• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr acil toplaşın hele....

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Evlendin, 6 ay olunca rahatın yerindeyse boşanır mısın? Neden düzenini bozsun? O kızı bulan da boşayan da bu adam. Hiç şans vermezdim hiç güvenmezdim. Dertsiz başına dert alasın var

Benim gibi görümcesi vardı derken ? Siz ne biliyorsunuz ki böyle cahil kanılara varıyorsunuz? Adınıza gerçekten üzüldüm. Evet evet gelinler hep haklıdır bütün kocalar görümceler tü kaka. Sizin görüşünüz bu oluyor. Gerçekten üzüldüm adınıza. Bence git biraz kitap oku yararlı işler yap hayat görüşünü değiştir. Bu da son mesajımdır.
kimse tek tarafli hakli gorulmez gelininizi dinlesek eminim onunda diyecekleri dogrulari vardir. Siz abinizi anlattiniz hemen size mi inanalim? Yukarida yazilan gibi her hata tek kisiye yuklenemez iki tarafta dinlenmeli zira kul hakki diye bir sey var.
Ben bunu savnuyiorum dye cahil iluyorsam siz baya bir cagdassiniz.
Allah o kizi kurtarmis sizden.

[
Polislikle taytin ne alakasi var? Abiniz umarim o kadincagiza hayati zindan edecek kadar sorunlu degildir.
polis olduktan sonra huyu değişti meslekte gordukleriyle alakali belki bilmiyorum.abim taytmis pantolonmus takilmaz normalde
tabiki hayati burnundan getirecek kadar sorunlu degil.
oyle bisey olacak olsa önce biz onun burnundan getiririz hayati

[

polis olduktan sonra huyu değişti meslekte gordukleriyle alakali belki bilmiyorum.abim taytmis pantolonmus takilmaz normalde
tabiki hayati burnundan getirecek kadar sorunlu degil.
oyle bisey olacak olsa önce biz onun burnundan getiririz hayati
Tebrik ettim sizi..keske her aile sizin gibi baksa olaya.

ben 26 yaşında olsam 34 yaşında hiç evlenmemiş birini bile zor kabul ederdim. hatta en büyük fobim buydu. yaşça büyük biriyle evlenmek. kaldı ki boşanmış, kaldı ki eski eşine suçlayıcı bir dil takınan biri. hani deseydi onun da hataları vardı benim de vardı yürütemedim. kıskandım kısıtladım o da nazıma dönmedi ok. ama sanki kılıf gibi söylemleri. gerçek olsa benim hatam da şu der. hiç bir ilişki de yüzde yüz bir insan haklı haksız olabilir mi? hemşireymişsiniz, maaşınız var, üstelik hemşireler meslekleri gereği evlilik de verici de oluyor, yaşlanınca anama babama bakar iğnesini yapar diye düşünmüyordur inşallah. evlilikten beklentiniz kendinize ait alanınız olması ise bu eş adayı uygun değil. ama beni sahiplensin tüm hayatım o ve ailesi olsun ise belki anlaşabilirsiniz.

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Sonunu okumadan hemen yazdim. Benim esim kendi acti davayi. Cunku ben ona biraktm bu onun hakli oldugunu gostermez .beni aldatti darp vardi daha neler neler. Ama e devlette o acti gozukuyo. Ben mihrimi ver ac davayi imza atim bitsin dedm bitirdm. Ypmayin dogruda olmayabilir. Kiz kurtulmak icinde anlasmali bitirmis olabilir . Dikkat edin. Bizzat yasadim.
Amacim biran once kurtulmakdi. Ugrasmamak icin almadim.haklarimi
Simdi iki gun sonra kadina e devleti gostersede esim sucluydu dese eski eş. Vallaha acirim o kadina.inanacak garibim

Son düzenleme:
Adam belliki cok kıskanç, yapma etme.. Esimi 10 senedir tanıyorum, 7 senelik evliyim, bir kere bile bir yere gittigimde görüntülü aramamıstır.. ne saçma bir davranış, yok seven kıskanır yok kısıtlar hepsi sacma sapan seyler.. Seven insan güvenir, karsi tarafın mutlu olmasını ister, bitti.. Hayatını zindan etmek mi istiyorsun? aileme laf söyledi kısmına deginmiyorum bile..
Canım ben 25 senelik evliyim, aynen katılıyorum söylediklerine👏👏

Her yere pankart yaptırıp asmak istiyorum çok nadir durumlar dışında bu memlekette iyi olan kocayı hiçbir kadın bırakmaz. Bunu bilir bunu söylerim 6aylık evli olduğuna bakma dava dilekçesinde yazana da bakma. Bak ben boşanıyorum yaşadıklarımla dava dilekçemde yazanları görsen şaşarsın. Bir adam boşanmışsa yüzde 70 80 o kusurludur. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Bu ülkenin kadınları çilekeş zaten. Boşanmak da zor. Adam boşanmışsa adam sıkıntılıdır net. Bu arada boşanmayı ben istedim davayı da eşim açtı. Bu benim kusurlu olduğumu göstermez. Eşim bana şiddet uygulamaya çalıştı ama dilekçemde evlilik birliğinin temelinden sarsılması yazıyor. Düğünde takılan takıların bir kısmı onda olmasına rağmen hepsini ben almışım gibi gösterdi. Neden? Daha sonra soran olursa onu gösterecek çünkü? Benim umurumda mı hayır
Çekişmeli açsam donuna kadar alır miyim evet
Ama uğraşamam zamanım kıymetli. Anladın mı? O dilekçelere inanma. Uzak dur gençsin güzelsin. Yeni başlangıç yap. Akıllı ol.

Her yere pankart yaptırıp asmak istiyorum çok nadir durumlar dışında bu memlekette iyi olan kocayı hiçbir kadın bırakmaz. Bunu bilir bunu söylerim 6aylık evli olduğuna bakma dava dilekçesinde yazana da bakma. Bak ben boşanıyorum yaşadıklarımla dava dilekçemde yazanları görsen şaşarsın. Bir adam boşanmışsa yüzde 70 80 o kusurludur. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Bu ülkenin kadınları çilekeş zaten. Boşanmak da zor. Adam boşanmışsa adam sıkıntılıdır net. Bu arada boşanmayı ben istedim davayı da eşim açtı. Bu benim kusurlu olduğumu göstermez. Eşim bana şiddet uygulamaya çalıştı ama dilekçemde evlilik birliğinin temelinden sarsılması yazıyor. Düğünde takılan takıların bir kısmı onda olmasına rağmen hepsini ben almışım gibi gösterdi. Neden? Daha sonra soran olursa onu gösterecek çünkü? Benim umurumda mı hayır
Çekişmeli açsam donuna kadar alır miyim evet
Ama uğraşamam zamanım kıymetli. Anladın mı? O dilekçelere inanma. Uzak dur gençsin güzelsin. Yeni başlangıç yap. Akıllı ol.
“Bu memlekette iyi olan kocayı hiçbir kadın bırakmaz.Bir adam boşanmışsa yüzde 70 80 o kusurludur. Bu kadar iddialı konuşuyorum.”
Al benden de o kadar ben bunu savunuuirum diye cahil dedi bilmisinnbiri🤐

Bu ülkede polis asker deyince şöyle bir duruyorum
Evet duracaksın polis asker deyince herkes duracak gecesi gündüzü yok dağda bayırda ne şartta oldukları belli değil biz rahat uyuyalım bayrağımız dalgalansin diye uğraşan vatan sevdalılarına burda laf ettirmem eşim asker ben gunlerce onun sesine hasret kalıyorum günlerce yolunu gözlüyorum bir iki tane kanı bozuk insanlar için aynı meslek sahibi olan insanlara laf edemezsiniz

“Bu memlekette iyi olan kocayı hiçbir kadın bırakmaz.Bir adam boşanmışsa yüzde 70 80 o kusurludur. Bu kadar iddialı konuşuyorum.”
Al benden de o kadar ben bunu savunuuirum diye cahil dedi bilmisinnbiri🤐
Hala aynı fikirdeyim. Cahilsin. Savunduğun düşünceler için değil. Bilip bilmeden benim gorumceligime dahi laf ettiğin için. Hayata daracık çerçevenden bakmaya devam etmekte senin kararın. Bunun bilmişlikle alakası yok. Senin gibi bilmemişlikle alakası var.

Hala aynı fikirdeyim. Cahilsin. Savunduğun düşünceler için değil. Bilip bilmeden benim gorumceligime dahi laf ettiğin için. Hayata daracık çerçevenden bakmaya devam etmekte senin kararın. Bunun bilmişlikle alakası yok. Senin gibi bilmemişlikle alakası var.
Mune Mune hakaret etmeye devam ediyor.
Bir insanin dusuncesini tutarsiz tutmazsin ama bitmis konusma hakkinda son mesajim diyip hala devam etmeyin lutfen.
Benim dediklerimi bir daha okuyun size hakaret yok.

Ben birşey soracağım, yanlış anlamayın. Bunu burada kadınlara da sorarım. Daha nişan aşamasında ne olduğunu belli eden bir kadın ile neden devam etti kardeşiniz?

Mune Mune hakaret etmeye devam ediyor.
Bir insanin dusuncesini tutarsiz tutmazsin ama bitmis konusma hakkinda son mesajim diyip hala devam etmeyin lutfen.
Benim dediklerimi bir daha okuyun size hakaret yok.
Başka mesajda benim için “bilmişin biri “ demeye hakkın yok. Ben konuyu kapatmışım çıkmışım. Ama sen hala bana laf atmaya devam edersen tabikide cevabını alırsın. Mune Mune bu arkadaş konuyu saptırıp polemige yol açtı ve hala uslanmadan devam ettiriyor.
Konu ile alakalı yorum yap benim sana cevap vermeye yol acacagın yorumlar yapma benim üstümden

Ön yargı yapıyormuşum gibi olmasın ama dediklerinizden çıkarım yaparsam. (Çevremden tecrübelerimle) İzin vermeme olayı biraz "Dediğim olacak benden izin alacak karım" düsüncesinde biri olduğunu gösteriyor sanki. Ayrıca görüntülü arama konusu nerede olduğunu kontrol etmek niyetiyle olabilir. Ayrica ben bir insanın boş yere ailesini tersleyeceğine pek inanmıyorum. Kısacası bana özgüvensizliğinden fazla kıskanıyormuş gibi geldi. Yine de tercih sizin bu sadece bir çıkarım (:

Ben birşey soracağım, yanlış anlamayın. Bunu burada kadınlara da sorarım. Daha nişan aşamasında ne olduğunu belli eden bir kadın ile neden devam etti kardeşiniz?
Hayır hayır asla belli etmedi. O kadar çok sevdikki onu anlatamam. Ama nikah dairesinde imza attığı an değişti. Biz hep sineye çektik yeter ki yuvaları dağılmasın onlar huzurlu olsun diye. Öyle yapıcı oldukki yapılanlara karşı anlatsam gülersiniz bize. Ama abime karşı da aynı sekılde olduğu için bitti

Başka mesajda benim için “bilmişin biri “ demeye hakkın yok. Ben konuyu kapatmışım çıkmışım. Ama sen hala bana laf atmaya devam edersen tabikide cevabını alırsın. Mune Mune bu arkadaş konuyu saptırıp polemige yol açtı ve hala uslanmadan devam ettiriyor.
Konu ile alakalı yorum yap benim sana cevap vermeye yol acacagın yorumlar yapma benim üstümden
Siz hic tanimadiginiz birine bu kadar kinlniyorsaniz vay gelinin haline.

Öne sürdüğü şeyler saçma, açıklamaları da saçma, adamın verdiği cevaplar saçma, adam kıskanç sinirli biraz kafa kırık gibi geldi bana bu iş olmaz 🙄 ya bide bazı polis arkadaşlar bi garip oluyor şöyle bi durcan diyen arkadaşa tam olarak katılmıyorum ama daha detaylı inceleme gerekir

Back
X