- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
- Konu Sahibi limonlusakizz
-
Aynen olabilir:)mesleğe girdikten sonra huyu degışti gorduklerinden sanirim.
aslinda mesaji duzenleyecektim ama zamanim dolmus detayi yazamadim
bir bayan meslekleri geregi gorduklerinden dolayi sanmisti cevabi ona atacaktim eksik olmuş yani
O polisin tahminen insanlara güven problemi var. Her dakika görüntülü aramanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Ayrıca başka demediği şeyler de var.Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Sizin abiniz için üzüldüm. Genelde erkek evliliğin bitmesinden daha sorumlu olabilir. Sizin abinizin durumu farklı olmuş olabilir, belki iki tarafta evliliği yürütememiş olabilir. Umarım abiniz tekrar mutluluğu bulur.Hayır ama abim boşandı. Öyle bir gelinimiz vardı ki neler çektik neler anlatsam 1 gün biter. Çok acı çektik gerçekten çok üzdü bizi. Ki bu insan nişanlılık döneminde falan harika dediğimiz biriydi. Ta ki evlenene kadar. Daha nikah günü başladı gerçek yüzünü göstermeye. Sımdı soruyorum size benim abimin ne sucu var ? Bu sadece bir örnek böyle bisey yaşayan milyonlarca belki insan vardır. Neden cinsiyet ayrımı yapalım. Kadınlara cesaret verirken başına böyle bi acımasızlık gelen erkeklere neden yüklenelim hak mı bu ? Ben direk git evlen demem tanı derim buna göre damgalama baştan deriM. Yarın oburgun biliyormuyuz kendi evlatlarımızın başına neler gelecek
Yok yapmazdıSizin abiniz için üzüldüm. Genelde erkek evliliğin bitmesinden daha sorumlu olabilir. Sizin abinizin durumu farklı olmuş olabilir, belki iki tarafta evliliği yürütememiş olabilir. Umarım abiniz tekrar mutluluğu bulur.
Ama bu konudaki adam normal mi?
Eski eşini sürekli görüntülü aramalar, benim istemediğim yere gitti demeler (İzin alacak koca kadın demeye getiriyor gizli dille), aileme saygısızlık etti demeler (Belki adamın görüşünde ailesi ile aynı görüşte olmamak, fikir beyan etmek bile saygısızlık), eski eşini sürekli kötülemek (Ne olursa olsun 3.kişilere bu kadar kötüleme olmamalı), sürekli konu sahibinin işyerine gelip gereksiz baskı..
Bunlar normal davranışlar değil.
Asla değil.
Bu konu sahibi bu konuyu gene açmıştı ben gene okumuştum konusunu. O konuda bile bu adam 2 3 kere işyerine gelmişti. Şimdi tekrar ikna turlarına başlamışsa en az 1 2 kere daha işyerine gitmiştir.
Yani adam hayır denmesine rağmen 5 kere işyerine gidip konu sahibini manipule etmeye çalışmış.
Bu normal mi?
Sizin abiniz bunları yapar mıydı?
Sanmıyorum.
Amin inşallah canım sağ salim olsunda gerisi geçiyorHarikasınız. Allah teZ günlerde kavuştursunHerkese nasip olmaz..
Öyle mii, denesin görsün o vakit.Tek bir ornek vereceğim kardesim kadar sevdigim bir kiz var birine asik oldu kacti hatta .1 cocuklari oldu..sonra kiz kocasini karsi komsusuyla yatakta basiyor ve tek degil sahitli yani ve bosandi siddetli gecimsizlik adi altinda..adam sonra baskasiyla nisanlanmis nişanlısı bu kizi ariyor diyor ki x ile neden ayrildiniz?bizim kiz da kendisine sormasini isteyince sordum siz ailesine hakaret ediyormussunuz.yapma dedigi ne varsa yapmissiniz falan deyince bizim kizin kafasi atmis aa oylemi karsi komsumla neden yatmis diyince de aa siz iftira atıyorsunuz demis
Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Yani aynen öyle konu sahibi arkadaşım sana diyebileceğim tek şey dikkatli ol.karsi tarafa sordur vsÖyle mii, denesin görsün o vakit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?