ameliyatı olduğunda onunda kulağından almışlardı kıkırdağı ama tek kulak yetersiz olacak diye 2 kulaktanda almışlardı.ve sonrasında kulağının çok ağrıdığını biliyorum.Emre bey benim kaburgamdan aldı . ne ağrı ne sızı hissetmedim hiç.iyi ki kaburgadan almış .İkisindn alınan kıkırdağın arasında bildiğim kadarıyla bi fark yok ama kulak daha çok ağrı yapar ve kulağı koruması daha zor diyorlar...
Bende yeni ameliyat oldum tek kulagimdan kikirdak alindi. Ameliyat istediğim gibi gerçekleşmedi acaba bundan dolayimi diye düşündüm bir an
geçmiş olsun.Doktorunuz biliyor mu peki memnuniyetsizliğinizi?daha çok yeni olduğundandır belkide
bugün alçım çıktı 10 günüm iki alçı yapıldı burnuma. ilk gördüğüm an inanamadım aynadakinin ben olduğuma okadar değişik geldi. doktor şişlerin ödemin var onlarsın inmesi lazım dedi mesaj verdi. burnumda eğrilik var şişlerdenmiş gibi gözüküyor ama öyle değil diye korkuyorum. ve burnumun ucu şiş top gibi. bilmiyorum moralim çok bozuk doktorumda çok ilgisiz moral düzeltecek hiç bir şey demedi. sadece şişlerin var masaj yapman gerekiyor dedi. sanki her gün ameliyat bandajlarımı çıkartıyorum insan biraz rahatlatıcı iki kelime söyler
haklısın doktorun hastalarına karşı ilgili olması ,onları rahatlatması çok önemli .ben o sıkıntıyı ilk ameliyatımda yaşamıştım( nerdeyse alçıyı bile çıkarmıycaktı.zoraki onu çıkardı bandajımı falan benim çıkarmamı söledi bende kabul etmemiştim..ameliyatın daha çok yeniymiş ,zamanla düzelir inş...
Emre bey kaburgadan almayı tercih ediyor diye biliyorum. bildiğim kadarıyla kaburga daha sert ve daha dayanıklı oluyor ve kulağa göre daha az acısı oluyor
Ben iki kez mesaj yazdım ama cevap vermek istemiyorsunuz sanırım . Revizyon sonucundan memnun musunuz diye öğrenmek istemiştim .